Sarah_Key Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 22.8. mokra zurka ... mozes sa nama sara majo, mi smo samo lepe pa zato napadaju ... jos nam samo barajevo girl fali i onako pitaju za nju Vazi kupanjeeee Dobro bilo sinoc skroz kako je bilo ono shugavo vreme mislila sam da ce biti propast al bash se napunilo posle...i svecice hehehe Quote
Pufnica Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Sinoc-uzaaas... Jbt, izasla sam da se prosetam u nadi da ce biti bolja muzika kad se vratim. I nije bila. Nije mi samo jasno kako dj nije izvalio da se ljudi ni ne klate Onda je oko 3 pocelo nesto uz sta je i moglo da se igra, al sam vec bila previse smorena Quote
Buba :) Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 bas su sinoc sve sjebali, istina. izbor pesama - najpustanije od najpustanijih. one pesme koje i ako si voleo nekad vise ih ne volis. jos mi dosli najvise zbog metala u klubu, a nije ga bilo al svejedno mi bilo kul bilo poljaka i francuza Quote
Pufnica Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 E da, ovo je vec drugi put da ispale za mjetal (znam znam, renoviraju rupu ali zasto je onda prosle nedelje bio NU a pretprosle i ove nije bilo metala?) Quote
Sarah_Key Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 E taj petak kad je bio NU bilo mnooogooo dobro ja se otkinula... Quote
miss Penny Lane Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Vazi kupanjeeee Dobro bilo sinoc skroz kako je bilo ono shugavo vreme mislila sam da ce biti propast al bash se napunilo posle...i svecice hehehe :rockdevil: nemoj da izdas... slavimo moj rodj... otkidanje Quote
Sarah_Key Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 E ak je rodjendan gledacu da ne ispalim i banem Ja planiram u sredu posle beerfesta da overim konachno ono mo0wanje,pa ako budete tamo ... Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 ja ti ne preporucujem pazi - svi oni likovi psihopate koji te ne startuju normalnim danima ili bolje receno nocima ce te napasti na muvanju. ja sam bila dva puta- jednom za dan zaljubljenih ( uletvljena 95% posto veceri sam provela sa drugaricom u hodniku ) i jednom zato sto nismo znale sta cemo sa sobom, pa smo svratile, ali smo se brzinom svetlosti preselile u pekaru Quote
Sarah_Key Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Au shta kazesh psihopate,smarachi i to ...lele majko ...sad se vec premishljam...a ja bila fazon da banem ionako sredom nema neshto spec u gradu+slobodan ulaz bice vishe kinte za cirku ...ko zna ako bude dobro mozda i ostanem celo vreme na beerfestu...mada osim ekv revisited i nije mi zanimljiv program... Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 :) jer ti ono bese znas kako dea i ja izgledamo ? Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 khm *sigh* pa da... inventar kst-a ... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 E na to muvanje vala ne bih otishla, posle mokre zurke - ne . Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 :) ahahahhahaa tebe stalno progone. pa kad si dobra riba Quote
Sarah_Key Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 khm *sigh* pa da... inventar kst-a ... Shta kazesh veronika i mokra zurka... Ma dobro tamo si bar dobro opremljen pa se branish(prskash) ...A muzika na tom moowanju chula sam shareno ...bar da je muzika dobra ako nish drugo Quote
shock! Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) bas su sinoc sve sjebali, istina. izbor pesama - najpustanije od najpustanijih. one pesme koje i ako si voleo nekad vise ih ne volis haha video sam DJ-a Mishu u Herceg-Novom u pomislio mozda bude bolji petak al eto.....legacy goes on.... Edited August 13, 2007 by shock! Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Shta kazesh veronika i mokra zurka... Ma dobro tamo si bar dobro opremljen pa se branish(prskash) ...A muzika na tom moowanju chula sam shareno ...bar da je muzika dobra ako nish drugo maja je bila zvezda mokre zurke srecno sutra na mooovanju ... trebace ti Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Hahaha :). @Sarah - samo stavi onaj znak - zauzeta - (mislim, u sluchaju da necesh da se muvash na muvanju ) i bice kul valjda Quote
Sarah_Key Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Pa sad mi neshto splaslo interesovanje pa se premishljam ... E super ako ima to (ona fora s narukvicama jel da?!?) ->eto reshenja Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ma ne bre, opushteno, ne mora da znachi da ce da te zakache debili, mozda bude neki bash fini chovek Nisam bila na muvanju, ali imash valjda -zeleno/zuto/crveno(---e to je za zauzeto, kao semafor) =] Quote
Sarah_Key Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Ja kakve sam srece mene samo taki i zakache Ma samo da bidne dobra muzika da ja mogu da djuskam -i sve je cool Quote
miss Penny Lane Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 kad je domacica ? sledece srede ? Quote
Buba :) Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 haha video sam DJ-a Mishu u Herceg-Novom u pomislio mozda bude bolji petak al eto.....legacy goes on.... ma de bolje, za onaj petak nema nade al svejedno, bilo je dosta ljudi koje dotad nisam videla u kstu, potpuno nepoznatih lica, i jako je prijalo Quote
Sarah_Key Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 kad je domacica ? sledece srede ? Quote
miss Penny Lane Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 100000000 godina vise ... Quote
Recommended Posts