Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kisa pada, trava raste hoce li raditi basta tra la la la laaa?!

Grmi-seva, vreme se menja, a ciganke varosanke jos iz sela nema..(pevati sa sumadinskim naglaskom).

Da stvarno, hoce l' raditi basta?

Posted

Chuj "pertle" ?! Ima konopce za sidrenje tankera...

icon_smile.gif u to sam se uverila icon_smile.gif

To je jedna od svetlih tacaka sinoc, sad znam koga jos da cimam kad treba da se mole DJevi icon_biggrin.gif

A svi koji smo nosili diskove smo ispusili...

Govno icon_mrtav.gif

Posted

Naravno basta nije radila... kisa je smorila, guzva jos vise. Meni je bilo manje-vise zabavno ali ovo je verovatno poslednji petak na koji cu doci barem do sledece letnje sezone.

Posted

Bilo je do jaja ... bash je bilo drugachije. To shto nije bilo metala je druga stvar ali meni je bilo, shto se muzike tiche gotiva ...

Posted

Znam da nije bas pravo mesto za ovo pitanje, ali juce sam u novinama provitala kako Benediction ipak dolazi, kako su karte vec u prodaji u Mordoru i na blagajni KSTa... pa rekoh da proverim, da li je to istina ili samo novinari lupetaju? (mada stvarno ne znam zasto bi dali laznu informaciju kad se novine apsolutno ne bave metalom, kao ni muzikom generalno)

Posted
basta je zakon unutra smara guzva, sto se tice muzike isto ko uvek no.gif

Bogami, muzika je bila prilicno promenjena (ili bar redosled), ono malo sto sam slusao.

Posted (edited)

I proslog leta su bili u fazonu zatvaranja hodnika. To ih je drzalo samo jednu nedelju. Ali koga briga, u petak je bilo zanimljivo, meni je uvek zanimljivo. icon_wink.gif

smoke_break.gif - joj kako volim ovaj smajli

Edited by Flight_Of_Icarus