Jump to content

Recommended Posts

Posted
22.8. mokra zurka ...

mozes sa nama sara :veseli:

majo, mi smo samo lepe pa zato napadaju ...

jos nam samo barajevo girl fali i onako pitaju za nju :razz:

Vazi :D kupanjeeee :veseli:

Dobro bilo sinoc skroz :opusteno: kako je bilo ono shugavo vreme mislila sam da ce biti propast al bash se napunilo posle...i svecice hehehe

Posted

Sinoc-uzaaas...

Jbt, izasla sam da se prosetam u nadi da ce biti bolja muzika kad se vratim. I nije bila. :angry:

Nije mi samo jasno kako dj nije izvalio da se ljudi ni ne klate :uhoh:

Onda je oko 3 pocelo nesto uz sta je i moglo da se igra, al sam vec bila previse smorena <_<

Posted

bas su sinoc sve sjebali, istina. izbor pesama - najpustanije od najpustanijih. one pesme koje i ako si voleo nekad vise ih ne volis. jos mi dosli najvise zbog metala u klubu, a nije ga bilo :sad:

al svejedno mi bilo kul :mrgreen: bilo poljaka i francuza :mrgreen:

Posted

E da, ovo je vec drugi put da ispale za mjetal (znam znam, renoviraju rupu ali zasto je onda prosle nedelje bio NU a pretprosle i ove nije bilo metala?)

Posted
Vazi :D kupanjeeee :veseli:

Dobro bilo sinoc skroz :opusteno: kako je bilo ono shugavo vreme mislila sam da ce biti propast al bash se napunilo posle...i svecice hehehe

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

nemoj da izdas...

slavimo moj rodj...

otkidanje :meshuggah::pivopije:

Posted

ja ti ne preporucujem :)

pazi - svi oni likovi psihopate koji te ne startuju normalnim danima ili bolje receno nocima ce te napasti na muvanju.

ja sam bila dva puta- jednom za dan zaljubljenih ( uletvljena 95% posto veceri sam provela sa drugaricom u hodniku ) i jednom zato sto nismo znale sta cemo sa sobom, pa smo svratile, ali smo se brzinom svetlosti preselile u pekaru :)

Posted

Au shta kazesh psihopate,smarachi i to ...lele majko :) ...sad se vec premishljam...a ja bila fazon da banem ionako sredom nema neshto spec u gradu+slobodan ulaz bice vishe kinte za cirku :P ...ko zna ako bude dobro mozda i ostanem celo vreme na beerfestu...mada osim ekv revisited i nije mi zanimljiv program...

Posted
khm *sigh* pa da...

:)

inventar kst-a ...

:):):)

Shta kazesh veronika i mokra zurka... :) Ma dobro tamo si bar dobro opremljen pa se branish(prskash) :P ...A muzika na tom moowanju chula sam shareno ;) ...bar da je muzika dobra ako nish drugo :P

Posted (edited)
bas su sinoc sve sjebali, istina. izbor pesama - najpustanije od najpustanijih. one pesme koje i ako si voleo nekad vise ih ne volis

haha video sam DJ-a Mishu u Herceg-Novom u pomislio mozda bude bolji petak al eto.....legacy goes on....

Edited by shock!
Posted
:):):)

Shta kazesh veronika i mokra zurka... :) Ma dobro tamo si bar dobro opremljen pa se branish(prskash) :P ...A muzika na tom moowanju chula sam shareno ;) ...bar da je muzika dobra ako nish drugo :P

:opusteno: maja je bila zvezda mokre zurke :surprised:

:muzicar: srecno sutra na mooovanju ... trebace ti :pivopije:

Posted
haha video sam DJ-a Mishu u Herceg-Novom u pomislio mozda bude bolji petak al eto.....legacy goes on....

ma de bolje, za onaj petak nema nade :)

al svejedno, bilo je dosta ljudi koje dotad nisam videla u kstu, potpuno nepoznatih lica, i jako je prijalo :opusteno: