liMa neBa! XD Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 I OPET PITAM: Ljudi moze li mi iko lepo direktno odgovoriti na ovo pitanje, da li mogu recimo petkom da udjem u KST, da se nekako provucem, imam 14 godina i musko sam ! Da li mogu da udjem u Voodo ? Kad pustaju muziku u Domu Omladine ? Gde ? Ako necete ovde odgovorite mi na pp ! Molim vas ! Quote
DDT Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 Teshko mesare ... teshko ... Edge of Sanity sam imao samo jedan album koji se sastoji od jedne pesme tako da mi je bilo malo glupo da pustim jednu stvar od 40 min ... Quote
Fiery Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja Ok, imam i "normalnih" stvari, pa ce se doneti, kad se konacno setim. U poslednje vreme, koliko sam primetio, ne gledaju isprave na uzlazu KST-a. U Domladine ne pustaju muziku, koliko znam, samo koncerte Quote
Stanko Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Teshko mesare ... teshko ... Edge of Sanity sam imao samo jedan album koji se sastoji od jedne pesme tako da mi je bilo malo glupo da pustim jednu stvar od 40 min ... kad ponovo ti pustas muziku? Quote
DDT Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Sledeci petak, 24.09. ako se ne varam. Vidimo se ... ponesite enormne kolichine vashih diskova Quote
Fiery Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 HORSE the Band!!! Sta je sa 21-im ili kada je vec trebalo da bude Rokanje, new and improved? Quote
scarface Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 I OPET PITAM: Ljudi moze li mi iko lepo direktno odgovoriti na ovo pitanje, da li mogu recimo petkom da udjem u KST, da se nekako provucem, imam 14 godina i musko sam ! Da li mogu da udjem u Voodo ? Kad pustaju muziku u Domu Omladine ? Gde ? Ako necete ovde odgovorite mi na pp ! Molim vas ! Ma samo im pokazi licnu kartu, kao da gledaju datum rodjenja glupa panduracija ima i mladjih tamo od tebe Quote
Gothic Angel Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 HORSE the Band!!! Sta je sa 21-im ili kada je vec trebalo da bude Rokanje, new and improved? auuuuuu, bice grozno Quote
Old Smuggler Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 e moze li malo priblizavanje playlistu za to novo rokanje 21. posto se tu spominju neki soilwork i in flames sta se najvise pusta i tako to .. naravno prosli petak je rulao samo tako Quote
DDT Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Pa to "Rokanje" ce biti Rage against the Machine veche ali ja planiram da ispushtam i (kao stho rekoh) In Flames, Soilwork, (famozni) Raunchy, SYL i josh shta mi ponesete ali ne bash death i black, jer je ovo "navodno" nu-metal veche pretezno. Eto tako ... i dalje stoji 21.09. u kst-u, vidimo se ... Quote
Kveld Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 ah , nishta od KST-a za mene vecheras , svu sam kintu propila juche eto , juche nije bilo loshe , uvek je lepo chuti Kamelot....Bez obzira shto slusham gothic i doom kad izadjem ponajvishe volim da chujem Guardiane , Slayer ili Kreator Quote
ABIGAIL Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja Ok, imam i "normalnih" stvari, pa ce se doneti, kad se konacno setim. U poslednje vreme, koliko sam primetio, ne gledaju isprave na uzlazu KST-a. U Domladine ne pustaju muziku, koliko znam, samo koncerte imam samo jednu, jedinu zelju, necu vise da smaram ako pustis samo ovu stvar... DO KRAJA!!! Kako bi ljudi poludeli, ali bi meni bilo Ako ti ne poneses cd, ja cu, ali neka pusti prvih 12 min. Ok, donosim jos Orphaned Land, Katatoniu, The Devin Townsend band ( jel bi pustio to, da ne nosim bzvz), Ayreon - mozda, Dark Tranquillity - mozda.... Imaces hrpu mojih diskova, ne, smanjujem sigurno I Opeth, pa da pustis neku drugu stvar za promenu... Quote
DDT Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Moze sve to ali u petak ... ne bih bash mogao to u utorak. Quote
ABIGAIL Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Moze sve to ali u petak ... ne bih bash mogao to u utorak. Ne mogu da dodjem u utorak, tako da i mislim na petak... Quote
Sentinel Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Tacno, pojela bi te horda nezadovoljnih ljudi ako bi to pustio, a ja prvi Ej, da donesem neku muziku, ti treba neshto!!?? Quote
Fiery Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 imam samo jednu, jedinu zelju, necu vise da smaram ako pustis samo ovu stvar... DO KRAJA!!! Kako bi ljudi poludeli, ali bi meni bilo Ako ti ne poneses cd, ja cu, ali neka pusti prvih 12 min. Ma prvih 32 minuta, da cujem "Gooooooooo...oood!!!" taman Ok, znaci ima nas bar dvoje, a mozemo valjda i na Milana ("Lesha") da racunamo da ce se uziveti svih 40 minuta s nama. Eventualno Dusan Dileja... Mada opet, nije Crimson za KST, previse je dobar Quote
ABIGAIL Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ma prvih 32 minuta, da cujem "Gooooooooo...oood!!!" taman Ok, znaci ima nas bar dvoje, a mozemo valjda i na Milana ("Lesha") da racunamo da ce se uziveti svih 40 minuta s nama. Eventualno Dusan Dileja... Mada opet, nije Crimson za KST, previse je dobar Da, i divan zavrsetak onog 3pa "Remember these words and be strong..." - to je jedino sto razumem u nebulozi A sta ide posle tog opustajuceg dela, e to je cudo Ispresecas se sav Racunamo s nama i Simu (Powerslayer), on bi isto 40 min... Ne da je previse dobar, neeego...nemam reci... Moramo da nadjemo neko mesto za svih 40 min Crimsona, da bude bas u elementu Novo, nepoznato... Quote
Fiery Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Meni je savrseno mesto kod mene u sobi, ali nije to za svakog Quote
Dani Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Meni je savrseno mesto kod mene u sobi, ali nije to za svakog Znam gde se nalazi. i nije za svakog. Quote
ABIGAIL Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 (edited) Meni je savrseno mesto kod mene u sobi, ali nije to za svakog Naravno da nije TVOJA soba za svakog Edited September 20, 2004 by ABIGAIL Quote
ABIGAIL Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ma jok, to je bilo ironicno Mogu slobodno reci da moja savrsena soba nije za svakoga, za Simce jeste sigurno Fiery: Jel ti na kraju nosis disk? Quote
Dani Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ma jok, to je bilo ironicno Ih, pa kako drugacije? Quote
ResurrectioN Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Ma prvih 32 minuta, da cujem "Gooooooooo...oood!!!" taman Ok, znaci ima nas bar dvoje, a mozemo valjda i na Milana ("Lesha") da racunamo da ce se uziveti svih 40 minuta s nama. Eventualno Dusan Dileja... Mada opet, nije Crimson za KST, previse je dobar Samo 32 min... i time si se zadovoljio...ccc... Ae i ja cu vas podrzati ali insistirm na celoj pesmi! Quote
Branislav Stankovic Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 (edited) Dakle, evo malo informacija vezanih za program ove nedelje u KST-u... UTORAK 21.09. (veceras) - ROKANJE (ili neshto slichno) by DDT PETAK 24.09. - Da li znas za neki drugi ritam - BASHTA KST-a - by DJ MOUSE J - METAL - KLUB KST-a - by DJ TEAM - DDT & BANE Za sve muzicke zelje koje zelite da se ispune - ne ustrucavajte se da pitate, samo ponesite cd u slucaju da ga DJ-evi nemaju... Vidimo se! Edited September 22, 2004 by [adept] Quote
Recommended Posts