Jump to content

Recommended Posts

Posted
hoce li uopste biti te mokre zurke, s obzirom na vreme?

bice, bice......ne bi trebalo da bude kise sutra uvece a bice oko 21-22 stepena.....nice :mrgreen:

Posted
svejedno da li ce biti kise, jel' zurka mokra ili suva ;)

ali ipak... da ne bude hladno...

u svakom slucaju, hvala :smile:

to jest :) ....mada leti kisa snizi temperaturu za koji stepen pa sam zato rekao da je dobro sto je valjda nece biti.....padace pre podne samo ako je verovati yahoo-u....u savkom slucaju nece biti prehladno.....a i juce smo imali zagrevanje u Indjiji :) ......kad se juce nisam razboleo necu ni sutra :mrgreen:

Posted
i to sto kazes, "mokrije" od onoga ne moze :)

Dok sam se vraćao sa Peppersa razmišljao sam o tome kako moram da izvučem slobodan dan da bih mogao da dođem na mokru žurku i ostanem do jutra. Onda sam skontao da se zapravo već nalazim na najvećoj mokroj žurci ikada, sa sve fenomenalnim svetlosnim i zvučnim efektima od strane lokalnih munja i gromova. :) :) :) Kako god, ne bi bilo loše overiti je i u KST-u, mada bi ipak bilo mnogo bolje da nije pala temperatura. Eh, vraćaju mi se sećanja na prošlogodišnje mokre žurke u bujici emocija. :D

Posted

Hoce li kst ikada organizovati neki indie? Mislim, neka se saberu malo samo neke veceri izumrle muzike. :puke::rolleyes::)

Profa je na Divcibarima, bice okup samo EKVovki. ZENE only! :rockdevil:

Posted

mokra domacica :rockdevil: ........kratko ali jebitacno.....svi koji su se zentali zime zajebali su se....bilo nas je malo al smo se posteno isprskali........samo jos da sam poneo sorc rezervni.....sledeci put....mokra zurka rulz :rockdevil:

Posted
Hoce li kst ikada organizovati neki indie? Mislim, neka se SABERU malo samo neke veceri izumrle muzike. :puke::rolleyes::)

Profa je na Divcibarima, bice okup samo EKVovki. ZENE only! :rockdevil:

:rolleyes: bozhe dunja pa najbitnije je organizovati koncert Jure Stublica. Kakav indie-go... :surprised:

Sledeci je verovatno Miki Jevremovic i ultimativni hit " Marija " sto me podseti - sinoc smo opet sve vreme nazdravljali za Mariju :) moras sledeci put ( kad budes jebala kevu logopediji ) da ides sa nama na Gengija, bas je rulz :da::twisted:

Posted

Znam da Gengi rula, kad mi prodju ispiti idemo na Mesec. :wub: Nazdravljanje za Mariju ima da ostane ko zna jos koliko dugo. :)

Da, Hivesi su divni. :wub: Jura Stublic ce sledece godine svirati u Kuglashu. :)

Kad su Britsi ili Alternation? Jbt, nervira me sto su tokom godine bili dan za danom. :rolleyes:

Jedine dve dobre strane veceri.

Posted
ah kad se zene pogubeee :twisted:

:rockdevil: Tacno znam na sta mislis. :D

@Maja - :) :) :) Ja htela stikle, pa sam skontala da ih je keva odnela na more. :( I sad ne znam sta cu. :) Ali mozda je i bolje posto planiram puno da pijem pa da se ne lomim bas previse. :)

Btw. I Ivini roditelji ce ici na porodicnu domacicu krajem avgusta. :rockdevil:

Posted

Koja ludnica sinoc. :rockdevil:

Bas je puno ljudi bilo, pun park, puno iza, jedvo smo nasli mesto za cirku. :) I za pevanje Zdravka Colica i Hladnog piva.

Devet zena i ludilo. :)

Igrale smo bose po basti. :) Secam se svega par pesma. :) Kao i obicno.

I nikad mi nece biti jasno zasto se svi ljudi tako ponasaju samo kad je domacica.

Posted (edited)

ja se ne secam ni jedne jedine pesme :)

znam da sam pricao svima posle kako sam najbolji playmaker u Srbiji i kako treba da igram u reprezentaciji umesto Jarica :ph34r::)

Edited by shock!
Posted

kada cu ja uspeti da odem na glupu domacicu '80 :cry:

inace, veceras.... ne znam koji su bendovi bili, ali ono sto sam cula... i ona poluprazna basta... :no:

ali zato je sale najveci lik na svetu :pivopije:

• 2 weeks later...