Jump to content

Recommended Posts

Posted

I OPET PITAM:

Ljudi moze li mi iko lepo direktno odgovoriti na ovo pitanje, da li mogu recimo petkom da udjem u KST, da se nekako provucem, imam 14 godina i musko sam ! Da li mogu da udjem u Voodo ? Kad pustaju muziku u Domu Omladine ?

Gde ? Ako necete ovde odgovorite mi na pp !

Molim vas !

Posted

Teshko mesare ... teshko ...

Edge of Sanity sam imao samo jedan album koji se sastoji od jedne pesme icon_da.gif tako da mi je bilo malo glupo da pustim jednu stvar od 40 min ...

Posted

A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti icon_da.gif

Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja icon_smile.gif

Ok, imam i "normalnih" stvari, pa ce se doneti, kad se konacno setim.

U poslednje vreme, koliko sam primetio, ne gledaju isprave na uzlazu KST-a. U Domladine ne pustaju muziku, koliko znam, samo koncerte icon_smile.gif

Posted
Teshko mesare ... teshko ...

Edge of Sanity sam imao samo jedan album koji se sastoji od jedne pesme icon_da.gif tako da mi je bilo malo glupo da pustim jednu stvar od 40 min ...

kad ponovo ti pustas muziku?

Posted
I OPET PITAM:

Ljudi moze li mi iko lepo direktno odgovoriti na ovo pitanje, da li mogu recimo petkom da udjem u KST, da se nekako provucem, imam 14 godina i musko sam ! Da li mogu da udjem u Voodo ? Kad pustaju muziku u Domu Omladine ?

Gde ? Ako necete ovde odgovorite mi na pp !

Molim vas !

Ma samo im pokazi licnu kartu, kao da gledaju datum rodjenja glupa panduracija

ima i mladjih tamo od tebe

Posted

Pa to "Rokanje" ce biti Rage against the Machine veche ali ja planiram da ispushtam i (kao stho rekoh) In Flames, Soilwork, (famozni) Raunchy, SYL i josh shta mi ponesete ali ne bash death i black, jer je ovo "navodno" nu-metal veche pretezno. Eto tako ... i dalje stoji 21.09. u kst-u, vidimo se ...

Posted

ah , nishta od KST-a za mene vecheras , svu sam kintu propila juche icon_smile.gif

eto , juche nije bilo loshe , uvek je lepo chuti Kamelot....Bez obzira shto slusham gothic i doom kad izadjem ponajvishe volim da chujem Guardiane , Slayer ili Kreator icon_redface.gif

Posted
A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti icon_da.gif

Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja icon_smile.gif

Ok, imam i "normalnih" stvari, pa ce se doneti, kad se konacno setim.

U poslednje vreme, koliko sam primetio, ne gledaju isprave na uzlazu KST-a. U Domladine ne pustaju muziku, koliko znam, samo koncerte icon_smile.gif

icon_smile.gif imam samo jednu, jedinu zelju, necu vise da smaram ako pustis samo ovu stvar... DO KRAJA!!! icon_smile.gif Kako bi ljudi poludeli, ali bi meni bilo icon_rockdevil.gif

Ako ti ne poneses cd, ja cu, ali neka pusti prvih 12 min.

Ok, donosim jos Orphaned Land, Katatoniu, The Devin Townsend band ( jel bi pustio to, da ne nosim bzvz), Ayreon - mozda, Dark Tranquillity - mozda....

Imaces hrpu mojih diskova, ne, smanjujem sigurno icon_biggrin.gif

I Opeth, pa da pustis neku drugu stvar za promenu...

Posted
icon_smile.gif imam samo jednu, jedinu zelju, necu vise da smaram ako pustis samo ovu stvar... DO KRAJA!!! icon_smile.gif Kako bi ljudi poludeli, ali bi meni bilo icon_rockdevil.gif

Ako ti ne poneses cd, ja cu, ali neka pusti prvih 12 min.

Ma prvih 32 minuta, da cujem "Gooooooooo...oood!!!" taman icon_smile.gif

Ok, znaci ima nas bar dvoje, a mozemo valjda i na Milana ("Lesha") da racunamo da ce se uziveti svih 40 minuta s nama. Eventualno Dusan Dileja...

Mada opet, nije Crimson za KST, previse je dobar icon_smile.gif

Posted

Ok, znaci ima nas bar dvoje, a mozemo valjda i na Milana ("Lesha") da racunamo da ce se uziveti svih 40 minuta s nama. Eventualno Dusan Dileja...

Da, i divan zavrsetak onog 3pa "Remember these words and be strong..." - to je jedino sto razumem u nebulozi icon_smile.gif A sta ide posle tog opustajuceg dela, e to je cudo icon_smile.gif Ispresecas se sav icon_biggrin.gif

Racunamo s nama i Simu (Powerslayer), on bi isto 40 min...

Ne da je previse dobar, neeego...nemam reci... icon_biggrin.gif

Moramo da nadjemo neko mesto za svih 40 min Crimsona, da bude bas u elementu icon_da.gif Novo, nepoznato...

Posted

Samo 32 min... i time si se zadovoljio...ccc...

Ae i ja cu vas podrzati ali insistirm na celoj pesmi! icon_biggrin.gif

Posted (edited)

Dakle, evo malo informacija vezanih za program ove nedelje u KST-u...

UTORAK 21.09. (veceras) - ROKANJE (ili neshto slichno) by DDT

PETAK 24.09. - Da li znas za neki drugi ritam - BASHTA KST-a - by DJ MOUSE J

- METAL - KLUB KST-a - by DJ TEAM - DDT & BANE

Za sve muzicke zelje koje zelite da se ispune - ne ustrucavajte se da pitate, samo ponesite cd u slucaju da ga DJ-evi nemaju...

Vidimo se! orangelistening.gif

Edited by [adept]