miss Penny Lane Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 ja radim i idem na fax. i idem u kst logika spavacu kad umrem. Quote
Feniks . Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 logika spavacu kad umrem. Toga se i ja drzim, s tim sto smatram da ja ipak necu nikada umreti, prosto mi je nepojmljiva ta situacija da me vise nema Quote
miss Penny Lane Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 :) same case here... mada imam periode kada odlepim i presedim kuci 2 dana... to se za 2 meseca desilo jednom krenula sam ... Quote
Feniks . Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ma kakvo sedenje kuci, dva dana sedenja i nisam normalan(a ovako kao jesam ) Pre dve nedelje me uhvatila prehlada i umor od silnog posla, izlazenja i nespavanja pa sam petak prelezao kuci, subota se vec moralo izaci, prehlada i blaga temperatura su se lecili viljamovkom, i pomoglo je Quote
miss Penny Lane Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 :) ovo mi je poznato. kuvana rakija je zaista delotvorna. juce je bilo fenomenalno na britsima, slike su potpuna ludara Quote
Feniks . Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 :) ovo mi je poznato. kuvana rakija je zaista delotvorna. juce je bilo fenomenalno na britsima, slike su potpuna ludara Nije bila kuvana rakija ali je svejedno pomogla. Daj te slike, da vidimo to ludilo Quote
Feniks . Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Eto, garant su igrali domine i pili caj a vamo kao neko ludilo Quote
miss Penny Lane Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 nemoj da mesas zanrove. sredom je sah Quote
Feniks . Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Babo zaboravna, zar sredom nisu domine a sah utorkom? Izlapela si skroz Quote
Feniks . Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 To valjda ide cetvrtkom, ispravi me ako sam pogresio, nama penzosima cesto stane mozak Quote
Nazzgul Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 (edited) ja radim i idem na fax. i idem u kst logika spavacu kad umrem. Svaka cast! Ja ne bih podneo taj tempo. Dok sam studirao mogao sam da izlazim i zaginem nocu, jer propustiti jedno predavanje nije strasno.. Medjutim doci na posao kao prebijena macka i raditi sa software-om je stvarno ne-moguce. Inace, nezdravo je spavati ispod 6-7 sati. Takodje koza ti se regenerise (kada spavas) od 22h do 2h ujutru. Ja radnim danima uhvatim 2-3 sata iste Mislim, nemoj se za koju godinu pitati: WTF is wrong with my face?! P.S. Palim u KST Edited November 9, 2007 by Nazzgul Quote
shock! Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Takodje koza ti se regenerise (kada spavas) od 22h do 2h ujutru ja u to doba nisam oka sklopio ali bukvalno od kad sam zavrsio s gimnazijom Dok sam studirao mogao sam da izlazim i zaginem nocu, jer propustiti jedno predavanje nije strasno.. zato je najace biti kampanjski student - ide se na fax iskljucivo na ispit i da se prijavi isti Quote
Buba :) Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 to mozes ti na tvom fakultetu, mene bi izbacili vec u drugoj nedelji Quote
shock! Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 ja sam zadnja generacija starog statuta.....i kod mene posle nije moglo vise tako ovi novi bleje na faxu od jutra do mraka Quote
Nazzgul Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Ja sam zavrsio fucks po bolonjskoj konvenciji za 3 godine. Uopste nije bilo obavezno prisustvovanje na predavanjima. Jedino su neki profesori zapisivali prisutne i davali bodove, ali ti ako dobro radis kolokvijume i ispit, tih par bodova sa predavanja ti nista ne znace. Sinoc je bilo dobro u KST-u, ali sam ja zaspao oko 2h *lol* Quote
Dragana Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 da mi veceras nije bilo ksta... Quote
:Dea Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Na Britsima je bilo nesto losije nego inace, ali zato je juce predobro bilo. Jeste bilo brdo ljudi, ali kad se prozor zabode sve je lakse. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Ooo da, sinoc je bilo meni skroz do jaja, verovatno i sto nisam dugo bila na 80ima a i kad imam dobrog kompanjerosa za prozor Guzvetina jeziva i gomila nekih dizbera , al' dobro mozda je neko i za mene mislio da sam fenserka Quote
Sarah_Key Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 u sredu, 14.11 domacica plus ja knacno ozdravila bice Quote
:Dea Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 al' dobro mozda je neko i za mene mislio da sam fenserka :) :) Pcelice. Sve je dobro dok me onaj lik nije zakucao za prozor. Quote
miss Penny Lane Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Svaka cast! Ja ne bih podneo taj tempo. Dok sam studirao mogao sam da izlazim i zaginem nocu, jer propustiti jedno predavanje nije strasno.. Medjutim doci na posao kao prebijena macka i raditi sa software-om je stvarno ne-moguce. Inace, nezdravo je spavati ispod 6-7 sati. Takodje koza ti se regenerise (kada spavas) od 22h do 2h ujutru. Ja radnim danima uhvatim 2-3 sata iste Mislim, nemoj se za koju godinu pitati: WTF is wrong with my face?! P.S. Palim u KST zdrav zivot je za neke druge ljude... Quote
shock! Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 queen u cetvrtak, whitesnake u petak - Quote
Recommended Posts