Sentinel Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Kad malo bolje pogledam, naziv veceri "Da li znas za neki drugi ritam" sasvim odgovara. Quote
Fiery Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Ma jok, to je bilo ironicno Mogu slobodno reci da moja savrsena soba nije za svakoga, za Simce jeste sigurno Fiery: Jel ti na kraju nosis disk? Ponesi ti, moj je previse lep da bih ga tek tako nosio u KST Uostalom, donosim drugih nekoliko (jedan od njih je isto EoS). Quote
Chlan 787 Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Meni je savrseno mesto kod mene u sobi, ali nije to za svakog samo za odabrane... pa, i meni se svidja pesmica Crimson. 40 kao 4 minuta brzo prodju.... ako izadjem u petak, ima da donesem neke grozne diskove... niko to nece hteti da pusti/cuje... Quote
Fiery Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 HORSE the Band ce valjda biti dovoljno grozan s moje strane Quote
ABIGAIL Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 (edited) Ponesi ti, moj je previse lep da bih ga tek tako nosio u KST Uostalom, donosim drugih nekoliko (jedan od njih je isto EoS). Dobro, moj nema omot tako da je tvoj sigurno spolja lepsi Priznaj da u stvari zelis da izbegnes neprijatnost, mene ima da komotno isqliraju kad im budem trazila da puste pesmu od 40 min. Cak i da smanje....MNOGO vredi pokusati.. Edited September 22, 2004 by ABIGAIL Quote
Dani Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Cak i da smanje....MNOGO vredi pokusati.. Za najbolju pesmu, valja se dati sve od sebe. Quote
Simadin Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 Ok, ja imam 2 zhelje (ustvari imam vishe, ali vidim da mi se zhelje poklapaju sa nekim likovima ), a to su: In Flames - In Search for I i Nightrage - Macabre Apparition... Donecu cde, a ako je neko bash TO mislio da ponese, neka kazhe, da se ne cimam dzhabe, pa kuca mi je na cela 2 minuta od KST-a... Quote
Gothic Angel Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 HORSE the Band ce valjda biti dovoljno grozan s moje strane ouuuuuu yeeeeah Quote
ResurrectioN Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 HORSE the Band ce valjda biti dovoljno grozan s moje strane ..a i Neurosis... Quote
Sinstrel Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ' date='21. 9. 2004, 17:31'] Dakle, evo malo informacija vezanih za program ove nedelje u KST-u... UTORAK 21.09. (veceras) - ROKANJE (ili neshto slichno) by DDT Najjaci night... Nas dvadeset u basti KST-a i "RATM" Tribute Night sa dve pesme od RATM Ja dosao oko 1h dao 80 din. za ufur, night se zavrsio u 1:30h Screw KST... vidimo se u petak Quote
Fiery Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Dobro, moj nema omot tako da je tvoj sigurno spolja lepsi Priznaj da u stvari zelis da izbegnes neprijatnost, mene ima da komotno isqliraju kad im budem trazila da puste pesmu od 40 min. Cak i da smanje....MNOGO vredi pokusati.. To sto je bez omota moze samo da ga cini lepsim Nema ni moj omot, al' je na crnom disku Treba sazvati sve fanove Crimsona da ga zajednicki traze od DJeva. Quote
Branislav Stankovic Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 I neka ga ponesu, posto ne mogu da nadjem CD Quote
ABIGAIL Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 To sto je bez omota moze samo da ga cini lepsim Nema ni moj omot, al' je na crnom disku Treba sazvati sve fanove Crimsona da ga zajednicki traze od DJeva. Moje skrabotine bas i ne mogu Dobro, za pocetak kako da te prepoznam? [adept]: Nosim disk Quote
Fiery Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ' date='23. 9. 2004, 20:02'] I neka ga ponesu, posto ne mogu da nadjem CD Ces da pustis? Svih 40? ABIGAIL, ja najjace poziram, ako to ne uocis, samo pitaj nekog Quote
ABIGAIL Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Ces da pustis? Svih 40? ABIGAIL, ja najjace poziram, ako to ne uocis, samo pitaj nekog Da, ici cu od jednog do drugog i pitacu:"Izvini jel si ti Fiery?", "Aha, nisi, sorry "....pa opet:"Izvini jel si ti Fiery?", "A opet nisi"...i dok te ne nadjem Ja stvarno najjace poziram A inace, sta si se ponadao, nema sanse da pusti svih 40 min [adept]: Ovaj, mozda hoces? Pliiiiiiz? Dobices sigurno, barem 10 stalnih musterija Quote
Gothic Angel Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Da, ici cu od jednog do drugog i pitacu:"Izvini jel si ti Fiery?", "Aha, nisi, sorry "....pa opet:"Izvini jel si ti Fiery?", "A opet nisi"...i dok te ne nadjem Ja stvarno najjace poziram A inace, sta si se ponadao, nema sanse da pusti svih 40 min [adept]: Ovaj, mozda hoces? Pliiiiiiz? Dobices sigurno, barem 10 stalnih musterija pa prepoznaces ga tako sto na glavi ima pertle Quote
ABIGAIL Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 pa prepoznaces ga tako sto na glavi ima pertle Ako ti ides u KST, sve je sredjeno...samo mi pokazi Mozda jos neko ima pertle na glavi Quote
Gothic Angel Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 idem ali ga ni ja ne znam. Ajd nadjemo ga zajedno Quote
Branislav Stankovic Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Da, ici cu od jednog do drugog i pitacu:"Izvini jel si ti Fiery?", "Aha, nisi, sorry "....pa opet:"Izvini jel si ti Fiery?", "A opet nisi"...i dok te ne nadjem Ja stvarno najjace poziram A inace, sta si se ponadao, nema sanse da pusti svih 40 min [adept]: Ovaj, mozda hoces? Pliiiiiiz? Dobices sigurno, barem 10 stalnih musterija heh..ma nema to veze samo se vi lepo provedite... Imao sam i ja negde taj Edge, ali ne mogu da ga nadjem, pa vi obavezno ponesite...pusticemo! Ajd' vidimo se Quote
ABIGAIL Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 idem ali ga ni ja ne znam. Ajd nadjemo ga zajedno Dogovoreno Ako ne nista drugo, barem cemo se zajedno blamirati Quote
ABIGAIL Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ' date='23. 9. 2004, 19:40'] heh..ma nema to veze samo se vi lepo provedite... Imao sam i ja negde taj Edge, ali ne mogu da ga nadjem, pa vi obavezno ponesite...pusticemo! Ajd' vidimo se Pa ovo je neverovatno Ja milion posto nosim disk:da: Ja unapred zahvaljujem, stvarno ne mogu jos da se osvestim Quote
Tatyannahhh Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 ' date='21. 9. 2004, 17:31'] DJ TEAM - DDT & BANE Za sve muzicke zelje koje zelite da se ispune - ne ustrucavajte se da pitate, samo ponesite cd u slucaju da ga DJ-evi nemaju... Vidimo se! pazte vas dvojica donosim vam FOZZY i ako ne pustite.....ma pusticete!vidimo se tamo ! Quote
ResurrectioN Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 pa prepoznaces ga tako sto na glavi ima pertle Chuj "pertle" ?! Ima konopce za sidrenje tankera... Quote
Man at arms Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 @ DDT Covek ja cu biti skroman pa cu doneti na disku prve dve: Six Feet Under : The Day That Dead Walked Sinister: Aggressive Measures see ya Quote
Sinstrel Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Kisa pada, trava raste hoce li raditi basta tra la la la laaa?! Quote
Recommended Posts