miss Penny Lane Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 ja sam to nikingu rekla kada ste vi vec usli, a ja bila sama sa bibi da popijemo ono malo crkavice od koje nam nista nije bilo faith no more hor :) Quote
:Dea Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Stvarno se skoro nisam ovako dobro provela. Quote
miss Penny Lane Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 jednom je u kstz bio neki punk night... ne znam ni kako se zvalo vece--- ali je ideja super a i vece haustora moglo bi da bude uskoro... Quote
shock! Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 juce petak u kst-u nakon 2-3 meseca - isto sranje.....ali isto.... opet me nema petkom do baste..... Quote
:Dea Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Meni je petak bolji nego ranije. Pogotvu od kad pustaju Killerse. Quote
miss Penny Lane Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 (edited) meni je i u prosli i u onaj tamo petak bilo diwno bili su i killersi i artic monkeys i hladno pivo ... hocu vece EKV-a , ali u basti i da pustaju video snimke... Edited April 7, 2007 by moni-zvonchica Quote
:Dea Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 AAAAAAA?! Ne seri da su bili i Artic monkeys? Propustila sam to. MMM, ja zelim Haustor, pa Azru, pa tek onda Ekv. Nesto mi se ne slusaju. Prezasicenje. Ma, alternation. Aww. Inace, zaboravila sam da ti kazem da su otkazani koncerti Hladnog piva za jesen. Ali, dobro slusacemo zato Artic monkeys uzivo! Quote
miss Penny Lane Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 molim ??? neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne verujem za hladno pivo prosli petak su bili artic monkeys i kasabian... Quote
miss Penny Lane Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 veceras let me see you stripped Quote
:Dea Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 (edited) veceras let me see you stripped Da! To me odmah podseti na Kicica. Mica mawa Depeche mode fan. Ajde da ga zovemo da ide sa nama. Ok, poslala sam mu sms. :) :) Zvanicno nisam normalna. Samo ne smem opet da bezim od njega. Edited April 7, 2007 by dea Quote
Queen of Destruction Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Da li moze neko da mi kaze kada je goth veche u KSTu ili kada se goth pushta u hodniku??? Hvala! Quote
niking Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 sredom i petkom u Underworld-u a u kst-u ne znam kad je... nije sledece nedelje... Quote
Queen of Destruction Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) Da za Underworld znam. Tj znala sam samo za petak, ne za sredu. Ali hvala u svakom sluchaju Edited April 8, 2007 by Queen of Destruction Quote
miss Penny Lane Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 uglavnom je jednom mesecno gothic, i jednom electro. u hodniku je svaki drugi petak koliko ja znam. Quote
Jackie Brown Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Depeche je bio za pamcenje...Definitivno je bilo nezaboravno i vredno cekanja... Quote
:Dea Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 @Hris - Gothic i electro su ti 29og. Morala sam. Definitivno nigde u gradu nema zezanja kao u kst-u. Pogledajte samo ovog mrtvog lika u dnu slike. Quote
miss Penny Lane Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 ok, upravo sam se srusila sa stolice od smeha :) :) Quote
:Dea Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 :) :) Jbt, kad se setim kako je lik samo u jednom trenutku pao. Quote
Queen of Destruction Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 E hvala svima! Znachi 29. goth night! Odlichno! E da, jel moze da se udje i dalje sa lichnom, right? Quote
:Dea Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 E da, jel moze da se udje i dalje sa lichnom, right? :da: Quote
:Dea Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Pusti coveka. Fax comes first. Uostalom - Ima dana za megdana. Quote
Recommended Posts