Tristania Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Put Your Seats in the Upright Position and Fasten Your Seatbelts... sutra je rokanje.... Yeeeah, I'm a lama again! Njaaaah! Propusticu posto mi je vikend prenatrpan dogadjajima na koje moram da odem... Quote
amy_mccoy Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Njaaaah! Propusticu posto mi je vikend prenatrpan dogadjajima na koje moram da odem... idesh na onaj Nightwish rekla mi je ortakinja da je u petak, ne u subotu....ja (naravno ) ne idem Quote
azal Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 izvalio sam veceras na rokanju da je svaki bend brutalno jadan kad se pusti posle Meshugge. Quote
Fiery Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Kol'ko se ja secam onog davnog rokanja sto posetih, svaki je bend brutalno jadan posle petog. Quote
Buba :) Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 jel moram da pokazujem licnu pored clanske???????? Quote
miss Penny Lane Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 mislim da ne moras. ja nisam morala. azzo kad je sledeci gothic? Quote
Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Nemam pojma valjda poslednji cetvrtak u mesecu. Elem rokanje.... aaaaaaaaaaaaaaa, Rokanje je keva svih nightova u kst-u! Ubi me vrat i ledja ali vredelo je da se ikacem i izbacim svu nakupljenu energiju iz mene, jeeee (ne nema veze sto sam malo popio ).! Sinoc sam smrsao jedno kilogram-dva sigurno! Jest' da nije svaka pesma bila moja ali dobro. Bilo je mnogo tamba-lamba metala (Soulfly isl) ai je zato bio i Sybreed ali pogresna pesma . Elem... respecet! p.s. Lazare siso! Quote
Freak Kitchen Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 izvalio sam veceras na rokanju da je svaki bend brutalno jadan kad se pusti posle Meshugge. apsolutno tacno. Zato sto meshuggah zvuci vise heavy od ostalih 9 naj-heavy bendova zajedno ! Posle meshugge bi jedino valjalo da se pusti nesto sto ne pretenduje da bude heavy muzika... Quote
Freak Kitchen Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Rokanje je keva svih nightova u kst-u! Quote
shock! Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 jel neko video sta je sledeceg cetvrtka?? Quote
azal Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 apsolutno tacno. Zato sto meshuggah zvuci vise heavy od ostalih 9 naj-heavy bendova zajedno ! Posle meshugge bi jedino valjalo da se pusti nesto sto ne pretenduje da bude heavy muzika... mozda The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt bi moglo situaciju da spasi posle meshugge...ai i to je veliko "mozda" Quote
ajsha69 Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 mozda The Dillinger Escape Plan - 43% Burnt bi moglo situaciju da spasi posle meshugge... Kao adekvatan Chill Out da! Quote
tovar Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 zao mi je sto ne odoh na rokanje. u kurac i glavobolja... Quote
ajsha69 Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Rokanje sinoc... keva!!... Potpishem da bi u rekordnom roku preminula, da nema rokanja!! ... Najsmeshnije je shto smo se k'o majke is-props-ovali na Limp ... I Surfacing je bash legao... Necu da ponavljam za Meshuggu.. ... Opet mi deluje kao da je veche trajalo 20 minuta!!! ... i da kad sam ujutru doshla kuci.. neonka u kupatilu se neshto sjebala i drchala je u ritmu Faget-a (Korn)... - tam ta ta tam ta ta ta tam Faget! Quote
Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Limp ko je rek'o Limp... Linkin ko je rek'o Linkin... Ja cuo samo jedan Slipknot?! Kako to?! I nije bio Ill Nino! ajsha69 is the dancing queen! Azal, [adept], AzzA are the dancing queers! Quote
ajsha69 Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 @Azza Yo!! (..bio je Ill Nino, pre nego shto ste stigli... i da, necemo da kazemo sta smo radili na sporim delovima.. ) Quote
Vlada_Jet Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Pa to rokanje i nije tako loshe...ustvari uposhte...smao shto je chetvrtkom... Quote
Sinstrel Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 (edited) @Azza Yo!! (..bio je Ill Nino, pre nego shto ste stigli... i da, necemo da kazemo sta smo radili na sporim delovima.. ) E majku mu... "How Can I Live Without You" Gothz! @Vlada_Jet Zapravo jednom mesecno. Edited March 4, 2005 by AzzA Quote
Uros Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 E, LJUDI, JESAM LI JA BIO TAMO...? ILI SU TO SAMO NEKE CUDE HALUCINACIJE U MOJOJ GLAVI?!?!? Quote
ajsha69 Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ne samo da si bio nego si i napravio najbolju foru te vecheri... Kad smo se pozdravili na pochetku rekao si: ''Oooo, otkud ti??!'' Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Onda bolje sto me vise nikad ne vode tamo ako pustaju taj jebanu nu age Quote
Sinstrel Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 @Uros Nisi bio. Bio si na nekom splavu, slusao narodnjake. @ajsha69 Stvarno otkud ti na rokanju?! @Nekron Nemas pojma. Dodji da vidis kako je najacije. Inace biser od sinoc. Sretnem ortaka u kst-u, nesto pricamo i spomenem da sam bio u cetvrtak u KST-u. On me pita sasvim uvereno: "Jel na RASTURANJU"?! Quote
shock! Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 sledeci cetvrtak electro - , sinoc i nije bilo lose u kst-u, jes da nisam mnogo ostao.... Quote
shock! Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 i primetio sam da se povecao prosek godina ljudi ipak - pohvalno Quote
Recommended Posts