Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj...da nastavim raspravu o klinkama u KST-u...Ovaj, meni i nisu tako interesantne...ne znam zashto icon_confused.gif ....Ovaj meni se sinoc svideo samo sledeci blok...najjachi je, znachi Pantera, Slayer, Sepultura, Testament pa Sodoma...jao majko kako je bilo dobro... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Ostalo, chist smor... icon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gif

BTW, ogradjujem se jer pola stvari nisam chula iz klub-a, obecan mi je bio Immortal, a i ako je bio Deicide onda O.K... pivopije.gif

Posted

Radije bih rekla bilo je do jaja sinoc uz ove smajlice: icon_rockdevil.giforangelistening.gificon_rockdevil.gificon_biggrin.gif

Sve pohvale za sinocnji program-mislim na klub naravno!!!

Super sto je sad haladnije, zbog toga je bilo puno u klubu. Podsetilo me cak na to kako je ranije bilo leti na metalu-ponedeljak.

Stvarno bi trebalo da dodje do nekih promena u programu petkom i ponedeljkom kad Slovenac pusta. Kad bi svako metal vece bilo ko sinoc, uz izmenu da ima malo vise powera & heavy-ja i sl. bilo bi savrseno.

Poz

Posted

E ljudi ljudi, taman sam pomislio da me smorio KST i da necu zaliti za nekoliko propustenih petkova...

E ako vas zanima kako je meni sinoc bilo:

Ja sam se provodio u Disco Pinku, to je jedna srpska (sto bi rekli gastarbajterska) diskoteka u Zug-u, u centru Svajcarske. Gledao Romanu live, slusao narodnjake, i ubio se ko dupe od hajnekena... Veceras Tijana Dapcevic live, i ista shema. Mada hajneken vata poshteno, al nije u dvolitrama...

Samo bedak, sinoc se masa razisla vec oko 2 (mada smo ja i moj shef i ekipa ostali dok nas gazda nije izbacio pivopije.gif ) pa nisam mogao ni da snimam cice, onako odvaljen... No, videcemo se mi u KSTu u oktobru, samo da znate!!!

P.S. jebote, ovde jedno pivo 0.33 kosta 8 EUR-a!!! Za jedno napijanje ovde mos' jedno 2 meseca da se napijas u KSTu, svaki petak i ponedeljak icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Neko vde reche kad bi bilo malo vishe pwera i hevija bilo bi savrsheno. Pa boze power i heavy su ustvari najzastupljeniji tamo i maximalno su smorili. Kad bi ih bilo malo manje bilo bi savrsheno.

Posted
Neko vde reche kad bi bilo malo vishe pwera i hevija bilo bi savrsheno. Pa boze power i heavy su ustvari najzastupljeniji tamo i maximalno su smorili. Kad bi ih bilo malo manje bilo bi savrsheno.

ne onaj power sa kojim slovenac siluje... Nego malo pravog power-a, nesto sto se ne pusta stalno. A da ima heavy-ja, pa bas i nema nesto...

Posted

@Denethor:

Mislila sam u odnosu na sinoc...

Konkretno sam govorila o tome sta se sinoc pustalo, i u odnosu na to bi bilo super da je bilo i malo vise powera, progresive i sl.

Ne bih poredila Slovencevo vece sa ovim...

Poz

Posted

Malo vishe heavy-a i power-a ali iskrenog power-a. Ok. Primeljno k znanju. icon_cool.gif Drago mi je da vam se dopalo. Videcemo se najverovatnije za dve nedelje, u petak, u klubu naravno. A u medjuvremenu (ok bend) - 21.09. kako-god-nazvao-veche, neshto nalik Rokanju samo sa josh i In flames, Soilwork, Meshuggah, Raunchy (etc) i standarni bendovi s nestandarnim pesmama ...

Posted
I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi.

Anyway, udrite s komentarima ...

I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ...

Evo i ja da kazem....Nikad bolji petak, barem meni...

nije samo do muzike, al' nevrmajnd sve pohvale u svakom slucaju...Soilwork, At The Gates, In Flames, Raunchy ( i to vise pesama icon_biggrin.gif ), Diorama, jos da je isla Tristania (mozda je i bila, ali sam morala da odem) i naravno Opeth, ali neka druga pesma sem Bleak-a, mada moze i to, nikad ne moze da smori icon_biggrin.gif

Jedino sto me je smaralo je bio power na pocetku veceri, ali dobro, kontam da mora i drugima da se udovoljava...

Posted
I ... kako vam je bilo? Meni je bilo ok, samo sam jednom doveden do tachke kljuchanja. Necu navoditi ko je u pitanju, iako su mi pojedinci rekli ko je. "Normalna" muzika ... retosi.

Anyway, udrite s komentarima ...

I da. Radim rokanje ili neshto slichno rokanju 21.09. tako da se vidimo i tada ...

Jes' da kasnim, al' je bilo vrlo dobro, odlicno cak. Narocito uz koncert Siddharta-e ranije iste veceri.

Tako da imas bar jednog redovnog posetioca. Ako se pod "redovan" podrazumeva "dolazim ponekad, al' cu se lepo provesti kad dodjem" icon_smile.gif

Posted

Znachi, generalno, vam se dopalo u petak ... veselo icon_cool.gif ... ok, moze i bolje. Videcemo ... sugestije, zelje & stuff ostavite na ovoj temi.

Posted

Zaboravih da pohvalim Katatoniu. Moze toga jos icon_da.gif

I da se setim da ponesem neki svoj disk konacno... Pretpostavljam da nemas Edge of Sanity. Ako imas, sto ne rece ranije icon_smile.gif