Tatyannahhh Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ljudi moji! PETAK 3 XII DJ BANE SLEDECI PETAK DJ DDT pa tako u krug ! Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 80e su 4.12., juce je bio disco Quote
sabre Posted November 30, 2004 Report Posted November 30, 2004 80e se ne propustaju a petkom se dobro provedem u kst-u samo kad sam pijan, sto i nije tako lose (kao npr. prosli petak ...) ako petkom odem trezan smorim se ko zmaj Quote
Sinstrel Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Naravno da se osamdesete propustaju! Quote
Gothic Angel Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Naravno da se osamdesete propustaju! tacno tako. milion ljudi, unutra nece moci ni da se dise ni da se pravi neka gay djuska.... sranje Quote
ABIGAIL Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 A tebe sam sinoc gotivni videla prvi put u zivotu da igras Uvek samo stojis... Quote
Sinstrel Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 (edited) Gde? Na osamdesetim? Aha! Gothiche djuskao si gay! Sutra goth! Edited December 4, 2004 by AzzA Quote
ABIGAIL Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 Gde? Na osamdesetim? Aha! Gothiche djuskao si gay! Sutra goth! Ma jok, juce = petak....kst, klasika Quote
Gothic Angel Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 A tebe sam sinoc gotivni videla prvi put u zivotu da igras Uvek samo stojis... Made a few changes in my life.... I'm different person now! Quote
Fiery Posted December 4, 2004 Report Posted December 4, 2004 ljudi moji! PETAK 3 XII DJ BANE SLEDECI PETAK DJ DDT pa tako u krug Znaci bar ce svakog drugog petka biti KONJ (ako se ddt pokaze hrabriji od Baneta, naravno) Quote
Sentinel Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Bejah sinoc na 80im. Neverovatno koliko ljudiiiii, mada su po njihovom sastavu 80te laganim ali sigurnim korakom pocele da se pretvaranju u petak. No, uprkos tome, muzika je bila zaista sjajna!!! Quote
sabre Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 nije bila bas neka nevidjena guzva na 80-im, a mjuz standardno dobar Quote
mpmiha Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Stvarno, '80 su postale pravi haos da ne moze da se dise. Zajebi, ali ne vredi to druzenja da ne mozes da se okrenes, a ipak su '80 - nisu vredne kol'ka je guzva! Pa i na zloglasni petak kad god da dodjem, bar ima karata, a za ovo se ljudi biju sat vremena ranije za iste... Ne vredi... Ja u zadnje vreme sa ekipom pijem na Tasu (prosli put nas bese 30-ak), a kada opni krenu unutra ja palim dalje... npr sada u subotu je bilo otvaranje House of freaks (kriticar II), uvek ima boljih resenja!!! Ja sam u stvari dosao da kukam sto je Gothic sada samo jednom mesecno, jer jednostavno nije dovoljno! A na 'demiji to jednostavno nije to, Gavra pusta elektroniku u velikom, a gomila ljudi se nabije u mali gde su ZLO i Nephilim, niti ima isti duh KST-a!!! Vratite utorak!!!!!!!!!!! Quote
shock! Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 House of freaks (kriticar II) GDE SE TO OTVORILO!!!!????? Quote
Sinstrel Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Ja sam u stvari dosao da kukam sto je Gothic sada samo jednom mesecno, jer jednostavno nije dovoljno! A na 'demiji to jednostavno nije to, Gavra pusta elektroniku u velikom, a gomila ljudi se nabije u mali gde su ZLO i Nephilim, niti ima isti duh KST-a!!! Vratite utorak!!!!!!!!!!! Pa bio je goth u nedelju u kstu... Quote
Sinstrel Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 GDE SE TO OTVORILO!!!!????? Metro... kod Vuka. Quote
Face Of Melinda Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Blah... posle dugo vremena ja zadjoh u petak u kst. I svatih jednu krucijalnu stvar. Mnogo novih ljudi a ista muzika. Osim sto se iz kutije za sibice (hodnik za metalce) culo dosta elektronike itd. Pa evo i jedne mudrosti za kraj: "Rupa boju menja, ali muziku nikako" Quote
Sinstrel Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Kad je maskenbal? Jel to veceras? Ako nije, koliko je karta i ko sve svira? Quote
Sentinel Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Bio sam tamo i ni malo mi se ne svidja! Isti tuki ko kriticar, da budem precizniji cak i gore... jos kad se svemu tome priroda radioaktivna vibracija okolnih igraonica, kompletan utisak je jos gori! Quote
ajsha69 Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Kad je maskenbal? Jel to veceras? Ako nije, koliko je karta i ko sve svira? 25.12.2004. - ako sam to chula u petak u kstu, a kladila bih se da jesam... ipak proveri... (ali znam da je 11.12. bila samo promo party za up-coming maskembal) Quote
Sinstrel Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Ok fala za datum, a cena karte. I ko od zanimljih bendova svira? Quote
Uros Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Blah... posle dugo vremena ja zadjoh u petak u kst. I svatih jednu krucijalnu stvar. Mnogo novih ljudi a ista muzika. Osim sto se iz kutije za sibice (hodnik za metalce) culo dosta elektronike itd. Pa evo i jedne mudrosti za kraj: "Rupa boju menja, ali muziku nikako" Quote
Recommended Posts