shock! Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 CVAKI CE DOCI!!!! normalno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Vazno: TRAZI SE - decko u tamno plavoj dukserici, srednje duge kose, najvise je skakutao pored stuba, skoro stalno sam, nekad sa ortakom u kariranoj kosulji... Jel ga zna neko? Bibili i Dea Hahaah bash je simpa! Znam na koga mislish! Ma nacicemo ga mi Dudili don't brigash! PS: Jel idete u chetvrtak? Ja bih bash doshla! A u petak u filozof? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ' date='8. 2. 2005, 17:41'] Zhao mi je, ali nishta od CRIMSON-a...pesma je koji minut preduga ...ali bicje neshto lepoza vas u svakom sluchaju! Pa ok, ako ne moze Crimson, aj bar neka pesma sa Crimsona II (we'll bring), posto se Sir Dan Swano setio, pa odvojio album na pojedinacne pesme Recimo - Incantation (5:59) Priznaces da je ipak malo kraca od Crimsona I, taman tol'ko da moze da se pusti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 (edited) @queen of destruction Nadam se... Dudili iz in lav! U cetvrtak ne idem 100% (ne garantujem isto za Bibili) znas ti da sam ja ipak rokerka... U petak idem u Filozof (Bibili ne dolazi 100%). Nadam se da i ti dolazis u petak... Edited February 8, 2005 by dea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 @queen of destruction Nadam se... Dudili iz in lav! U cetvrtak ne idem 100% (ne garantujem isto za Bibili) znas ti da sam ja ipak rokerka... U petak idem u Filozof (Bibili ne dolazi 100%). Nadam se da i ti dolazis u petak... Ma u petak dolazim sigurno, al krivo mi je za chetvrtak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 ' date='8. 2. 2005, 17:41'] necje biti elektronie/techna i l. pa ko se nadao tome...well...sorry...Bicje mozhda neshto metala sa takvim uticajem ali u manjoj kolichini nego petkom...(npr. mozhda bude Pain, The Kovenant, Sybreed ...) O. K shto nece biti tehna...inache batina je iz raja izashla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Pa ok, ako ne moze Crimson, aj bar neka pesma sa Crimsona II (we'll bring), posto se Sir Dan Swano setio, pa odvojio album na pojedinacne pesme Recimo - Incantation (5:59) Priznaces da je ipak malo kraca od Crimsona I, taman tol'ko da moze da se pusti Uze mi recenice iz usta To nosim obavezno, da se barem necim utesim sto ne moze ni jedan delic Crimsona da se pusti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 Bane da li vredi donositi The Old Dead Tree ili imas ti? Da znam da li da vukljam ili ne. U svakom slucaju imaju finih pesmica koje su kratke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Pa ok, ako ne moze Crimson, aj bar neka pesma sa Crimsona II (we'll bring), posto se Sir Dan Swano setio, pa odvojio album na pojedinacne pesme Recimo - Incantation (5:59) Priznaces da je ipak malo kraca od Crimsona I, taman tol'ko da moze da se pusti To nisu posebne pesme! Sram te bilo Jednako je blasfemija pustati te isecke, kao i pustiti prvih tri minuta the Crimson-a. Jedino resenje, po meni, je pustati druge pesme EoS-a. Na primer Elegy, koja je jedared vec pustavana. U svakem slucaju, nista od mene veceras, tako da je HORSE da bide sledecim putom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 meni samo da puste Romanticide od NW-a i ja cu biti zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 To nisu posebne pesme! Sram te bilo Jednako je blasfemija pustati te isecke, kao i pustiti prvih tri minuta the Crimson-a. Jedino resenje, po meni, je pustati druge pesme EoS-a. Na primer Elegy, koja je jedared vec pustavana. U svakem slucaju, nista od mene veceras, tako da je HORSE da bide sledecim putom. Dobro, na chaptere, ajde sad da mrsimo muda Ja sam ipak za varijantu bolje-ista-nego-nista, pa mi donosimo CII, a tebi ako smeta... Blasphemy is my middle name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 To nisu posebne pesme! Sram te bilo Jednako je blasfemija pustati te isecke, kao i pustiti prvih tri minuta the Crimson-a. Da, to je stvar zbog koje stvarno treba da se stidi Mislim, daaj.... Uostalom, zar si stvarno mislio da bi pustili ceo Crimson, kad bih ga ponela? Iskreno ja bih bila srecna i kad bi pustili prva dva minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Joj ljudi ono sinoc je bilo fenomenalno!!!! Ja ne pamtim kada sam se tako dobro proveo! Bojim se da pogledam slike Queen Of Destruction me je odusevila! Bane hvala za Romaticide, izvini sto sam onoliko smarao. Tell me why No heart to cry Hang me high AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Bilo je jako lepo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man at arms Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Glasam da pocnu da pustaju narodnjake u KST-u stvarno pored toliko disco/80' koje ne mogu vishe da smislim, iskreno bio bi red da bar jedno vece puste nesto u turbo-folk fazonu sta kazete na to ? Ili josh bolje da pustaju jednu metal ali vrh stvar pa ona nekog hardcore narodnjaka i tako jedno 2 sata pa malo da zajebavamo masu ulazi-izlazi ulazi-izlazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Meni je sinoc bilo K'o kad je Slovenac pustao muziku. Nijedna zelja mi nije ispunjena, kolektivno smo otisli oko 2 ( kad si rekao da ce biti pustene stvari koje smo doneli ), tako da ne znam kakav je provod bio posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 ja sam cirkao jeftini konjak u zemunu sinoc i bacao saksije sa terase. Next time Bane, eto mene. Al da se pusti The Dillinger Escape Plan pa da sutiram debele ribe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Joj ljudi ono sinoc je bilo fenomenalno!!!! Ja ne pamtim kada sam se tako dobro proveo! Bojim se da pogledam slike Queen Of Destruction me je odusevila! Ovo je bilo najbolje veche u KST-u ikad!!!!! Odushevljena sam, bash mi je drago sto ste uveli ovo veche! Ima stalno da dolazim!!! Ako me budu pushtali naravno....... Planiram ovih dana da izvadim lichnu pa cu da oprobam srecu sledeci put sa chlanskom. Poshto sam videla da chetvrtacima daju, smislila sam da kazem da sam 4. srednje muzichke s obzirom da sam krenula sa 7 god i da od oktobra krecem na akademiju! Shta mislite oce li mi poverovati??? Mislim to uopshte nije nemoguce, imam par ortakinja koje su vec na akademiji a '87. su! Moraju da me puste Uostalom chasticu lika koji uzima podatke PS. Ocu i ja da vidim slikeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! PPS. I ocu slike sa Nove godine! PPPS. Hvala Noole, KISS PPPPS. Dobila sam CD, evo sad ga slusham i moram reci da nije losh, nije losh uopshte! BTW Koliko treba da se skupi kupona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Hris poslao sam ti fotke ali samo one na kojima ima tebe i Dusana, ostale cu da ti narezem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Yo, pipl... al' se mator metal slusha u srbijiiii... (gladna sam, k'o pas)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Joj Noole pa ono je strashoooooooooo!!!!!!!!!!!! Odvratnooooooooooooooo!!!!!!!! Ko Boga te molim skini one slike............ AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Zashto sam ja tako ruznaaaaaaaaaaaa But tnx eniwej! E jel dolazish vecheras u filozof, da ti ponesem prazan cd da mi narezesh slike sa nove ako te ne bude mrzelo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Bilo je... onako (s obzirom da mi zelja nije ispunjena, a da molim po 50 puta mi vise ne pada na pamet)... Btw. Ono sto sam ja cuo do 2h je bilo otprilike 90% Slovencevog repertoara... Kako se bre vise ne izlizu ti diskovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristania Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Joj Noole pa ono je strashoooooooooo!!!!!!!!!!!! Odvratnooooooooooooooo!!!!!!!! Ko Boga te molim skini one slike............ AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Zashto sam ja tako ruznaaaaaaaaaaaa But tnx eniwej! E jel dolazish vecheras u filozof, da ti ponesem prazan cd da mi narezesh slike sa nove ako te ne bude mrzelo? Ma daj sta ti je bas si medena Nemoras da mi donosis cd nije to meni nikakav problem! Narezacu ti cd pa ti donosim veceras. Fotke sa nove i fotke sa ovog divljanja od sinoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 (edited) Promenio se naziv night-a, termin, DJ ekipa ali playlista nije bilo je par izuzetaka i iznenadjenja sto svakako pozdravljam ali ko sto kaze Powerslayer kako vam se do sad nisu "izlizali" pojedini diskovi. Sve u svemu nije bilo lose, nadao sam se boljem. Nije bio Sybreed ali je bio Ill Nino i Katatonia! Edited February 11, 2005 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 bilo je....onako...nije lose....al moze to i mnogo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts