shock! Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 (edited) podigo sam clansku , dolazim veceras r'n'r - gotiva vece Edited January 20, 2005 by shock! Quote
Lara_84 Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 ' date='20. 1. 2005, 16:32'] CHETVRTAK 20.01. - Rock 'n' Roll 60-ih i 70-ih by DJ Team CJOMI & VITIN Quote
genius Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Kad ce Gitar Nidl?????????????????????????????????????? Quote
Sinstrel Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Gwen konza Azza: Vracaj je u potpis! Ma jok... nema je u potpisu al' je zato ima u srcu... Quote
Branislav Stankovic Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Kad ce Gitar Nidl?????????????????????????????????????? Guitar Needle smo preuzeli Dushan i ja... Nadam se da cjemo uskoro saznati tachan datum kada cje se odrzati prvi Guitar Needle...sve u svemu, na sajtu smo obojica i obavesticjemo vas kada bude bilo vreme...do tada... Poz! Quote
shock! Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 evo ja se vratih...bilo meni mnooogo dobro veceras .......sledeci cetvrtak LET THERE BE ROCK ...omiljeno vece... Quote
Jackie Brown Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 ' date='20. 1. 2005, 15:32'] CHETVRTAK 20.01. - Rock 'n' Roll 60-ih i 70-ih by DJ Team CJOMI & VITIN Bejase savrseno...... Quote
Denethor Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Sinoc sam otisao u KST posle 6 meseci i OPET sam se UZASNO smorio. Alternativa je katastrofa kao i uvek a ponadao sam se da je u malo klubu blje i naravno prevario sam se. Do sada je Diorama bila na aternativi sad su poceli da je pustaju na metalu uz primesu jos EBM smor bendova. Mao se previse siroko shvata pojam metala cini mi se. Quote
Ketty Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 (edited) I ja sam sinotj bila.Nisam znala da pustaju malu decu,kao sto sam ja Pa,eto, ne izlazim tamo bas,pa ne znam kako je obichno,ali sinotj nije bilo dobro uopste Sto se mjuze tice,bar. Edited January 22, 2005 by Ketty Quote
Darken Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 One 90te su takvo GOVNO od veceri da to nije normalno. Gomila sabana u suskavim trenerkama koji se gube uz prodigy. Quote
Sentinel Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 One 90te su takvo GOVNO od veceri da to nije normalno. Gomila sabana u suskavim trenerkama koji se gube uz prodigy. Znachi i ovaj put su bili tamo!!! Quote
shock! Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 na 90-tim nikad i nisam bio, a posle ovoga i nemam neku zelju Quote
:Dea Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni je jedino krivo sto nikada nisam bila na hard rocku 70-tih i 80-tih. Hoce li biti skoro to vece? I kako je tamo? Quote
Queen of Destruction Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni je jedino krivo sto nikada nisam bila na hard rocku 70-tih i 80-tih. Hoce li biti skoro to vece? I kako je tamo? Ma imacesh srece ako te puste uopshte kao i mene, mamu vam vash "klincima zabranjen ulaz" !!!!!!!!!! Da nije bilo "nas klinaca" proteklih godina propao bi vam KST. Uostalom neko je rekao ostavite "dolazecoj publici" petak, ipak ste i vi ishli u kst sa 16-17 tako da nemojte da mi solite pamet kako nas ne treba da pustaju!!! Uostalom u KSt izlazim vec 2 god tako da ne pokushavajte da me shutnete. Sledeceg petka idem, ako ima nekog ovde na sajtu ko radi tamo, lepo mu kazem, nebudete li me pustili sravnicu vas sve sa zemljom i verujte mi da se ne shalim Quote
Fiery Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 ' date='21. 1. 2005, 03:43'] Guitar Needle smo preuzeli Dushan i ja... Nadam se da cjemo uskoro saznati tachan datum kada cje se odrzati prvi Guitar Needle...sve u svemu, na sajtu smo obojica i obavesticjemo vas kada bude bilo vreme...do tada... Poz! Kako se to dogodilo? Slovenac je umro, ili nesto slicno? Quote
shock! Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Meni je jedino krivo sto nikada nisam bila na hard rocku 70-tih i 80-tih. Hoce li biti skoro to vece? I kako je tamo? to vece je meni jedno od najboljih i sledece je sad u cetvrtak.......ja obavezno dolazim.... Quote
shock! Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Ma imacesh srece ako te puste uopshte kao i mene, mamu vam vash "klincima zabranjen ulaz" !!!!!!!!!! "klince" pustaju jos neko vreme, dok ne pokupe svi clanske tako mi rece onaj u kst-u Quote
Queen of Destruction Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 "klince" pustaju jos neko vreme, dok ne pokupe svi clanske tako mi rece onaj u kst-u Tnx man! Popravi si mi malo raspolozenje! Ali ja kazem, ako stvarno uvedu ove "clanske samo za studente" dajem im rok mesec do dva, a onda ce da puknu i opet ce se sve vratiti na staro, ko i svaki put. Pa jednom su vec pokushali da ga zatvore pa smo potpisivali peticije i chamili ispred dotichnog dok ga nisu otvorili! Pa ako ga opet zatvore "za nas" , em shto ce biti polu prazno, em shto cemo im praviti takve probleme, da nisu svesni, tako da se ne brinem previshe! Quote
michelle Posted January 23, 2005 Report Posted January 23, 2005 Da li stvarno verujes da su ponovo otvorili KST zato sto ste vi pisali neke peticije i stajali tamo? Quote
Branislav Stankovic Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Tnx man! Popravi si mi malo raspolozenje! Ali ja kazem, ako stvarno uvedu ove "clanske samo za studente" dajem im rok mesec do dva, a onda ce da puknu i opet ce se sve vratiti na staro, ko i svaki put. Pa jednom su vec pokushali da ga zatvore pa smo potpisivali peticije i chamili ispred dotichnog dok ga nisu otvorili! Pa ako ga opet zatvore "za nas" , em shto ce biti polu prazno, em shto cemo im praviti takve probleme, da nisu svesni, tako da se ne brinem previshe! Shvati da nije uprava KST-a zhelela da bude ova pricha, vecj su nas DEKANI pritisli..Da bi klub opstao morali smo da napravimo kompromis... E sad, ja se nadam da cjemo vremenom mocji da obezbedimo i chlanske za ljude koji nisu studenti, ali dok se ne ostvare uslovi za to... Uostalom, za sada josh uvek mozhesh da udjesh bez chlanske karte... Smiri malo strasti...ne vrti se sve oko tebe i tvojih drugara...iza cele priche su mnogo jachi igrachi...da ne mislish stvarno da su pokushali da zatvore KST zbog navedenih razloga??? Mucjni malo glavom... Quote
:Dea Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 to vece je meni jedno od najboljih i sledece je sad u cetvrtak.......ja obavezno dolazim.... SAVRSENO!!! Nadam se da ce me pustiti posto jos nisam student, ako me puste, tamo sam! @Hris - ne idemo u petak u KST posto je u Filozofu finale i MORAMO da glasamo za papricice! Quote
shock! Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 SAVRSENO!!! Nadam se da ce me pustiti posto jos nisam student pustice te... Quote
Recommended Posts