StRatO Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 UFUR 100 KITI!!!!!!!! Prorgram preko 2 i po' sata!!!!!!!!!!!!! Vidimo se tamo ljudi!!!!!!! Quote
Protagonist Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 jer i za to treba jebena licna karta?!?!?!? ili makar na to mogu ovak oda udjem Quote
dima Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 nisi imao frajera jer nisi pravi gej, samo se foliras ps. slagala sam. vodila sam jednom tamo frajera ali je on odbio da udjemo Eh...sad si me provalila. Sta cu sad? BTW, bejah juce u KSTU na domacici prvi put posle otprilike godinu dana...Nije bilo lose, mnogo bolje nego sto sam ocekivao Quote
blondie Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 kad je pichkica, to je mesto samo za nas prave metalce, sledetji petak ima da pobijem sve u bashti fensere !!!!!!!!!!! uuuuuuuuuu....... sad su se svima gace napunile..... Quote
blondie Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Eh...sad si me provalila. Sta cu sad? sad chuti, ne siri dalje pricu Quote
StRatO Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 jer i za to treba jebena licna karta?!?!?!? ili makar na to mogu ovak oda udjem Trebalo bi da nemora jer to je ipak svirka!!!!!!!!!!!! 100 kinti i upadas!!!!! hehehe licna karta samo za one preko spiska heheheh!!! Quote
StRatO Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Tribute Iron Maiden *** The Clansman *** 12.08.2004. - Cetvrtak - Basta KST a s pocetkom u 23h Quote
Protagonist Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 jer mozes da mi proveris za licnu kartu?!?! da ne dodjem tamo i izblejim ispred ko kreten Quote
Chlan 787 Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Jeb_te, koja je fora tim kretenima iz KST-a da traze licne karte samo tipovima? Trebalo bi ili da traze svima ili da ne traze uopste. Mislim, sta to znaci: ulazi devojcica od 15 god, a ortak koji ima preko 20 i slucajno je zaboravio licnu, ne moze da udje... Van svake pameti. Quote
Oklop Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 Jeb_te, koja je fora tim kretenima iz KST-a da traze licne karte samo tipovima? Trebalo bi ili da traze svima ili da ne traze uopste. Mislim, sta to znaci: ulazi devojcica od 15 god, a ortak koji ima preko 20 i slucajno je zaboravio licnu, ne moze da udje... Van svake pameti. Errr... licnu? Moj ortak je prosao sa povlasticom za gradski . Quote
StRatO Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 jer mozes da mi proveris za licnu kartu?!?! da ne dodjem tamo i izblejim ispred ko kreten NEBRINITE LJUDI SVIRKA JE TO!!!!!!! Mi odlucujemo ko ce uci a ko ne, tako da - svi mogu uci HAIL TO METALLLLLL!!!!!!!!!!!!!! Quote
Protagonist Posted August 7, 2004 Report Posted August 7, 2004 oklop, a koliko ti ortak ima godina? ok strato doci cu onda verovatno, a ako mi ne budu dali da udjem, mrtav si! sta ce otprilike svirati? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Jeb_te, koja je fora tim kretenima iz KST-a da traze licne karte samo tipovima? Trebalo bi ili da traze svima ili da ne traze uopste. Mislim, sta to znaci: ulazi devojcica od 15 god, a ortak koji ima preko 20 i slucajno je zaboravio licnu, ne moze da udje... Van svake pameti. ma ne mora lična striktno, bilo kakav dokument sa slikom....jeste glupo da pičkama ne traže.... Quote
lunja Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 uuuuuuuuuu....... sad su se svima gace napunile..... kad su piiiiiiiiiip Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 NEBRINITE LJUDI SVIRKA JE TO!!!!!!! Mi odlucujemo ko ce uci a ko ne, tako da - svi mogu uci <span style='font-size:14pt;line-height:100%'> HAIL TO METALLLLLL</span>!!!!!!!!!!!!!! jesi ti neko iz benda.... Quote
StRatO Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 oklop, a koliko ti ortak ima godina? ok strato doci cu onda verovatno, a ako mi ne budu dali da udjem, mrtav si! sta ce otprilike svirati? Ma opusteno nemas frke ulazis 99.9998% veruj mi... Dodji pa ces cuti..... Quote
StRatO Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 jesi ti neko iz benda.... Ne nego volim da pusim ku... ovim pacerima sto sviraju tribut IM.. sta mislis Dodji na najbolji TRIBUTE I.M. koji ces ikad videti i cuti bogme!!!!!! AS CLOSE TO IRON MAIDEN AS IT CAN GET!!!! Quote
Oklop Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 oklop, a koliko ti ortak ima godina? Za koji dan 18. Jeli, kad je ona mokra zurka i sta ona zapravo predstavlja? Poz Quote
MissionVao Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 mokra zurka je veceras i oredstavlja ljude koji se jure po KSTu i polivaju ogromnim kolicinama vode. U prevodu-loodilo. Quote
dima Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Ne nego volim da pusim ku... ovim pacerima sto sviraju tribut IM.. sta mislis Dodji na najbolji TRIBUTE I.M. koji ces ikad videti i cuti bogme!!!!!! <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>AS CLOSE TO IRON MAIDEN AS IT CAN GET!!!!</span> Iskreno, ako hocete da napravite najbolji IM tribute koji je moguce napraviti, obratite se bendu Afterlife Quote
StRatO Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Iskreno, ako hocete da napravite najbolji IM tribute koji je moguce napraviti, obratite se bendu Afterlife Strasno.... Neka hvala!!!!!!! Quote
MissionVao Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Sta bre bljak, Afterlife je ubedljivo najbolji bend svog zanra kod nas. Quote
StRatO Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Sta bre bljak, Afterlife je ubedljivo najbolji bend svog zanra kod nas. ne dok necujete nas!!!!!! Quote
dima Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Strasno.... Neka hvala!!!!!!! Cemu takva negativna (primitivna) rekacija? Ja sam vam samo dao savet. Quote
Recommended Posts