Jump to content

Recommended Posts

Posted

nah...let there be rock....nit bolja muzika nit manje ljudi.....znaci muzika stvarno ODLICNA....mnogo mi je bilo dobro, ostao do fajronta.....poprilicno malo ljudi....ccccccc.....jebiga

headbangers night sta reci...vidimo se.... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted (edited)

ej ti mala!

neces cetvrtkom zbog mene, a hoces zbog metala!!!!

bruko jedna!!!! no.gif

nalazimo se veceras prema dogovoru!!!!

Edited by bibili
Posted

Mislim,Hris, stvarno si zla...

A, kada i gde veceras?!

A, Biljana, tebe cu da ubijem sto smo ltbr propustili, a lepo sam ti govorila, ali mene niko ne slusa no.gif

Posted (edited)

krivi hristinu, ona je rekla ajmo u petak... biggrin.gif

ma bice toga jos... biggrin.gif

Krivim vas obe!!!

Da, da bice toga jos... icon_uhoh.gif

Mozda i odem...

A veceras ce da bude pukeface.gif videces!!!

Edited by dea
Posted

Posle godinu dana sam otisla u KST petak vece! Nikad vece sranje!!! Nece me KST videti petkom jos barem godinu dana! Sve neki debili tamo... icon_uhoh.gif

Posted
' date='25. 3. 2005, 04:26'] .Ponsite diskove, pripremite zhelje (bez perverzija molim no.gificon_biggrin.gif ...) itd. ..

Jel KONJ d bend spada u perverzije?

Posted

znaci,sinoc je stvarno bilo zalosno,jeste da nije bila velika guzva,sto meni odgovara,ali je koncentracija fensera i pozera bila na zabrinjavajucem nivou...

morace dooooobro da porazmisle sta su napravili od KST-a...

Posted
Ali ti fenserski pozeri nisu bili kompletni bez mene tako da ste sinoc jos i dobro prosli... icon_smile.gif

icon_da.gif Pa, samo sa tobom pozeraj moze biti na nivou......... mhihi.gifmhihi.gif

KADA TEBE NEMA,SVE JE TO BLEDA KOPIJA POZERAJA icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

Posted
You noticed... icon_redface.gificon_mrgreen.gif

Cu da dodjem sto da ne dodjem...

Pa naravno da je primetila kada si bio u njoj kad smo se slikali biggrin.gif

Inace ovaj Headbangers night ce proci bez Aribeth, a kao sto vec rekoh nece se ona dugo pojavljivati... biggrin.gif

Posted

Bibi, Dunja......... IZVINITEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! icon_cry.gif Bash mi je zao shto je petak ispao onakvo sranjeeeeeeeeee icon_mad.gif Vala ni mene KST nece videti dok ne otvore bashtu, a u klub vrate metal!!!! Josh jednom, ZAO MI JE, zbog svog sranja i scena, jebiga, bash sam se iznervirala.... Sorry icon_redface.gif A u chetvrtak moram da idem, a mozda mi se i Tanja pridruzi, jer Headbanger's RULZZZZ icon_rockdevil.gif