Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok fala za datum, a cena karte. I ko od zanimljih bendova svira?

meni su jedino tu Celtsi zanimljivi, ostalo je ph34r.gif ...bila sam proshle godine , nije bilo loshe (ceo Night sam provela kod Stevana ako ne rachunamo ono smrzavanje napolju zbog lazne uzbune icon_smile.gif )

u svakom sluchaju ,imash plakat za maskenbal pa vidi ko josh svira....

Posted (edited)

evo me s 90 - ih. vrh provod. najbolje od osamdesetih + ponesto(najbolje) od petka + ponesto sto inace ne pustaju + kokteli 50 din = sta vise pozeleti?

+ljudi taman kolko treba (optimalna guzva)

Edited by Conqueror
Posted

Pa evo i jedne mudrosti za kraj: "Rupa boju menja, ali muziku nikako" [/color]

Nemoj tako, znas dobro da se sad u petak promenila jedna pesma icon_biggrin.gif Vise ne ide Bleak vec Demon of the fall. Meni to dovoljno icon_biggrin.gif

Posted (edited)

I ja sam juce isla na 90te.Bilo je jako lepo i posle duzeg vremena sam se iskakala kao blesava.Posle troo i mracnog SKCa ovo je doslo kao budjenje....

Sto se maskebbala tice,radim na tome da ubedim drugaricu da idemo,mada se ona bas i neda.... icon_uhoh.gif Jako mi se ide,ali ne znam kako cu da to izvedem...

Zaboravih ovo da napisem.....Ne pamtim kada sam se posteno iskala i pogubila u neki petak.Definitivno stvari moraju da se menjaju i da se nesto desi sto bi navelo da se ta kolicin asmora smanji.Na alternativi je uzas,a o metalu da se i ne govori.Sada nesto zvucnici nisu radili,tako da je zvucalo kao da je neko doneo tranzistor i pustio ga u onom hodnicicu....Definitivno malo treba menjati stvari iz fundamenta....

Edited by Jackie Brown
Posted

Sto se maskebbala tice,radim na tome da ubedim drugaricu da idemo,mada se ona bas i neda.... icon_uhoh.gif Jako mi se ide,ali ne znam kako cu da to izvedem...

Darling naravno da se nedamo, kad u akademiji u nedelju ima full moon ( nadam se da nisu mislili na jednu osobu iz nasheg okruzenja, vec na najt).

Mislite o tome

icon_rockdevil.gif

Posted

Poshto sam ja nekada bila redovan gost u KST-u ponedeljkom ( do pre tri meseca)...'ajde sad neka mi neko objasni kakav je program za ubuduce...obzirom da je chika Slovenac osekao kosicu i preshao u fensere ( icon_confused.gificon_smile.gificon_mrgreen.gif ) ko ce pushtati muziku u buduce poshto on nece i tako...repertoar me interesuje...'Ajd' nek' neko napishe.

Posted (edited)

Neznam za vas ja sam se odvalio u subotu + sto nista alkoholno nisao pio icon_mrgreen.gif prvo ortodoksi pa onda partibrejkersi i za tus luis rula fenomenalni mix ! (bez zezanja)

Edited by Man at arms
Posted
Neznam za vas ja sam se odvalio u subotu + sto nista alkoholno nisao pio icon_mrgreen.gif prvo ortodoksi pa onda partibrejkersi i za tus luis rula fenomenalni mix ! (bez zezanja)

koliko je bila karta?