obmann Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Sve bi bilo da jaja kada bi kst imao konkurenciju G||.----------7h8-7------------------|-----------------------5---------.|| D||.--------------------------7h8-7--|--------------5-------------7----.|| A|| -0---0-----------------0---------|--0---8---7--------7------------- || Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Evo malog obavestenja... PETAK 25.06. - Bashta- DJ MOUSE J -Klub- DJ BANE (tj. moja malenkost) ... Pa ko voli nek izvoli... Posto cu u petak biti, khm, lepo raspolozen (valjda... ), bicu otvoren za sve muzicke zelje (bez preterivanja molim), pa ako zelite nesto da cujete, a mislite da bi u tome uzivali i ostali posetioci KST-a, donesite slobodno CD (osim ako ste sigurni da ga mi vec imamo )...Pravicemo, eto, malu zurku i nadam se da cete se lepo provesti>.... Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Zato nam je Zuzulio bio u top formi. Zuzulio THE SHMEKER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 ' date='22. 6. 2004, 01:14'] Evo malog obavestenja... PETAK 25.06. - Bashta- DJ MOUSE J -Klub- DJ BANE (tj. moja malenkost) ... Pa ko voli nek izvoli... Posto cu u petak biti, khm, lepo raspolozen (valjda... ), bicu otvoren za sve muzicke zelje (bez preterivanja molim), pa ako zelite nesto da cujete, a mislite da bi u tome uzivali i ostali posetioci KST-a, donesite slobodno CD (osim ako ste sigurni da ga mi vec imamo )...Pravicemo, eto, malu zurku i nadam se da cete se lepo provesti>.... Pozdrav! Super...Ako dodjem donosim neshto sjatko, a tamo su srsh plejeri, je l' treba da se sreze na maloj brzini or? Chitaju li dobro u klubu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ResurrectioN Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 ' date='22. 6. 2004, 01:14'] ...bicu otvoren za sve muzicke zelje (bez preterivanja molim), pa ako zelite nesto da cujete, a mislite da bi u tome uzivali i ostali posetioci KST-a, donesite slobodno CD (osim ako ste sigurni da ga mi vec imamo )... Odma' metni "Living in the Fridge" od Weird Ala u play listu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Kids.... Lousy kids doing drugs... Ja se samo muzikom "drogiram", tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Sta se konkretno pusta tada? Nisam bio, mada je azal trebalo da mi da izvesni disk. Bas mi se nije izlazilo na celu noc, a ortak s kim bih blejao cisto neko vreme je pobegao u rodno selo... A-ha, Alphaville, Billy Idol, Bananarama, Depeche Mode, Duran Duran, Human League, Simple Minds, Pet Shop Boys, Talking Heads, The Cure, Toto, Belinda Carlisle, Soft Cell, Michael Sembello..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Super...Ako dodjem donosim neshto sjatko, a tamo su srsh plejeri, je l' treba da se sreze na maloj brzini or? Chitaju li dobro u klubu? Rezi na sto manjoj brzini za svaki slucaj...Ja rezem diskove obicno na 4 brzine...pa opet imaju obicaj da preskoce Narode, petak se blizi...vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 (edited) ... i da, zna li se na kraju ko radi Gothic night? (da ne kazem ko je DJ) Dj Sljivi Konfuzije's spoken Khm... inace poenta je bila baciti siroke narodne mase u konfuziju Edited June 23, 2004 by Face Of Melinda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ResurrectioN Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ' date='23. 6. 2004, 18:47'] Rezi na sto manjoj brzini za svaki slucaj...Ja rezem diskove obicno na 4 brzine...pa opet imaju obicaj da preskoce Narode, petak se blizi...vidimo se! Nemoj da ne bude "Living in the Fridge"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Dj Sljivi Konfuzije's spoken Khm... inace poenta je bila baciti siroke narodne mase u konfuziju da, videh i na plakatu pa, dok Steva kuva, mene utorkom nema u kst-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 ' date='23. 6. 2004, 18:47'] Rezi na sto manjoj brzini za svaki slucaj...Ja rezem diskove obicno na 4 brzine...pa opet imaju obicaj da preskoce Narode, petak se blizi...vidimo se! O.K znachi RW ne dolazi u obzir. Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Odma' metni "Living in the Fridge" od Weird Ala u play listu! Nisam nasao tu pesmu u mojoj kolekciji...mada imam dosta stvari od Al-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Bane stavi Opeth na listu ti ionako si prvi krenuo njih da puscjas Vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ResurrectioN Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 ' date='24. 6. 2004, 17:41'] Nisam nasao tu pesmu u mojoj kolekciji...mada imam dosta stvari od Al-a... Imas li "Ugly girl"? Mora da ima "Ugly girl"! Odma'da si nas'o "Ugly girl"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 E, upravo sam to hteo da ga pitam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Sta je veceras u KSTu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Ja chula da ce HIT biti odrzavan u KST-u ubuduce...Dezinformacija or?!? Sad da saberem utiske od sinoc, bilo je O.K, thanx za Crni charobnjaci... Sledeci put cu imati josh muzichih zeljica...o, srece . @ [adept] Pazi kako igrash, da ne poljubish pod opet... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraath Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 E oce li sad u petak (a tako bi jebiga trebalo) da bude ona meseavina DJ Slovenac i DJ Marko Hornburg ??? Jao, slusao sam jebenu 202 kad su oni gostovali. najludji su bili oni osnovci sto traze da idu u KST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenriz666 Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ja sam bio u taj prosli petak i malo je jebeno sto Slovenac skracuje neke pesme koje Marko pusti valjada nece biti tako sad. Inace stvarno im je na prosloj veceri bilo mnogo ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hornburg Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Da, naravno i sad u petak ce biti blti zastupljen black-death metal i sa Slovencem cu ja pustati muziku. PETAK 02.07.KST DJ SLOVENAC DJ MARKO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraath Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 ODLICNO, NARAVNO DOLAZIM SA OVIM MOJIMA. PUSTI NAM DARK THRONE, MARE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ja bila sinoc u bashti KST-a, padala kisha i mi se gubili...Mjuza ista k'o po obichaju, ali makar je uveo Pull the Plug u redovni repertoar . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 da li neko zna sta je veceras u kst-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Vece The Cult, The Cure, Bauhaus-a i mnogih drugih... Dj Bogy & Goxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts