GOTZE Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 KST je rupa puna malih napaljenih metalaca... Tuzno... -- --POVODOM IZJAVE DA JE KST JADNA RUPA PUNA NAPALJENIH METALACA *-- -----IMAM DA IZJAVIM SLEDEĆE: - ---JEDNA LASTA NE ČINI PROLEĆE, ALI NEKOM BI MASNICA BAS BILA LEP UKRAS NA LICU"!!! - -- ---OSIM TOGA ima tamo i malih napaljenih metalki NJAM Quote
GothicWraith Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 ispod kabine za dj treba valjda da se nalaze pojacala na kojima pise phase linear. da li se jos nalaze tamo? hvala Quote
Demonic_Alliance Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Erm da, da ne ponavljam staru pricu over&over, al KST je najbolji ako se konzumira redje i u manjim kolicinama. Nego reche mi kolega da je bio pre neku nedelju (u nedelju) i da je bilo uzas prazno, mada znam da je bio jos neki dobar razlog da bude prazan (al' jebemga nije da ja sad mogu da se setim)... Pa reko, jel kogod pokusavao da ode tamo na taj nedeljni metal, i koliko je to redovno? Quote
shock! Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 tamo na taj nedeljni metal, i koliko je to redovno? ponovicu svoj prethodni post... e ovako sad se vratih sa disca pa...od sad KST RADI SAMO PETKOM I SUBOTOM I TO DO 2h. . samo izgleda da nece biti bash do 2 jer sam ja ostao do 3 i 20 i jos nije bio fajront ali su upalili svetla...inace disco ko disco....meni smor.....OCU METAL . inace sledece subote - gay osamdesete Quote
Lara_84 Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Nego reche mi kolega da je bio pre neku nedelju (u nedelju) i da je bilo uzas prazno, mada znam da je bio jos neki dobar razlog da bude prazan (al' jebemga nije da ja sad mogu da se setim)... Mislim da je to bio dan posle makenbala, i to veceje bio najt na akademiji FULL MOON MADNESS...... i dan pre Sv. Dzonija.... ne znam shta je josh moglo da bude..... Idemo onda sledeci petak u kst ( imam osecaj da ce biti poslednji..)a i nismo bili sto godina..... @Jackie Brown- Jel radila rupa za metal onaj petak kad si bila? Quote
Wild Rose Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Sto se mene tice kako su krenuli mogu slobodno i da ga zatvore! Veceras nema goth-a, i ko zna kad ce sledeci put biti! Prosli petak nije radio hodnik, a u klubu je bilo krsh! Ostala sam tada citavih 20 minuta! Quote
Lara_84 Posted January 2, 2005 Report Posted January 2, 2005 Veceras nema goth-a, i ko zna kad ce sledeci put biti! Prosli petak nije radio hodnik, a u klubu je bilo krsh! Ostala sam tada citavih 20 minuta! bedak Quote
shock! Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Prosli petak nije radio hodnik, a u klubu je bilo krsh! Ostala sam tada citavih 20 minuta! a da, tada smo usli zajedno...ti si izdrzala 20 min, a ja sam mucio jos plus nekih 10-tak minuta i onda.....dovidjenja! Quote
IRA Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 inace sledece subote - gay osamdesete Je ..le ih 80-te Sta se svi guraju na te 80-te Poslednji put kada sam bila petkom dj je pravio toliko ocajne prelaze da je posle Korna pustio Eye of the tiger Stvarno kad ce rokanje ... Metal se vise ni nezna kojim je danom ... Quote
sabre Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 jel cekao neko s foruma novu godinu u kst-u? ako jeste nek prica malo kako je bilo... i wtf je "kst hrana"? Quote
Lara_84 Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Moje dve drugarice su platile te pare... i ostale pola sata, toliko im je bilo dosadno (a inace izlaze na fensi osamdesete...) e onda su otishle na mashinac, gde je ulaz bio 1500 ali su sve bili tipovi, pa su ih pustili za dz... i provele se fenomenalno.. Quote
dark_lilith Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 da ti drugarice nisu mozda sanja i vanja? Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 da ti drugarice nisu mozda sanja i vanja? ne nisu odavde Quote
Vlada_Jet Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Mislim da je to bio dan posle makenbala, i to veceje bio najt na akademiji FULL MOON MADNESS...... i dan pre Sv. Dzonija.... ne znam shta je josh moglo da bude..... Idemo onda sledeci petak u kst ( imam osecaj da ce biti poslednji..)a i nismo bili sto godina..... @Jackie Brown- Jel radila rupa za metal onaj petak kad si bila? Pa malo smo mi prerasli KST(vrshnjak) Quote
Vlada_Jet Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 E bio sam ja na mashincu i bilo je riba...nikad jache...mislim moj ortak ih je vatao...ali on je je bio pijan...tako da...je bilo do jaja...shta kazhete KST se raspada ja sam bio negde u oktobru i tda su smarali zhe????????stoko Quote
Chlan 787 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 cak su mi i 80s dosadile... to je loshe. Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Pa malo smo mi prerasli KST(vrshnjak) Naravno da smo prerasli, ali s obzirom da sam NG provela sa nevidjenim (i vidjenim) starkeljama, uzelesmo se pedofilisanja. Ajde u zdravlje Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Naravno da smo prerasli, ali s obzirom da sam NG provela sa nevidjenim (i vidjenim) starkeljama, uzelesmo se pedofilisanja. Ajde u zdravlje Vise mi nigde neces izlaziti.... Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Vise mi nigde neces izlaziti.... Just watch me... Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Mislim,vise ne ides nigde bez mene... Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Mislim,vise ne ides nigde bez mene... dobro mama Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 dobro mama Nije fer da samo ti budes pedofil....Da li je nekoliko meseci ili godina u pitanju,nije vazno,ali svi smo mi pedofili u dusi... Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 (edited) Nije fer da samo ti budes pedofil....Da li je nekoliko meseci ili godina u pitanju,nije vazno,ali svi smo mi pedofili u dusi... Ama, nije to nishta loshe, zajeeeeeebancija, to je , vidish 'konceptualno' pitanje mentalnog zdravlja.... Edited January 6, 2005 by Lara_84 Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ama, nije to nishta loshe, zajeeeeeebancija, to je , vidish 'konceptualno' pitanje mentalnog zdravlja.... Ja te se konceptualno odricem....... Quote
Recommended Posts