Jump to content

Recommended Posts

Posted
Inače sam bila u onom "gitarskom" delu.

Smorio je sa "blagim" stvarima tamo.

Malo vishe zhestine i bilo bi dobro.

Ovako je "gitarski" deo bio prosek.

Ufff, vecheras u pijanku... Kako cu sutra na posao? Kao i uvek - mrtav mamuran... :pivopije:

Posted

Vidiš, ortak mi je sa druge strane komentarisao kako je očekivao više depresive.

Sto ljudi, sto ćudi.

Ali slažem se da je moglo malo žešće, ma i ovako sam sve vreme bila na nogama.

Posted
Sto ljudi, sto ćudi.

Sto zhena - dvesta sisa (da, znam da sam grozan, al' oce mi se :P)

Vidiš, ortak mi je sa druge strane komentarisao kako je očekivao više depresive.

Ali slažem se da je moglo malo žešće, ma i ovako sam sve vreme bila na nogama.

Ma opushteno, meni je bilo super svejedno.

A sinoc je bilo zextra!!!

Samo josh Ridjeg da prekoljem shto nije pustio AMA BASH NIJEDNU STVAR SA DISKA KOJI MU JE DAT!!! Ala ce neko vecheras da me chashcava pivom... :rockdevil:

Posted (edited)
Slazhem se. Iako imam bash puno problema trenutno, iako moram da ustanem ujutru u 9 da bih ishao na posao, otishao sam sinoc na Britse ochekujuci smor, a proveo se fenomenalno. Nisam izbijao iz elektronskog dela do pola 3. Nego mi se neshto moj still dugokosi prijatelj sloshio do bola - muvao neku cicu, pa popio korpu, pa se smorio vec oko pola 1. Ja djuskao celu noc. I popio nekih 6 piva. :mhihi::pivopije:

Ortak u subotu navatao neku ribu, i posle pola sata riba dovodi drugog decka.. Lol*

Brate, nerealno!! Zamisli kakav je to smor?! :) :)

Edited by Nazzgul
Posted
bilo je super na 80ima :veseli:

muzika iz streets of fire i onaj mali sa : dea, gde ti je apsint ? :)

pocela je novogodisnja llllllodara :)

Da. Bilo je odlicno. Nisam od Prodigy veceri, ovoliko skakao..

Posted

Meni bilo ok sad u subotu... Mozhda bash i nisam bio neshto u raspolozhenju za '80te, ali bilo je fino... Nego neshto nije bilo lepih devojaka, shtono reche Zeka iz KSTa: "Brate, ima devojaka, al' nema riba!!!"

Mada, kao da je to bitno... Dobro, jeste, ali malo :D

Lepo sam se zajebavao... Pogotovo na, oba puta, Kenny Lodgings - Footloose :D

Posted (edited)
Da, bas su bile dobre 80e, posebno Tonight is what it means to be young na kraju i Moni i ja koje jedine pevamo. :)

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

ma zna se ko je tr00 Ellen Aim...

A da nije moja Tamarica :)

Edited by moni-zvonchica
Posted
Meni bilo ok sad u subotu... Mozhda bash i nisam bio neshto u raspolozhenju za '80te, ali bilo je fino... Nego neshto nije bilo lepih devojaka, shtono reche Zeka iz KSTa: "Brate, ima devojaka, al' nema riba!!!"

Mada, kao da je to bitno... Dobro, jeste, ali malo :D

Lepo sam se zajebavao... Pogotovo na, oba puta, Kenny Lodgings - Footloose :D

Bilo je lepih nemoj tako.. Uh.. Ja sam zagledao par njih :)

Posted (edited)
shtono reche Zeka iz KSTa: "Brate, ima devojaka, al' nema riba!!!"

a kad je to pa bilo!? naravno zavisi sta znaci riba.....pravu ribu u kstu sam video moze se nabrojati na prste jedne ruke....a bio sam poprilicno mnogo puta :)

neka ponavljaju do mile volje Tiga - You're Gonna Want me...

da.....jedna od najzaraznijih pesama ikad.....jedino nije ni prici Dada ft Rivera Lollipop....to je zaraza veka

Edited by shock!
Posted
a kad je to pa bilo!? naravno zavisi sta znaci riba.....pravu ribu u kstu sam video moze se nabrojati na prste jedne ruke....a bio sam poprilicno mnogo puta :)

Kad nije bilo?!?!?!

Imam i ja poprilichno dugachak stazh izlazaka u KST, pa sam se vala nagledao riba itekako.

Nego u subotu bi dobrih, al' u velikom klubu, a guzhva je bila nepodnoshljiva... I tako u busicu smo bili, a kakva je bila jedna pored nas, sachuvaj Bozhe... Mislim da bi prebila chetvoricu :D :D :D :D :D

Bila je jedna preslatka, niska crnka sa kojom sam otplesao na Bill Medley & Jennifer Warnes - Time of My Life...

Posted (edited)
Kad nije bilo?!?!?!

pa lepo onda....blago tebi.....ukusi/standardi se razlikuju.....

ja u kst nikad nisam isao zbog riba nego zbog muzike/cirke/ortaka/ortakinja/blejanja.

i kad bane neka dobra riba toliko likova odmah krene da je muva......ko copor gladnih vukova sto rece jedan ortak :) ......da to uopste nije zdrava atmosfera da je startujes.....

Edited by shock!
Posted

Ala je sinoc bio smor...

Mjuza je bila dno dna... Mada, ionako sam se napio vec do pola 2, a i bio sam sa Chuxom (sa njim nikada nije dosadno) pa mi i nije toliko smetalo... Jedino kvalitetno shto sam sinoc chuo su bili KUD Idijoti - Za Tebe...

Chekam petak i Ridjeg na zicer :D

Hocu moj Old Man's Child - Phantoms of Mortem Tales!!!

Nedostaju mi dobre stare chetvrtak black/death/thrash vecheri... :(

Posted

Sa sajta:u subotu 29. decembra...

nastupaju: Električni Orgazam, So Sabi, Thousand Miles, Rooster Blues, Band X (AC/DC Tribute), Irish Stew, Trula Koalicija, Ska Ringišpil, Black Ark Crew ali i brojna DJ ekipa (Lapac, Mouse, Goran-Che, Kuzma, SaleRokada, Brit, Dooshan, Riđi i drugi).