LAV Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Prodaje li neko karte za maskenbal? Neka mi se javi... 0638375268 :pivopije: Quote
Layla Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Што се маскенбала тиче, мислим да је свака цена преко 400 динара превише, а чујем да се продају и за 35 евра!!! И опет су пустили превише карата у продају (скоро 3.000 јбт!) само што су ове године остали без једног спрата, тако да ћемо се гужвати као блесави. Сутра увече је Metal Meltdown, музику пушта Риђи Quote
Gospa na Sivcu Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Ako nekome treba maska a neka od ovih odgovara, nek ostavi poruku... LINK Quote
Layla Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 Чини ми се да су синоћ маске биле слабије него прошле године, мада је било сјајних, као пећински људи, Отровна Ајви ренџери, Злоћка из Успаване Лепотице... Није била ни толика гужва као што сам мислила да ће бит'. Морам признати да сам се провела нииикад боље Quote
niking Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 meni su ove godine bile najbolje maske u poslednjih par godina... i najbolji provod Quote
TopOfTheMorning Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 Meni je bilo extra, iako sam sa onim corpse-paintom vishe na klovna lichio. xD Ali ne pamtim kada sam se onako proveo, samo shto mi je vreme proshlo neverovatno brzo ... Quote
Layla Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Вечерас: Metal Meltdown Сутра: Can't Stop The Rock Субота: NightFever Quote
Jabba the Hutt Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Bilo bas bzvz veceras Ako cujem jos jednom onaj Pain Of Salvation u zivotu, prosucju sebi mozak na sred KST-a... Quote
Layla Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 У покушају да се свима угоди, углавном већина остане незадовољ(е)на Поштујем и музику коју не волим, па ми је вече било прилично занимљиво Quote
crusader84 Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Jel će da bude neki Maiden after-party u utorak? Quote
loshmy Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 bilo bi dobro da bude metal meltdown u cetvrtak posle soulfly-a Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 (edited) bilo bi dobro da bude metal meltdown u cetvrtak posle soulfly-a U cetvrtak je valjda Let there be rock...Al u principu sve ti dodje na isto...90 jebu kevu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited March 3, 2009 by BraniSlava-Nazi sponzorusa Quote
Bokee Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 hm.. a sta bude na domacicama? ja mislio sutra da upadnem. Quote
niking Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Na Domacici '80 budu stvari iz bivse SFRJ snimane tokom osamdesetih, a na domacici obicnoj, koja je sutra, bude muzika iz svih mogucih perioda sa prostora SFRJ IMO, bolja je domacica Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Domacica je sranje... Quote
All_Destroyer Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 U cetvrtak je valjda Let there be rock...Al u principu sve ti dodje na isto...90 jebu kevu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slazhem se, sa ispravkom da DOMACE DEVEDESETE jebu kevu. Strane ce to isto da rade, kada se moj stari drugar Misha seti da malo izmeni program, i ubaci u veche muziku koju sam mu svojski rezao. Na Domacici '80 budu stvari iz bivse SFRJ snimane tokom osamdesetih, a na domacici obicnoj, koja je sutra, bude muzika iz svih mogucih perioda sa prostora SFRJ IMO, bolja je domacica Na klasichnoj domacici cesh pre chuti punk stvari ex-YU prostora, i to ti je otprilike sva razlika, programi im se strahovito preklapaju, shto je i razumljivo. Bolja je obichna, zato shto se odrzhava sredom te je manja guzhva, a i DJ Comi pushta vishe po mom ukusu nego Lapac, koga je bata-Bane morao da preklinje za, pazi sad, Azru... Damn. Quote
niking Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Strane ce to isto da rade, kada se moj stari drugar Misha seti da malo izmeni program, i ubaci u veche muziku koju sam mu svojski rezao. Misha ne menja program ni na jednoj svojoj veceri vec 8 godina... covek je samostalno uspeo da mi ogadi KST Quote
Machka Naopachka Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Sledeće nedelje se otvara bašta, konačno Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Sledeće nedelje se otvara bašta, konačno Prosle subote unutra je bio pakao...Trebali su ranije da otvore bastu a kakvi su baksuzi ne bi me cudilo da sutra padne kisa...mada jedan od najlepsih izlazaka u kste mi se desio prosle god, bio je petak, bili smo u basti i kisa je pljustala U subotu Lady's Night... Quote
crusader84 Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ako je neko jutros pri izlasku našao neku raspalu palicu (bubnjarsku jelte), molim da mi se javi. A ako je namerno maznuo, dabogda mu je naku zabio u ****. Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Ako je neko jutros pri izlasku našao neku raspalu palicu (bubnjarsku jelte), molim da mi se javi. A ako je namerno maznuo, dabogda mu je naku zabio u ****. He he ja bih na tvom mestu bila pazljiva sa takvim kletvama jer postoje i oni (muski) kojima se to svidja... Edited May 22, 2009 by BraniSlava-Nazi sponzorusa Quote
crusader84 Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ah, dobro sad, važna je suština. E da, fina inače bila mjuza, kada smo mi ušli baš je bio Kamelot, posle bili Gamma Ray, Gardijani, Testament, Primal Fear, Maideni (a da nije bio neki od najdosadnijih hitova), Lost Horizon... Ko bre svira ono Power Rangers? Vratiše me u mlados'! :) 1 Quote
Ketty Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Jedino me Ridji razocarao sto nama devojcicama nije pustio Osmi putnik na kraju da se pozerisemo. Quote
мать Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Sledeće nedelje se otvara bašta, konačno ko je krenuo na otvaranje baste obrao je bostan mislim da kod mene pada grAd ne zelim da proverim Quote
Recommended Posts