Jump to content

Recommended Posts

Posted

80e se ne propustaju

a petkom se dobro provedem u kst-u samo kad sam pijan, sto i nije tako lose

(kao npr. prosli petak ...) ako petkom odem trezan smorim se ko zmaj

Posted
ljudi moji!

PETAK 3 XII DJ BANE

SLEDECI PETAK DJ DDT pa tako u krug

Znaci bar ce svakog drugog petka biti KONJ (ako se ddt pokaze hrabriji od Baneta, naravno) icon_smile.gif

Posted

Bejah sinoc na 80im. Neverovatno koliko ljudiiiii, mada su po njihovom sastavu 80te laganim ali sigurnim korakom pocele da se pretvaranju u petak. No, uprkos tome, muzika je bila zaista sjajna!!! icon_razz.gif

Posted

Stvarno, '80 su postale pravi haos da ne moze da se dise. Zajebi, ali ne vredi to druzenja da ne mozes da se okrenes, a ipak su '80 - nisu vredne kol'ka je guzva! Pa i na zloglasni petak kad god da dodjem, bar ima karata, a za ovo se ljudi biju sat vremena ranije za iste... Ne vredi... Ja u zadnje vreme sa ekipom pijem na Tasu (prosli put nas bese 30-ak), a kada opni krenu unutra ja palim dalje... npr sada u subotu je bilo otvaranje House of freaks (kriticar II), uvek ima boljih resenja!!!

Ja sam u stvari dosao da kukam sto je Gothic sada samo jednom mesecno, jer jednostavno nije dovoljno! A na 'demiji to jednostavno nije to, Gavra pusta elektroniku u velikom, a gomila ljudi se nabije u mali gde su ZLO i Nephilim, niti ima isti duh KST-a!!! Vratite utorak!!!!!!!!!!!

Posted
Ja sam u stvari dosao da kukam sto je Gothic sada samo jednom mesecno, jer jednostavno nije dovoljno! A na 'demiji to jednostavno nije to, Gavra pusta elektroniku u velikom, a gomila ljudi se nabije u mali gde su ZLO i Nephilim, niti ima isti duh KST-a!!! Vratite utorak!!!!!!!!!!!

Pa bio je goth u nedelju u kstu...

Posted

Blah... posle dugo vremena ja zadjoh u petak u kst. I svatih jednu krucijalnu stvar. Mnogo novih ljudi a ista muzika. Osim sto se iz kutije za sibice (hodnik za metalce) culo dosta elektronike itd.

Pa evo i jedne mudrosti za kraj: "Rupa boju menja, ali muziku nikako"

Posted

Bio sam tamo i ni malo mi se ne svidja! Isti tuki ko kriticar, da budem precizniji cak i gore... jos kad se svemu tome priroda radioaktivna vibracija okolnih igraonica, kompletan utisak je jos gori!

Posted
Kad je maskenbal? Jel to veceras? icon_confused.gif

Ako nije, koliko je karta i ko sve svira?

25.12.2004. - ako sam to chula u petak u kstu, a kladila bih se da jesam... ipak proveri... (ali znam da je 11.12. bila samo promo party za up-coming maskembal)

Posted
Blah... posle dugo vremena ja zadjoh u petak u kst. I svatih jednu krucijalnu stvar. Mnogo novih ljudi a ista muzika. Osim sto se iz kutije za sibice (hodnik za metalce) culo dosta elektronike itd.

Pa evo i jedne mudrosti za kraj: "Rupa boju menja, ali muziku nikako"

icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif