Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajde ajde, napisi pa posalji. :da:

Naravno da sam pripretila i njemu. On tek nije normalan. Nije ni prijavio ispite. :)

A, ti ako ne das barem jedan... :violent:

I instaliraj vise msn, ne mogu ovako. :)

Posted (edited)

Krle, Pop i Chux me ubedili da idem, a zaista sam hteo da se barem jedno veche naspavam...

Eh, zhivote, pizdo. A znam da cu da se smorim, ja ne gotivim Azru, nego kad chovek obeca... :no:

Edited by All_Destroyer
Posted

ovo je bio najlegendarniji dolazak u kst :) stigli smo kad su vec bila upaljena svetla i to na zadnju pesmu - 'meni se duso od tebe ne rastaje"....kaze lik iz obezbedjenja "al ste poranili" :)

Posted
ja obozavam azru pa mi je bilo smor

ne zelim da zamisljam kako ces se ti osecati

:)

Eve ti odgovora:

1. Sale Dj je taaaaaaaakoooooooo SMORIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.........................

2. Nekim chudom, gomila mog drushtva je doshla;

3. Devojka mog ortaka me namerno, "iz fazona" polije pivom po omiljenoj mi majici... Znachi, u zhivotu nisam bio blizhe momentu kada bih udario zhensko... Rekoh drugaru: "Od sada, kada je ona unutra sa tobom, ne prilazi mi!!! :violent: "

4. Od muke i dosade se Krle i ja napili do bola... Jadna moja glava jutros... A rekao sam da necu dapijem, jbt...

Posted (edited)

Azra je dobar bend ali nije bas za "azra night"......zato prodigy ne da jeste nego samo tako :muzicar::meshuggah:

subota domacica 80's - Pedjin rodj tequilla i tako :twisted:

Edited by shock!
Posted

E, krenem ja sinoc na Prodigy najt, onako umoran, pa rekoh samo da vidim kraj jednog filma na TVu, i zaspim u fotelji... :D

Kako je bilo, ajde, neko, prichaj!!! :D

I naravno, vecheras here I go again... :D

Posted (edited)
Kako je bilo, ajde, neko, prichaj!!!

nije lose....dobro......dosta ljudi dobra 'zika lozenje :) .....volim prodigy night i jer me podseca na onaj vr' cert na exitu :rockdevil:

Edited by shock!
Posted

Ja sam se sinoc "obuljio" (prevod: obuljio - razvaliti se kao bulja od alkohola, prim. All_D.). Em sam bio u ultrasmarachkom "izmedju" dve smarachice, em je ortak objavio veridbu, dakle, sva sreca shto jutros u firmi niko nije ni izvalio da sam zakasnio sat i deset minuta...

Shto se mjuze tiche, Brite, idi i obesi se, uchini svetu i nama uslugu, 'leba ti. KOJI JEBENI SMOR!!! :violent::violent::violent::violent::violent: Izuzimajuci Tigu, naravno, al' za to ga je Zeka cimao, svaka Zeki chast! :da: