Buba :) Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Bibi, Dunja......... IZVINITEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! a sto se izvinjavas sreco, meni je bilo odlicno!!!! samo si nas istripovala s onim novcanikom mamu ti! secas se kako nam je bilo kul u basti i na metalu u septembru??? jebes mi sve, isla bih na taj metal, ali ne znam kako da iscimam moje! Quote
:Dea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 @Hris - Zbog onog novcanika si mi skratila zivot za 5 godina. I sto rece Bibi nisi ti kriva sto je KST sranje. Rekla sam ti da Dule ide na Headbanger's 100%,(isla bih je sa tobom da slusam metal ) mozes sa njim ionako blizu zivite...Dacu ti njegov fon ako nemas. Bastaaaaaaaaaaaa, to su bili dani!!! Jel su 80's sad u subotu?! Quote
Archibald Reiss Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 valjda su.. ali treba da se rezrvisu karte... jbt... VIP ulaznice... kartice... rezervacije.... ... to nema ni na blaM watch-u Quote
Pretendress Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 znaci,dzabe i ako imas clansku,nemozes da udjes ako nema vise karata strasno,zar zaista misle da ce KST biti tako pun da ljudi moraju da rezervisu ??? ovo postaje sve smesnije i smesnije... Quote
:Dea Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Pa KST je najpuniji kad su 80e! Ja idem sad u subotu, ali mi ne pada na pamet niti da rezervisem kartu niti da je kupim u predprodaji! Quote
Pretendress Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 ma znam da je tada uvek krcato,obavezno tada umrem od guzve ali stvarno nemam pojima kako ce biti sada...u svakom slucaju idemo Quote
:Dea Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 ma znam da je tada uvek krcato,obavezno tada umrem od guzve ali stvarno nemam pojima kako ce biti sada...u svakom slucaju idemo Jaoj, moram da iscimam dj da mi pusti I drove all night + bice queen i meni je dosta! Jaoj opet ce misliti ljudi da sam luda kad puste queen! Quote
Archibald Reiss Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 Pa KST je najpuniji kad su 80e! Ja idem sad u subotu, ali mi ne pada na pamet niti da rezervisem kartu niti da je kupim u predprodaji! Pa kako mislis da udjes? Ja sam cuo da mora karta da se ranije uzme... fancy Quote
shock! Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 nije mi bas jasna tolika pomama ljudi za te osamdesete mislim nije los night, ja dodjem skoro uvek ALI brate.... Quote
Pretendress Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 nije mi bas jasna tolika pomama ljudi za te osamdesete pa ljudi vole taj night zato sto je vesela muzikica uz koju cvaki moze da djuska ... Quote
:Dea Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ne, ne, ne mora da se uzme karta ranije, moze, ali ne mora! Kazu tipa ako hocete da osigurate ulaz, kupite ranije, taj trip!!! I da veselo, je I pustice queen! Quote
genius Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Kad je sledeci Gitar Nidl?????????????? Quote
Fiery Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 ' date='25. 3. 2005, 04:26'] Evo novih vesti: CHETVRTAK 07.04.2005. u 23h HEADBANGERS' NIGHT No.2 DJ TEAM BANE & DDT Upucjeni ste vecj u prichu...Sve vrste metal muzike blah, blah....Ponsite diskove, pripremite zhelje (bez perverzija molim ...) itd. .. Vidimo se tamo!!! poz! Guitar Needle kao takav vise ne postoji. Quote
ajsha69 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Nocas su osamdesete... jeeee, odo da kuntam .... kapci su mi na tri chetvrt.... a i rukavi Quote
Chlan 787 Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 SINOC - NIKAD BOLJE OSAMDESETE!!!! socioloshi su se ponovo pokazali/dokazali... zasto niko ne gotivi U2 (osim mene)?? Quote
:Dea Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 zasto niko ne gotivi U2 (osim mene)?? Ja obozavam U2!!! Quote
Platina Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Nije mi jasno što su osamdesete toliko in...Mislim jeste vesela muzikica,ali brate,da ste živeli u tom vremenu zaista...DA LI BISTE IH SLUŠALI??????? Quote
Platina Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ok ja razumem da devojke gotive osamdesete(ja licno ne,osim hard rock tog vremena) a kontam da "decaci" odlaze tamo samo zato sto su zakljucili da ih opterecuju pozerke petkom u kst-u pa su potrazili novo vece koje je IN i gde dolaze jos malo praznije devojke nego "pozerke s petka" i debele gothicarke.A onda je doticna vec pomenuta zenska populacija zakljucila da ne moze to tako,da se na moze bez njih,pa su i one pocele da dolaze pa je mesto postalo IN.Nadam se da shvatate o cemu govorim i ispravite me ako nisam u pravu! Quote
azal Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ja dolazim da pijem, da se drogiram i da djuskam kao Michael Jackson. "Zato sto lici, i zato sto zivi za fajt." Quote
Pretendress Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Ok ja razumem da devojke gotive osamdesete(ja licno ne,osim hard rock tog vremena) a kontam da "decaci" odlaze tamo samo zato sto su zakljucili da ih opterecuju pozerke petkom u kst-u pa su potrazili novo vece koje je IN i gde dolaze jos malo praznije devojke nego "pozerke s petka" i debele gothicarke.A onda je doticna vec pomenuta zenska populacija zakljucila da ne moze to tako,da se na moze bez njih,pa su i one pocele da dolaze pa je mesto postalo IN.Nadam se da shvatate o cemu govorim i ispravite me ako nisam u pravu! hm,mozda ima necega u tome ali tada dolaze i ljudi koji bas gotive tu muziku (ja prvenstveno)...zaista da sam zivela u tom vremenu ne bih slusala sve te pesmice ali mi sada prijaju a koliko vidim i ostalima...muzika je takva da mozes da djuskas uz nju cak i ako neznas pesmu,atmosfera je opustena i mozes bas lepo da se provedes (ovo ti dodje jos kao reklama za 80-e) Quote
Recommended Posts