Kveld Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 'oce da nas prebace na ponedeljak izgleda .... Quote
Gothic Angel Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 fuck doslo vreme za neka druga mesta "treca klupa sa leva na kalemegdanu" metal place Quote
Livia Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 "treca klupa sa leva na kalemegdanu" metal place Krugovi!!! Quote
Kakashi Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 "treca klupa sa leva na kalemegdanu" metal place Say that again when it's -10* Quote
Gothic Angel Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Pijandurske rukavice, pivcuga i nema 'ladnoce Quote
Kakashi Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 (edited) Dok ne primetiš da ti nešto zvecka u cipelama*... (nožni palac, otpao od hladnoće ) ---- Mada, kad malo bolje razmislim, promrzline su tako tr00! A satanemi i nekkro blekh. Edited September 9, 2004 by Hérétique Quote
DDT Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ma polako ... videcemo da li ce ponedeljak ostati ovakav kakav je i sa trenutnim dj-em ... strpljenje ... Quote
Fiery Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 No, u svakom slucaju, radim u petak, u klubu - Metal ... svakojaki. Aj' videcu da bude nestandarno. To naravno znachi razocharenje na generalnom nivou ali dobro ... ponesite mi shta zelite da chujete i videcu da bude uslisheno. Imajte razumevanja ako ne bude. Znajte da sam se ziv pokidao. Svaki put gubim godinu dana zivota. Mislim da mi je ostalo josh 3-4 godine. Hvala. Vidimo se. Lepo da znam. Ce ponesem Farmakon il' nesto slicno. Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi. Anyway, udrite s komentarima ... I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ... Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Onoliko avangarde i black-a jeste smorilo, ali uvek postoje zene i basta kst-a u tom slucaju. meni je bilo do jaja Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Drago mi je ... a avangarda se morala nadoknaditi ... uostalo, sve su to bile nechije zelje ... Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 ma samo ti uzivaj matori, dok je klinki u KST-u sve je u redu:) Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Da, da ... samo nataknem cvidze > i sharmiram ... Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 taj fazon, padaju klinke ko klasje... Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 A reci da nije?! ... tako sam i mislio. Dobro je da ne chatujemo ti i ja ... samo veselo ... Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 ma bre ne moras da se cimas, same prilaze maloletnice... Sva sreca pa ne chatujemo, ali sta nas boli dupe Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Jes' vala ... ali onaj Raunchy shto jebe kevu, pa to nije normalno. Bio sam u onoj smrdljivoj kabini cele noci, umesto da idem s tobom u tandemu i da oborimo ceo zenski auditorijum kst-a s nogu na ledja ... ili kolena. Quote
Gothic Angel Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 sto nisi trazio da te zameni neko na kratko, cisto da obarimo nekoliko cica... Jos onako pdo utiskom muzike... ma sledeci put Quote
DDT Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 Onako ... diorama ... telo uz telo ... juju ... uvek ostaje next time. Quote
Denethor Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 E pa svaka ti cast Za Behemoth i Dark Funeral. Joj, shzto bi bilo lepo da slovenac polomi nogu ili ruku, pa da ovako bude malo cesce. Quote
Buba :) Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 heh meni je bilo do jaja onih par power pesmica sto zaredjase!!! i judas priest! pravo lepo! ali vrat sad pati! jebiga, tri meseca ne slemovanja unistise mi kondiciju... ostalo sam bila u hodniku i basti gde je takodje bilo odlicno...! Quote
Predator Posted September 11, 2004 Report Posted September 11, 2004 I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi. Anyway, udrite s komentarima ... I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ... Kao sto rekoh, respect za ovaj Night. Bilo je do jaja. Naravno, kao sto je obecano, Nile je pusten. To se ceni. Quote
Recommended Posts