Buba :) Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 najozbiljnije! mislim, volim ja alternativu, ali smori ona tako s vremena na vreme! bas sam se uzelela skakutanja uz metal! a gomila ljudi uopste nece dolaziti sad kad je hodnik zatvoren! a sto se tice uopste smora u kstu, ja nikad ne dolazim na cesce od mesec dana, tako da vidim ljude koje nisam dugo, fino se ispricam s njima i svaki put mi bude do jaja! aj poz' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Petak... bio sam ravno sat vremena i pobegoh... vrucina, guzva Inace cuo sam da je ovo bila poslednja nedelja u kojoj kst radi svaki dan. Znaci nema vise ponedeljkom metal, utorkom goth, sredom domacica, cetvrtkom sta god. Ubuduce ce biti samo standardni petak i subotom koncerti i tematske veceri. Da li je ovo i zvanicno videcemo od pocetka sledece nedelje. Eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 17, 2004 Report Share Posted October 17, 2004 Buaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!! Stevo, vrati se, sve ti je oproshtenoooo!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Petak... bio sam ravno sat vremena i pobegoh... vrucina, guzva Inace cuo sam da je ovo bila poslednja nedelja u kojoj kst radi svaki dan. Znaci nema vise ponedeljkom metal, utorkom goth, sredom domacica, cetvrtkom sta god. Ubuduce ce biti samo standardni petak i subotom koncerti i tematske veceri. Da li je ovo i zvanicno videcemo od pocetka sledece nedelje. Eto... izgleda da je zvanicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 a ja mislila da navratim vecheras ....i kakav ce sad biti raspored deshavanja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Pa kao sto rekoh petkom ce biti petak kakav je i do sad bio a subotom, koncerti/tematske veceri, pa tako moze da se desi da bude metal, goth, domacica subotom ali ne svake subote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 mozda je ovako bolje. mislim da je ponedeljak kad pusta Slovenac trenutno najgori provod u celom gradu...mozda i na kontinentu. ni pijan ne vredi ici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Zalosno je sto su od nekad dobrog mesta, napravili smor. Naravno, mesto se ne "zatvara" zbog smora i nerentabilnosti (mada, kad bi se racunali ponedeljci u zadnjih godinu dana, mislim da bi se proglasio i nerentabilnim), nego zbog nekih seronja s fakulteta... No bilo kako bilo KST je dobio udarce s tri strane - od uprave faksa, od sopstvenog rukovodstva, i naravno, na kraju, od publike, kao posledica prethodna 2. Venom je davno degradirao, o Akademiji (bar sto se tiche metala, i nekadasnjih subota kao potencijalno dobrih veceri) da ne pricam... Takodje i svi ostali pokushaji - filozof, kuglash, holiday ... su propali. Prezivi tek pokoja svirka u DO... Zanima me da li u ovom gradu ima i jedno mesto gde moze da se slusha metal, ili bar da bude podnosljiva atmosfera za takvu grupaciju ljudi? Ili da se spramamo na pijanke na kalishu (mada je i to davno postalo out, s povremenim izuzecima) i blejanje sa uzim drushtvom po fensi rupama ili ispred prodavnice, i po parkicima, i da cekamo da jednom u 2 meseca bude neka podnosljiva svirka, ili neko sporadicno tematsko veche, svaka 3 meseca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Kr'ticar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 kriticar je kul....ali radi do 1-2 uglavnom. i preglasno je ponekad. i mali. ali inace je kul mesto za blejanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Upside: Mozes da trazis da puste koju hoces pesmu Downside: Playlist-a je glupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 ja puno volim kriticar, tamo sam svake subote s ortakinjama, ponekad dodjem petkom! ali playlista je poprilicno losa, jedino od powera je nightwish, skoro pa je samo gothic, a nece ni da prebace nista sa tvog cda! mislim, moze se naci mnogo gotivnih pesama, ali ne mozes svako vece da slusas isto! plus je sto je solidno jeftino pivo! minus - mnogo je mali, i u hodniku pa ce sad biti sve hladnije - ja sam se u subotu smrzla!!! tako da kriticar moze ali s vremena na vreme... holiday je bas propao, dosta je skup, moguce je da ce sad zivnuti ponovo kad dodje zima! za kalish i parkove ce biti mokro i hladno! ma sve je prslo! nemam pojma vise gde da izlazim! gr! ostaju stanovi i fancy kafici! mozda poneka svirka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Ma samo oni nek ukinu druge dane,bole njih,najbolja im je kinta petkom.A ponedeljak je i onako tako opusteo da im se ne isplati da odrzavaju.Uzas,glupa rupa kad bude izgorela pravice alternativu na rusevinama,ne daj boze da propuste.Tri godine u nazad sam jedva cekala ponedeljak,basta je bila puna pa prepuna i celo vece se djipalo, a ove sam otisla par puta i smorila sam se, sad jos ukinuse i metal u hodniku,eeeeeeeeej bruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Ranije je bilo kul, ponajvishe zato shto su ove nove generacije pravi neartikulisani nerdovi u cijem se okruzenju idiotski osecam... Trenutno najbolje vece na koje chovek moze da ode u ovom gradu, a da se ne vrati kuci isprane glave jeste Gavrin najt nedeljom na Akademiji. Sve ostalo je go qrac ili neuspeli pokushaj da se neshto napravi. A to za kst... da je uprava kluba pametnija pa da subotom napravi isto vece kao petkom s dobrim apdejtom muzickog repertoara mlatili bi para josh vishe... mnogo su bre glupavi... Em, da... zaboravili ste da pomenete i Voodoo, koji btw nije ni vredam pomena!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Ma samo oni nek ukinu druge dane,bole njih,najbolja im je kinta petkom.A ponedeljak je i onako tako opusteo da im se ne isplati da odrzavaju.Uzas,glupa rupa kad bude izgorela pravice alternativu na rusevinama,ne daj boze da propuste.Tri godine u nazad sam jedva cekala ponedeljak,basta je bila puna pa prepuna i celo vece se djipalo, a ove sam otisla par puta i smorila sam se, sad jos ukinuse i metal u hodniku,eeeeeeeeej bruke. Odrastash! Znam.. to boli!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Nego... Kad je R O K A NJ E!!!... Neko mi u petak pomenu tekucu nam nedelju, al' sad mi to deluje malo nemoguce, zbog onog chetvrtak-petak-subota-nedelja upcoming tripa... pa?? #???#...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 (edited) Prvo kriticar... Cini mi se da je to mesto sve popularnije i popularnije. U petak je bilo oko 22h puno, sva mesta zauzeta. Oko ponoci jos uvek pun, niko ne ide u kst. Playlista je mnogo sarena i to je moja jedina zamerak po tom pitanju. Voodoo je dobro mesto da se isqlirash, medjutim kada je puno grozno je zbog dima a i tamo dolaze razno razni likovi. Inace zna da bude fino. No ovo je tema o KST-u... Rokanje... hmmm bilo bi dobro da bude, skache mi se Ali sad ne verujem da ce biti... Edited October 18, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 imaju Meshuggu u kriticaru! ali sam jednu pesmu... i Killswitch! ali samo dve pesme... itd. svakako bolje od kst kako god da okrenes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 Future Breed Machine, pretpostavljam.... ....a drugo, My Last Serenade i Temple From Within... pretpostavljam + nagadjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 svakako bolje od kst kako god da okrenes. Svakako, sve je bolje od kst-a!! Bedak shto kriticar nije mini klubic! Mada je bio ranije, secam se da je postojala gluva soba (tamo gde su sada sank i tv) koje vishe nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 pa to... kad bi kritichar bio klubic.... tamo uopshte ne moze da se skache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 meshuggah - rational gaze KSE - when darkness falls, life to lifeless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted October 18, 2004 Report Share Posted October 18, 2004 da, ali moras da imas ortaka iz ulice (ili iz gradica) da bi ti pustili neku pesmu poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 Jeb'o me KST . Proshlog leta je bio pun...pa i u septembu i oktobru...Shta bi nemam pojma . Jebesh ga, najbolje da se okupljamo po stanovima...pustish shta hocesh...nemorash da gledash frikove ne sve strane, samo tebi dragi ljudi i draga muzika i naraFski . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted October 19, 2004 Report Share Posted October 19, 2004 meshuggah - rational gaze KSE - when darkness falls, life to lifeless I opushteno missed 3 of 3!!... Dža rul... ...lepo boga mi... *prijatno iznenadjena*.... ...a kojim danima se u kriticharu visi?... (bila sam 5 puta u zivotu)... je l' ima nekih tematizovanja vecheri?... kazem stekoh utisak da se tamo ili sedi ili stoji... to malo sheta po ganglijama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts