DDT Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Ali zyklon smo Bane i ja pushtali chim je izashao ... pre godinu i po? Ali ne ... vazno je da su pustili zyklon ... Quote
DDT Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 No, u svakom slucaju, radim u petak, u klubu - Metal ... svakojaki. Aj' videcu da bude nestandarno. To naravno znachi razocharenje na generalnom nivou ali dobro ... ponesite mi shta zelite da chujete i videcu da bude uslisheno. Imajte razumevanja ako ne bude. Znajte da sam se ziv pokidao. Svaki put gubim godinu dana zivota. Mislim da mi je ostalo josh 3-4 godine. Hvala. Vidimo se. Quote
Zagrivuk Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Cenim ja vas rad ali ni jednom, ama bas nikad niste mi pustili jednu stvar sodoma ps: moze i astral projection Quote
DDT Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Pone si mi. Nemam sodom ... nemam ja puno stvari. Ponesi i pusticu. Ok? ... mozemo bre svi lepo da se zdruzimo ... A moze i Astral ... Quote
liMa neBa! XD Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Ljudi moze li mi iko lepo direktno odgovoriti na ovo pitanje, da li mogu recimo petkom da udjem u KST, da se nekako provucem, imam 14 godina i musko sam ! Da li mogu da udjem u Voodo ? Kad pustaju muziku u Domu Omladine ? Gde ? Ako necete ovde odgovorite mi na pp ! Molim vas ! Quote
Zagrivuk Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Pone si mi. Nemam sodom ... nemam ja puno stvari. Ponesi i pusticu. Ok? ... mozemo bre svi lepo da se zdruzimo ... A moze i Astral ... odlicno imas pice Quote
DDT Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Jok, bwe, ja tamo imam free pica ... imash ti pice ako zelish ... ma imacemo svi pice ... Quote
Kveld Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 eto , nece chovek pivo , ima ko 'oce evo ,ja mogu doneti Kamelot ili Demons & Wizards , uvek sam mislila da ih malo pushtate a bash su za przenje oba benda mada,imam abivalenten odnos prema ispunjavanju zelja , ipak i kad pushtate nechije omiljene bendove treba pustiti neshto od tog benda shto moze i ostala raja da slusha a ne da zbrishe u hodnik... ...i na kraju , shto ti DDT ili Moloch ne dovedete Slovenca ovde na forum da vidi chovek shta raja 'oce da slusha a shta nece........ Quote
DDT Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Demonse imam a Kamelot ponesi, kao i ti, o "shesti demonu" Falconera Ajde pa se vidimo ... nije problem, evo ispunjavacu gotovo sve. (97,3%) Quote
Zagrivuk Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Demonse imam a Kamelot ponesi, kao i ti, o "shesti demonu" Falconera Ajde pa se vidimo ... nije problem, evo ispunjavacu gotovo sve. (97,3%) sve jedno moramo da ti se oduzimo nekako Quote
DDT Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Opushteno. Prvo da se lichno i personalno upoznamo. Onda nalivanje. Aj' u to ime -> Quote
Zagrivuk Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Opushteno. Prvo da se lichno i personalno upoznamo. Onda nalivanje. Aj' u to ime -> Naravno ziv bio Quote
Buba :) Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 je li otvorena basta jos uvek??? Quote
DDT Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Do kraja septembra. Sem ako bash ne dodje do opshte kataklizme vremena, tipa sneg. Quote
dima Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Do kraja septembra. Sem ako bash ne dodje do opshte kataklizme vremena, tipa sneg. Ma usrace kisa to, siguran sam Quote
Demonic_Alliance Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 No, u svakom slucaju, radim u petak, u klubu - Metal ... svakojaki. Aj' videcu da bude nestandarno. To naravno znachi razocharenje na generalnom nivou ali dobro ... ponesite mi shta zelite da chujete i videcu da bude uslisheno. Imajte razumevanja ako ne bude. Znajte da sam se ziv pokidao. Svaki put gubim godinu dana zivota. Mislim da mi je ostalo josh 3-4 godine. Hvala. Vidimo se. MA tebi svaka chas', ali ... znas i sam kako je... Posto se u petak najverovatnije ne vidjamo, nek vam je sa srecom... btw. meni je bilo bolje kad je metal bio u hodniku, tj. kad bashta nije radila - nemam pojma zasto Upravo slušam: Koldbrann - Phlegethons Bredder Quote
DDT Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Ali hodnika vishe nece biti ... stavili su katanac na hodnik, odnosno fakultet je stavio katanac. Kada pocinje veche u kst-u, hodnik ide "pod kljuch". Tako ce i ostati nakon bashte. Nece biti vishe duplog programa ... "metalci" su osudjeni da biraju izmedju alternative i Slovenca. Quote
DDT Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Nemam pojam ... verovatno neshto oko 21. ... nagadjam ali verovatno tako neshto ... Quote
Demonic_Alliance Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Ali hodnika vishe nece biti ... stavili su katanac na hodnik, odnosno fakultet je stavio katanac. Kada pocinje veche u kst-u, hodnik ide "pod kljuch". Tako ce i ostati nakon bashte. Nece biti vishe duplog programa ... "metalci" su osudjeni da biraju izmedju alternative i Slovenca. Jebeni fakultet... Znaci sve sam blizi tome da u KST vise i ne odlazim... Mada petkom ionako niko ne dolazi zbog muzike, al' opet bez metala je nekako shit... Upravo slušam: Koldbrann - Kaosmanifest Quote
DDT Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 Znam. Jednostavno - to nije to. Videcu da li ce biti neshto ... novo. Neke promene. Nadam se najboljem. Quote
Zagrivuk Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ali hodnika vishe nece biti ... stavili su katanac na hodnik, odnosno fakultet je stavio katanac. Kada pocinje veche u kst-u, hodnik ide "pod kljuch". Tako ce i ostati nakon bashte. Nece biti vishe duplog programa ... "metalci" su osudjeni da biraju izmedju alternative i Slovenca. Cekaj nije mi jasno sta se desava ostaje samo basta a ide jesen hm.... nije mi jasno Quote
DDT Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Bashta ce raditi do oktobra a do tada radi paralelno i klub u kome se pushta metal. A od oktobra radi samo klub sa standarnim repertoarima ali ne radi hodnik koji je radio ranije ... sa metalom. Quote
Zagrivuk Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Bashta ce raditi do oktobra a do tada radi paralelno i klub u kome se pushta metal. A od oktobra radi samo klub sa standarnim repertoarima ali ne radi hodnik koji je radio ranije ... sa metalom. fuck doslo vreme za neka druga mesta Quote
Recommended Posts