:Dea Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ajde ajde, napisi pa posalji. Naravno da sam pripretila i njemu. On tek nije normalan. Nije ni prijavio ispite. A, ti ako ne das barem jedan... I instaliraj vise msn, ne mogu ovako. Quote
miss Penny Lane Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 moram da instaliram kad mi dodjes sledeci put. poslala sam ti danas u 21h na b92 imas Almost Famous, ili popularnieje nazvano korak do slave pa gledaj da da daaaaaaaaaaaa Quote
Buba :) Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 prosli put je bilo predosadno na azri ali izgleda da cu ipak doci veceras Quote
All_Destroyer Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 (edited) Krle, Pop i Chux me ubedili da idem, a zaista sam hteo da se barem jedno veche naspavam... Eh, zhivote, pizdo. A znam da cu da se smorim, ja ne gotivim Azru, nego kad chovek obeca... Edited January 23, 2008 by All_Destroyer Quote
Buba :) Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ja obozavam azru pa mi je bilo smor ne zelim da zamisljam kako ces se ti osecati Quote
shock! Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ja sami bio jednom davno na azra nightu i bilo je do yaya dosadno... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 A u subotu domacica 80ih Quote
miss Penny Lane Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ja ipak ne idem... topli dom je primamljiviji... Quote
shock! Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 ovo je bio najlegendarniji dolazak u kst stigli smo kad su vec bila upaljena svetla i to na zadnju pesmu - 'meni se duso od tebe ne rastaje"....kaze lik iz obezbedjenja "al ste poranili" Quote
All_Destroyer Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 ja obozavam azru pa mi je bilo smor ne zelim da zamisljam kako ces se ti osecati Eve ti odgovora: 1. Sale Dj je taaaaaaaakoooooooo SMORIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO......................... 2. Nekim chudom, gomila mog drushtva je doshla; 3. Devojka mog ortaka me namerno, "iz fazona" polije pivom po omiljenoj mi majici... Znachi, u zhivotu nisam bio blizhe momentu kada bih udario zhensko... Rekoh drugaru: "Od sada, kada je ona unutra sa tobom, ne prilazi mi!!! " 4. Od muke i dosade se Krle i ja napili do bola... Jadna moja glava jutros... A rekao sam da necu dapijem, jbt... Quote
shock! Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Azra je dobar bend ali nije bas za "azra night"......zato prodigy ne da jeste nego samo tako subota domacica 80's - Pedjin rodj tequilla i tako Edited January 25, 2008 by shock! Quote
All_Destroyer Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 E, krenem ja sinoc na Prodigy najt, onako umoran, pa rekoh samo da vidim kraj jednog filma na TVu, i zaspim u fotelji... Kako je bilo, ajde, neko, prichaj!!! I naravno, vecheras here I go again... Quote
shock! Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) Kako je bilo, ajde, neko, prichaj!!! nije lose....dobro......dosta ljudi dobra 'zika lozenje .....volim prodigy night i jer me podseca na onaj vr' cert na exitu Edited January 25, 2008 by shock! Quote
shock! Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 bilo je zanimljivo sinoc al ne u kst-u nego ispred Quote
All_Destroyer Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Meni bilo ok i u petak i u subotu. Jedino... Pedja a.k.a. HellDynamics se zakachio sa nekim, pa me zhivo zanima s kim i kako je to ispalo... Quote
All_Destroyer Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Ah, vecheras na elektroniku Britse... Mmm, rakija i vops, sweet :droolingsmiley: Quote
miss Penny Lane Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 jedva cekam britse veceras! Quote
niking Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yjQfpGZpXTQ <-- a na britsima je bilo ovako Quote
miss Penny Lane Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 (edited) meni je bilo suuuuuuuper... Edited January 31, 2008 by miss Penny Lane Quote
All_Destroyer Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ja sam se sinoc "obuljio" (prevod: obuljio - razvaliti se kao bulja od alkohola, prim. All_D.). Em sam bio u ultrasmarachkom "izmedju" dve smarachice, em je ortak objavio veridbu, dakle, sva sreca shto jutros u firmi niko nije ni izvalio da sam zakasnio sat i deset minuta... Shto se mjuze tiche, Brite, idi i obesi se, uchini svetu i nama uslugu, 'leba ti. KOJI JEBENI SMOR!!! Izuzimajuci Tigu, naravno, al' za to ga je Zeka cimao, svaka Zeki chast! Quote
:Dea Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Bese fino sinoc. Ali bolje je bilo prosli put. Balaclava i Hardest part konacno! A, snimak je :) steta sto smo tako brzo zvali taxi. :) Quote
+GoThDOLL+ Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 e sto ga nisam snimao kako ide po bulevaru i dere se: "Ali ja te volim!" Quote
miss Penny Lane Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 meni je snimak preprican :) mada i dalje je balet hit veceri... Quote
Recommended Posts