:Dea Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 (edited) mislim da smo mi navucene na nesto drugo... Potpis - Domacicu 80ih sam samo jednom propustila, a da sam bila u zemlji. I nikad vise. Edited May 21, 2007 by dea Quote
miss Penny Lane Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 And I could be your favorite girl :) Ja sam sa Moni :) nooooooo nismo navucene na vec na Quote
Machka Naopachka Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 U petak sam posle 4 i vise godina otisao u KST. Promenilo se nije mnogo ali me je zacudilo ono cudo u malom hodniku gde se pusta neki cudni elektro ili koja je to vec vrsta muzike. Dok sam izlazio ranije na istom mestu se pustao thrash, posle par sati isli bi black i death. Ne mogu da se pohvalim da pratim svetske muzicke trendove ali ono je bilo stvarno nesto konfuzno... Narocito par ljudi koje sam video nasminkane i u suknjama a pritom fizionomija odgovara muskom polu... Koja je ono vrsta muzike, kakvi su ono bendovi ili kako se to vec naziva? s ti neki zaj'bant? aw, dobre su strane osamdesete :) majkl djekson Quote
Sarah_Key Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 zasto ? Ma danima se nishta ne deshava i onda se gomila obaveza svali u isti dan a ja ne mogu da budem na 100mesta istovremeno Od kad sam procitala dein post samo mi jedna misao odzvanja u glavi :"domacica 80ih se ne propushta,domacica 80ih se ne propushta" Quote
miss Penny Lane Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 ja mislim da sam te ja videla sad u subotu :) si bila u sredu na domacici ? Quote
Sarah_Key Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Pazi ja sam se shishala proshle nedelje pa imam neshtooo kracu kosu nego na slici ,a u sredu nisam bila,a jeste li mozda ti i dea bile na devedesetim(one subote kad su strings-i svirali u knezu)cini mi se da sam vas videla u hodniku al nisam sigurna Quote
miss Penny Lane Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 aham bile smo ja sam se is3povala da sam te widela sad u subotu... inace, dea i ja smo bile na tim devedesetima malo i malo jer sam ja bila hiiiiisetricna zbog ... nebitno ... i blejale smo ispred ksta... do 7 ujutru Quote
Sarah_Key Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 I ja sam te subote bila u slicnom raspolozenju muski rod je za sve kriv Super onda cu znati da vas prepoznam kad(ako) vas sretnem sledeci put Quote
miss Penny Lane Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 pa da jos zamisli da pripadnik muskog roda bleji sa tobom, a napolju jutro :) prepoznajjjjjjjjjjjjjjj nas Quote
:Dea Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Koje je ludilo ova tema. @Jeremy - 31.5. alternation Quote
miss Penny Lane Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 pih muzhjakhejterke a ne ja voli muskarce pozz od anti-gej emo pokreta Quote
Jeremy Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 jel to zbog patika? evo necu vishe da ih nosim @dea: ufff mozheeee samo da im ne preskache vishe disk na pearl jam Quote
miss Penny Lane Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 aj na domacicu u subotu sa nama aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
miss Penny Lane Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 ututututuuuuuuuuuuruuuuuuuuuuuuuu Quote
miss Penny Lane Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 :) u mom slucaju gothic je gothic Quote
Recommended Posts