Chlan 787 Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 sledeci cetvrtak electro - finally!! Quote
shock! Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 (edited) Kad ce bre let there be rock?! i ja se pitam ....sledeci cetvrtak je electro, onaj tamo - r'n'r cenim da ce onda da ide domacica pa tek onda Let there be rock ako ne uglave jos neki night do tada u cetvrtak. Let there be rock&Headbangers night rules!! 2 najbolja nighta u kst-u!! Edited March 5, 2005 by shock! Quote
amy_mccoy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 sledeci cetvrtak electro napokon da proshetam svoje sharene patike sa drech zelenim pertlama Quote
amy_mccoy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 i ti ides? nice. see ya there naravno takav dogadjaj se ne propushta Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 jeeeeeeeejjj...bice nas puno... ima opet da se ponasam kao looodak no nema veze. Quote
amy_mccoy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 jeeeeeeeejjj...bice nas puno... ima opet da se ponasam kao looodak no nema veze. treba mene da vidish sa zelenom perikom na electro nightu.... Quote
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 treba mene da vidish sa zelenom perikom na electro nightu.... mala zelena zena zelena ja nemam takve ispade ali nije iskljuceno da cu ih imati samo zvezde u kosi Quote
Freak Kitchen Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Inace biser od sinoc. Sretnem ortaka u kst-u, nesto pricamo i spomenem da sam bio u cetvrtak u KST-u. On me pita sasvim uvereno: "Jel na RASTURANJU"?! hehehe... you just made my day Quote
ajsha69 Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 @ajsha69 Stvarno otkud ti na rokanju?! Jes'... Imash pravo... Mahom posecujem RASTURANJE!! Quote
shock! Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 opet ja zavrsih na osamdesetima .....jebote kakva guzva bila......i onako...zabod varijanta mada mi je bilo bolje nego inace na ovakvoj veceri Quote
Wild Rose Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Dosla iz KST-a... Bilo je veselo veceras, ali sam se dobro provela tek kasnije kad je bilo "malo" manje ljudi... Dobro vece, mada 80-e nisu bas moja mjuza... Barem ne vecina stvari koja je bila... Quote
:Dea Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 A, sta pustaju na r'n'r? Koje bendove? Zasto nikad nigde ne pustaju queen?! Osim Crazy little thing called love na 80-im! Quote
Buba :) Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 sunce nemoj da mi se nerviras!!!! samo da otopi sneg i pustam ja tebi gomilu Queena! Quote
Tristania Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Dosla iz KST-a... Bilo je veselo veceras, ali sam se dobro provela tek kasnije kad je bilo "malo" manje ljudi... Dobro vece, mada 80-e nisu bas moja mjuza... Barem ne vecina stvari koja je bila... Bilo je odlicno!!!! Jest da je bila guzva ali mislim da je vredelo svaku kap znoja Uffff kada su pustili Alphaville i A-HA ceo svet je bio moj Quote
Tristania Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Ruzo hocemo li na electro sledeceg cetvrtka??? Meni se bas ide. Quote
Sentinel Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 (edited) Ove 80-te u Kstu postaju sve zanimljivije, poceo sam da srecem ljude iz raznih prica, pa cak i fensere s fakuleta! Bejashe Xtra! Edited March 6, 2005 by Sentinel Quote
MissionVao Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 poceo sam da srecem ljude iz raznih prica, pa cak i fensere s fakuleta! cekam da me neko ubedi da te 80-e ili sta vec nesto vrede cimanja Quote
Sinstrel Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Evo ja te ubedjujem da ne ides na te odvratne osamdesete! Ja cekam goth, headbanger pa opet rasturanje! Quote
shock! Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 (edited) Osim Crazy little thing called love na 80-im! bila je juce boemska rapsodija poceo sam da srecem ljude iz raznih prica, pa cak i fensere s fakuleta! to sam i ja 'teo da kazem, srecem fensare kao i dzibere iz bloka cekam da me neko ubedi da te 80-e ili sta vec nesto vrede cimanja ne vrede, al ja sam opet bio tamo , A, sta pustaju na r'n'r? Koje bendove? bude fina muzika, bude obavezno nekoliko hitova iz ranih 60-tih tipa Chuck Berry, Bill Haley, Litlle Richard, pa onda budu Beatlsi,Stonesi,Doorsi,Uriah Heep,ZZ Top, puste i Rainbow,Purple,Zeppeline, Steppenwolf, Pink Floyd,CCR....onako....nije nista extra ali volim da izblejim na r'n r' -u.... Edited March 6, 2005 by shock! Quote
amy_mccoy Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Ruzo hocemo li na electro sledeceg cetvrtka??? Meni se bas ide. a mene ne pitash? Quote
Recommended Posts