Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ja te se konceptualno odricem....... Pocni da me prozivas kad sa trideset godina u majci troopera budem jurila klince po kst-u eeeeeeeeeh Josh ce piva poteci do tada.. Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Pocni da me prozivas kad sa trideset godina u majci troopera budem jurila klince po kst-u eeeeeeeeeh Josh ce piva poteci do tada.. Ah,kada budes nosila majcu Maidena,ja te ni govnavom motkom necu dirnuti....Konceptualno cu te ignorisati.... Quote
Vlada_Jet Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 A ja sam chuo neshto da ce KST da privatizuju i da namerno ga ovako sjebavaju i pushtaju loshu muziku da bi na kraju rekli vidish ovo sranje ne radi treba ga privatizovati>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PRIVATIZACIJA SUX Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ah,kada budes nosila majcu Maidena,ja te ni govnavom motkom necu dirnuti....Konceptualno cu te ignorisati.... Aman, ja volim Medene..... naravno.. Ali kad obucem majcu, tek cu onda biti in ...... @Angel of Desire - vidim da imam saucesnika iz senke... racunam na tvoju podrsku i zajednicke memoare Quote
shock! Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Josh ce piva poteci do tada.. nego sta!! Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Aman, ja volim Medene..... naravno.. Ali kad obucem majcu, tek cu onda biti in ...... @Angel of Desire - vidim da imam saucesnika iz senke... racunam na tvoju podrsku i zajednicke memoare Ah,ovo postaje besmisleno..... Neka,neka....Angel ce lepo da ti ''asistira'' u pisanju memoara.... Quote
Chlan 787 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 ma, ja sam tu samo da se ne bih drogirala... Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Ma,sada nema izvlacenja.....Sve je ovde jako jasno..... Quote
black_widow Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 sve je jasno? stvarno? ja nishta ne kapiram? Quote
Chlan 787 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 prekinite da me zbunjujete. ja vas ni ne poznajem. odoh da spavam. goodbye! Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 ma, ja sam tu samo da se ne bih drogirala... Ma samo opushteno, sve prepusti meni..... @Vlada Jet - ko se to nama javlja...matorac, a Elem, moja drugarica je slusala intervju Bore Corbe koji je rekao Shta je ovo, privatizuju kst?!? shta je sledece -hram Sv Save elem sami prosudite koliko nam ovakve izjave idu u korist...... Quote
Шарки Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Au vas dve ste bas resile da ispamujete ceo YuM Quote
Шарки Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Au vas dve ste bas resile da ispamujete ceo YuM Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Au vas dve ste bas resile da ispamujete ceo YuM Kao prvo, meni uopshte nije dosadno kao drugo, ti i ne izlazish u kst, shta ces na ovoj temi, kao trece, poslao si post dva puta Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Neeeemoj da se ljutis na njega...... Quote
Lara_84 Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Neeeemoj da se ljutis na njega...... Shta ja mogu kad je neupucen.... elem, zaboravila sam da dodam da po novom nekom propisu navodno kst radi od 10 do 2 i uprava se bunila shta li, jer su studenti na faxu do 10, tako da se ne moze otvoriti pre 11..... uopshte ne znam shta ce biti sa tom rupom Sve manje i manje mesta za izlaske... Quote
Шарки Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Prvo vidim kol'ko ti nije dosadno Drugo pa sta ako ne izlazim u KST? Je l' to nesto obavezno? Trece,znam da sam poslao post dva puta,jer mi je veza sranje pa sam kliknuo dvaput Quote
Jackie Brown Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Shta ja mogu kad je neupucen.... elem, zaboravila sam da dodam da po novom nekom propisu navodno kst radi od 10 do 2 i uprava se bunila shta li, jer su studenti na faxu do 10, tako da se ne moze otvoriti pre 11..... uopshte ne znam shta ce biti sa tom rupom Sve manje i manje mesta za izlaske... Moramo naci novo mesto za izlazak kako znamo i umemo..... Quote
Sinstrel Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Zna li neko da mi kaze kad ce u kst-u biti ROKANJE i Dark night?! Quote
Lara_84 Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Zna li neko da mi kaze kad ce u kst-u biti ROKANJE i Dark night?! Nema nishta od toga..od silnih '80-tih i '90-tih nece biti niceg drugog, pogotovu ako radi 2x nedeljno Quote
Darken Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Cuo sam da rupa veceras radi od 22 do 02h. 'El more neko da potvrdi informaciju? Quote
Jackie Brown Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Evo ja cu da ti potvrdim.Kada smo 1.1.2005.nekoliko drugarica i ja otisle na disko,receno nam je da samo radi do 2,a da se otvara u deset.Jos nam je receno da mozda vise i nece raditi.Neko je opasno bacio oko na prostor.... Quote
Шарки Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Neki mnogo zajebani investitori iz EU? Ma neka zatvore tu rupchagu vishe... Svoje najgore trenutke sam proveo u KSTu... Ali ipak sam jednom ustao! Islo mi se u WC... I bolje da sam se upish'o u gace nego sto sam otishao u WC... Quote
Jackie Brown Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Neki mnogo zajebani investitori iz EU? Ma neka zatvore tu rupchagu vishe... Svoje najgore trenutke sam proveo u KSTu... Ali ipak sam jednom ustao! Islo mi se u WC... I bolje da sam se upish'o u gace nego sto sam otishao u WC... Da,mnogi su imali lose momente u KST-u,ali nekima je to mesto znacajno za odrastanje i sazrevanje.Neke jako lepe uspomene ih vezuju za to mesto.Ja tamo izlazim jer mi je najblize i nemam neke preterano dobre,niti lose uspomene vezane za to mesto.Imam uspomene,kao i svi koji tamo izlaze.Bilo bi mi zao da ga zatvore jer mislim da je jedno od retkih mesta na koje mozes da izadjes da ne vuce dozu fensizma i nekih jako teskih parfema....I iskreno,pivo nije skupo.... Slazem se da cesto ume da smori i da ti se smuce iste face koje gledas unazad x( u zavisnosti kada si poceo\la tamo da ides)godina.Sve je to meni jasno,ali ipak bih volela da ga ne zatvaraju.To je mesto sa nekom malom istoriom,pa i moji su tamo isli sa svojim drustvom,a sada ja idem....Nekako je to tradicija koja ume da bude jako slatka.... Quote
Recommended Posts