Sinstrel Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 You noticed... Cu da dodjem sto da ne dodjem... Quote
shock! Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 nah...let there be rock....nit bolja muzika nit manje ljudi.....znaci muzika stvarno ODLICNA....mnogo mi je bilo dobro, ostao do fajronta.....poprilicno malo ljudi....ccccccc.....jebiga headbangers night sta reci...vidimo se.... Quote
Jackie Brown Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Da,prosli put je bilo super,ali je stvarno bilo zapanjujuce malo ljudi...Nadam se da ce ovaj put biti malo vise,ali opet ne previse... Quote
shock! Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 previse ne moze biti nikako...u zadnje vreme kst je poprilicno prazan cetvrtkom.... Quote
Queen of Destruction Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Headbangers.... JEEEEEEEEEEE Najbolje veche ikad ......... JEEEEEEEEEEEEEEEEE Ko jebe shkolu, ovo ne sme da se propusti!!!! Quote
Buba :) Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) ej ti mala! neces cetvrtkom zbog mene, a hoces zbog metala!!!! bruko jedna!!!! nalazimo se veceras prema dogovoru!!!! Edited March 25, 2005 by bibili Quote
:Dea Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Mislim,Hris, stvarno si zla... A, kada i gde veceras?! A, Biljana, tebe cu da ubijem sto smo ltbr propustili, a lepo sam ti govorila, ali mene niko ne slusa Quote
Buba :) Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 krivi hristinu, ona je rekla ajmo u petak... ma bice toga jos... Quote
:Dea Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) krivi hristinu, ona je rekla ajmo u petak... ma bice toga jos... Krivim vas obe!!! Da, da bice toga jos... Mozda i odem... A veceras ce da bude videces!!! Edited March 25, 2005 by dea Quote
:Dea Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Posle godinu dana sam otisla u KST petak vece! Nikad vece sranje!!! Nece me KST videti petkom jos barem godinu dana! Sve neki debili tamo... Quote
Buba :) Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 realno, bilo je sranje, ali meni je bilo mnogo dobro hvala dj-u sto mi je pustio whitesnake Quote
Fiery Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 ' date='25. 3. 2005, 04:26'] .Ponsite diskove, pripremite zhelje (bez perverzija molim ...) itd. .. Jel KONJ d bend spada u perverzije? Quote
Pretendress Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 znaci,sinoc je stvarno bilo zalosno,jeste da nije bila velika guzva,sto meni odgovara,ali je koncentracija fensera i pozera bila na zabrinjavajucem nivou... morace dooooobro da porazmisle sta su napravili od KST-a... Quote
Sinstrel Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ali ti fenserski pozeri nisu bili kompletni bez mene tako da ste sinoc jos i dobro prosli... Quote
Jackie Brown Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ali ti fenserski pozeri nisu bili kompletni bez mene tako da ste sinoc jos i dobro prosli... Pa, samo sa tobom pozeraj moze biti na nivou......... KADA TEBE NEMA,SVE JE TO BLEDA KOPIJA POZERAJA Quote
Sinstrel Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Ma znam, sto meni to pricas? Reci to ovim amaterskim pozerima... jadne kopije... Quote
Jackie Brown Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Evo sada zvanicne objave...... Svi neprofesionalni pozeri,ugledajte se na neprevazidjenog pozera Azzu Jer sada dobro Quote
Tristania Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 You noticed... Cu da dodjem sto da ne dodjem... Pa naravno da je primetila kada si bio u njoj kad smo se slikali Inace ovaj Headbangers night ce proci bez Aribeth, a kao sto vec rekoh nece se ona dugo pojavljivati... Quote
Queen of Destruction Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Bibi, Dunja......... IZVINITEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Bash mi je zao shto je petak ispao onakvo sranjeeeeeeeeee Vala ni mene KST nece videti dok ne otvore bashtu, a u klub vrate metal!!!! Josh jednom, ZAO MI JE, zbog svog sranja i scena, jebiga, bash sam se iznervirala.... Sorry A u chetvrtak moram da idem, a mozda mi se i Tanja pridruzi, jer Headbanger's RULZZZZ Quote
shock! Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 dok ne otvore bashtu jaoooo...jedva cekam bastu Quote
Queen of Destruction Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Moram priznati da je proshle godine u bashti bilo bash extra, pogotovo kad pada kishe, pa su scene bile prilichno kao iz spota Xtine Aguilere Dirty, s tim shto je ishao obichno System Ah...... behu to dani Quote
Recommended Posts