miss Penny Lane Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ma jok nisam pila ti u subotu ni u petak, detoksikacija pred ispitni rok a ja ne vidim, nosim naocare, i to mi je problem... a mislila sam da je radio photoshop na avataru p.s. svi moji su se odsrafili u subotu sem mene Quote
Demonic_Alliance Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Tjah, mi pokusasmo da se odshrafimo ali je jedan ortak shirio depresiju, i uspeo da nam ujebe koncepciju veceri. A pocelo je na... hm... prosvetljavajuci nacin Quote
miss Penny Lane Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 :) meni je tako osvanula nedelja... makar na nadokndaim petak i subotu ... Quote
Demonic_Alliance Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 I ti to zovesh detoksikacijom? Oh well, zato je meni nedelja pocela prehladom... To each his own, I guess Quote
miss Penny Lane Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 :0 pa jbg, meni to vise prija, jer je retko i diwno >>> kosutnjak cini cuda od malih nervoznih vila Quote
Demonic_Alliance Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Hm, samo kazem za detoksikaciju Niko nije pominjao nista drugo... Da li prija ili ne, i kakva cuda cini... Quote
miss Penny Lane Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 dobro de priznajem nisam karakter. ali zamisli sebe treznog u ksty i da ti je super. moras biti mnogo dobro raspolozen i sa divnim drustvom. p.s. slobodno se iskljuci, pocinjem da lupam gluposti jer sam pospana... Quote
miss Penny Lane Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 o. gothe :) potpis ti je ... ali zaista ... Quote
miss Penny Lane Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 kakva se muzika pusta na muvanju ? Quote
profa Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 kakva se muzika pusta na muvanju ? Mešavina svega što se pušta ostalim danima. Znači domaćica, 80, 90, petak... Quote
miss Penny Lane Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 pa kako je ? ja sam bila jednom i bilo mi je smor... e sad marlena gives second chance :) Quote
profa Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 pa kako je ? ja sam bila jednom i bilo mi je smor... e sad marlena gives second chance :) I ja sam bio samo jednom sa Milenom, i bilo mi je ok. Dosta zavisi od društva i trenutnog raspoloženja. Quote
miss Penny Lane Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 dobro dobro napisacu kako nam je bilo ... nego ti nemoj da si izdao za domacicu... jedva cekam ove donose iz praga apsint Quote
Buba :) Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 zelena THE domacica a absa ima mnogo, svih boja Quote
profa Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 E jel DOMACICA sad u subotu 5tog??? Of kors, vidiš kako se svi radujemo k'o deca. Quote
:Dea Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 zelena THE domacica a absa ima mnogo, svih boja :) :) :) Bice ze sve! Jbt, kako cemo se samo olestiti ima da padam gore nego u metrou. I evo opet smo poceli za histerijom. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jedva cekam. Quote
miss Penny Lane Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 nije da mracim ali ja cu morati da nadjem neku drugu zabavu ako ne pijem... Eva Braun - Jagodna polja ja imam svoja jagodna polja i neko vreme se vrtim u krug stvarno nemam sta da ti kazem ne zovi vise, necu biti tu i sve sto kazes mogu da poreknem sad samo zelim da pobegnem negde daleko otputujem i svejedno je odavno nisam dobar za cekanje previse volim prazne vozove vec sam daleko odavde najdalje nosim sa sobom sve svoje tajne mozda je tako i najbolje zasto da se polomim sada neko tvoje davno secanje i sve sto kazes mogu da poreknem sad samo zelim da pobegnem negde daleko otputujem i svejedno je odavno nisam dobar za cekanje previse volim prazne vozove vec sam daleko odavde najdalje Quote
:Dea Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 (edited) Jbt ti ne smes da pijes, ali za ostale: Ovo donosimo na domacicu. Pa, dodjite sto ranije. Jedva cekam da se razvalim. Edited May 3, 2007 by dea Quote
miss Penny Lane Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 :) :) koji si ti jebeni looooooodak :) Quote
:Dea Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 :) :) :) Moras da vidis slike mene odvaljene od absa i klip kako silazim niz stepenice. Evo umirem. :) Nosis fotoaparat u subotu? Quote
miss Penny Lane Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 da taman da slikam shaht i was ... moram to da vidim... jao dudi Quote
:Dea Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Jebeno ne mogu da docekam. Koliko samo ljudi dolazi. Divno ce nam biti! Quote
Recommended Posts