ABIGAIL Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Nije bio Sybreed ali je bio Ill Nino i Katatonia! Katatonia je znaci bila kad smo mi otisli, posto smo se smorili da cekamo vise. Jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Odvratnooooooooooooooo!!!!!!!! Ko Boga te molim skini one slike............ AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Zashto sam ja tako ruznaaaaaaaaaaaa srecico pa nisi ti meni ruzan sva si srecasta... hoces ici u ponedeljak u akademiju da ti vratim kapu???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 malo thrasha za moj ukus bilo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 bilo je....onako...nije lose....al moze to i mnogo bolje ...Into The Eyes Of A Stranger.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 meni je bilo fenomenalno...KATATONIA!!!!!!!do jaja!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Jel zna neko kada i gde mogu da izvadim clansku?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Jel zna neko kada i gde mogu da izvadim clansku?! pa preko dana na shanku unutra...ili za vreme night-a videces tamo u hodniku nekog lika za stolom...tako predajes za clansku i onda mora da se ceka 5-6 dana.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Ma, videla sam tog lika uvece, a znaci preko dana mogu mogu u bilo koje vreme?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 znaci preko dana mogu mogu u bilo koje vreme?! mislim da je od 10-16 tako nesto, nisam siguran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 sledeci cetvrtak...rock n' roll.....fino, volim to vece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Dobro, na chaptere, ajde sad da mrsimo muda Ja sam ipak za varijantu bolje-ista-nego-nista, pa mi donosimo CII, a tebi ako smeta... Blasphemy is my middle name Bolje ista nego nista = doneti Purgatory Afterglow. U svakom slucaju je mnogo bolje da se pusti cela (kratka) pesma, nego samo deo Crimson-a. Sto se tice C2, izdeljen je na 44 track-a, sto zna svako ko ima original. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 E, pa nema svako original... samo se ti pravi pametan, gledaj ovo: A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja Ko bogohuli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 e, jel moze samo neko da mi pojasni ko to (i kada??) pusta Crimson u kstu, jer mi je to jedan od najomiljenijih albuma ikada, a nikad nisam cuo tako nesto u kstu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ma to smo se mi nesto dogovarali, da nosimo cd, pa da ide kol'ko ide (posto tesko da moze cela da se pusti... Ali smo zasad nailazili na nerazumevanje dj-eva Bas tuzno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 E, pa nema svako original... samo se ti pravi pametan, gledaj ovo: A album/pesma se zove Crimson i predstavlja najbolju pesmu na planeti Od toga pusti prvih pet-deset minuta taman da popizdim sto ne moze do kraja Ko bogohuli? Zbog toga sam i odustao od tog projekta I umesto toga doneo Purgatory Afterglow. I sa njega je pusten Elegy. Koji sam samo ja ostao da slusam, dok su svi ostali pametnjakovici negde nestali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Mora da si dosta truda ulozio u taj projekat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Zbog toga sam i odustao od tog projekta I umesto toga doneo Purgatory Afterglow. I sa njega je pusten Elegy. Koji sam samo ja ostao da slusam, dok su svi ostali pametnjakovici negde nestali. When??? Nisi ti odustao od projekta, vec smo se dogovorili da ja nosim disk I dosta vise, ovo pocinje da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Istina... Enough is enough. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Pa red je bar da dodjemo do dogovora Ja sam i dalje za to da se trazi neka od kracih pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 (edited) Izvini, meni vase prepucavanje nije ni izdaleka licilo na nalazenje nekog dogovora, niti je to iko spominjao (pogotovo ne ti), nemoj sad da se vadis Svejedno, (bicu tako dobra ) posto nas favorit nece da puste, ja sam i za neku od kracih pesama i za deo CII, posto je vremenski rasparcan. Tako da, ti nosi to sto si i pre ili za sta mislis da ce da puste, ja cu CII, sve ostalo zavisi od dj-a...bicu podjednako zadovoljna. Edited February 15, 2005 by ABIGAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Bilo je jako lepo..... ....i meni je bilo super u chetvrtak , muzika je bila standardna, nije bilo bash toliko klinaca i shto je najvaznije, bilo je dovoljno ljudi...sad samo treba postepeno navikavati ljude na neki drugachiji repertoar . neke pesme bi i mogle da ostanu ali mislim da bi se trebala pushtati neshto modernija i depresivnija muzika od one koju je Slovenac imao obichaj da pushta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 veceras u kst na r'n'r.... nije bilo bash toliko klinaca i shto je najvaznije, bilo je dovoljno ljudi...sad samo treba postepeno navikavati ljude na neki drugachiji repertoar . da, treba malo menjati repertoar.....imam gomilu ideja...samo mrzi me sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ee ne moze vise da se udje bez clanske - od veceras... bio sam veceras i bilo je prilicno malo ljudi, slaba atmosfera......bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ee ne moze vise da se udje bez clanske - od veceras... FUCK!!! Valjda cu uspeti da izvdim clansku pre vremena, a ako ne uspem nema me tamo pre jula... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ma moze svako da izvadi clansku samo lupis neki fax ...cela ta stvar sa clanskim je toliko bezveze da nemam reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts