Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dok ne primetiš da ti nešto zvecka u cipelama*... icon_smile.gif

(nožni palac, otpao od hladnoće icon_uhoh.gificon_smile.gif)

----

Mada, kad malo bolje razmislim, promrzline su tako tr00! A satanemi i nekkro blekh. icon_twisted.gif

Edited by Hérétique
Posted
No, u svakom slucaju, radim u petak, u klubu - Metal ... svakojaki. Aj' videcu da bude nestandarno. To naravno znachi razocharenje na generalnom nivou ali dobro ... ponesite mi shta zelite da chujete i videcu da bude uslisheno. Imajte razumevanja ako ne bude. Znajte da sam se ziv pokidao. Svaki put gubim godinu dana zivota. Mislim da mi je ostalo josh 3-4 godine. Hvala. Vidimo se. icon_cool.gif

Lepo da znam. Ce ponesem Farmakon il' nesto slicno.

Posted

I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi.

Anyway, udrite s komentarima ...

I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ...

Posted

Jes' vala ... ali onaj Raunchy shto jebe kevu, pa to nije normalno.

Bio sam u onoj smrdljivoj kabini cele noci, umesto da idem s tobom u tandemu i da oborimo ceo zenski auditorijum kst-a s nogu na ledja ... ili kolena. icon_wink.gif

Posted

heh meni je bilo do jaja onih par power pesmica sto zaredjase!!! icon_mrgreen.gif

i judas priest! pravo lepo! ali vrat sad pati! jebiga, tri meseca ne slemovanja unistise mi kondiciju...

ostalo sam bila u hodniku i basti gde je takodje bilo odlicno...!

Posted
I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi.

Anyway, udrite s komentarima ...

I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ...

Kao sto rekoh, respect za ovaj Night. Bilo je do jaja. Naravno, kao sto je obecano, Nile je pusten. To se ceni. icon_cool.gif