miss Penny Lane Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 ali nije svaki dan badnji dan Quote
Jeremy Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 moni se izgleda definitivno svidja moja majica Quote
:Dea Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 moni se izgleda definitivno svidja moja majica :) :) :) :) Jedva cekam sutra! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Dolazim i moi Nadam se da ce me pustiti samo sa lichnom JEr profa ne dolazi pa nece moci da me uvede :/ Quote
miss Penny Lane Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 moni se izgleda definitivno svidja moja majica elaboriraj Quote
miss Penny Lane Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 ajde ako smes sad nastupa rasprava moj brat je jaci od tvog :) Quote
Jeremy Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 moj weifert je jachi od tvog pelinkovca :) :) Quote
shock! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 ehej......jebes Bioloski sat.......Ranjeni i ludi su bili prava pesma za veceras..... dobra bila domacica........jebote na Najvise me bolis ti......sam tako razbio ruku o zid:((.......qrac..sutra na snimanje.... mogo je i bolje da zavrsi.... Quote
miss Penny Lane Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) kraj je bio mogla je lepo planeta za kraj ne znam... bilo je dobro, ali ne kao u subotu ... sve u svemu, doslo je vreme da moni pocne da uci ...ili da ostane pri teoriji da sve velike revolucije pocinju u krevetu ... idem da se vratim da spavam... jos malo, makar 3 sata... ma pa fax... pa opet da spavam... maratonska pijanstva nikako nisu dobra radnim danom... Edited April 12, 2007 by moni-zvonchica Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Ostala sam relativno kratko, ali za razliku od prethodnih puta bilo mi je skroz okej, i guzva je kad sam ja bila podnoshljiva. Videh neke ljude koji su mi na sekund zgadili zivot, ali proshlo je. Bilo je fino. Hladno pivo I Marceeeeeeeelo! Quote
shock! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 maratonska pijanstva nikako nisu dobra radnim danom... to se slazem.... jebote mene keva dize od ranog jutra zbog nekih spremacica....jebem mu mater nije bilo lose mada je bitno bitno bolja domacica 80's jebote Moni navucices me na pljuge kakav sam indijanac s onim zidom to je strasno.... Quote
miss Penny Lane Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) ja sam ustala potpuno sjebana, ne znam ni sama zasto osecam se prilicno prazno, a moram danas da radim bas bas ... juce su mi otisle 3 pakle za dan strasno... moram da smanjim (ovo uvek kazem a znam da necu) nisam stigla da odspavam i sad sam kao prebijena... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... kako me nervira ovo moram da pocnem da zivim sa dunjom. Edited April 12, 2007 by moni-zvonchica Quote
:Dea Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 moram da pocnem da zivim sa dunjom. Sa ovim se skroz slazem. Sad kad moji budu stalno u Barajevu ima stalno da blejis kod mene. Ne znam da li sam se vise pogubila na Nema problema ili Bioloskom satu. Aaaa, koma. Najbolje bi bilo da je kraj bio sa onom Anestezijom. Ta pesma mi je cucnula sinoc kao nikad nista u zivotu. Quote
miss Penny Lane Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 rekla sam ti vec... skroz sam se tako osecala... p.s. imacemo nas mali srebrni stan Quote
shock! Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 a jel domacica 90's ili house u hodniku na devedesetima? Quote
VLADAR KOSMOSA Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 duka ladno bio u KST-u veceras divna muzikica je bila... jako malo ljudi ali nas... divna muzikica zasto li sam napisao sve ovo pijana stoka a ladno nisam pogresio nigde :) aj sao e! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Kad ce bashtaaaaaaaaa? Quote
miss Penny Lane Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 kao zagrevanje za veceras na vh1 '90 vikend :) Quote
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 da li neko mozhe da mi objasni kad i kako i gde je haustor vece ??? je l' to u sl.petak ili suboty ??? jeeeeeeeeeeee haustor Quote
:Dea Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 da li neko mozhe da mi objasni kad i kako i gde je haustor vece ??? je l' to u sl.petak ili suboty ??? jeeeeeeeeeeee haustor Po 58758768 put pisalo je petak. Znam kad sam videla da sam se izbedacila sto necu moci. Quote
Recommended Posts