MissionVao Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Verovatno.. Ja sam na moju cekala oko mesec dana. jupiti cupiti idem na gothic, bas nisam odaaaavno. jedan neuspeli pokusaj 80-ih i to je sve zadnjih 8 meseci Quote
shock! Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 (edited) sigurno ti je clanska tamo , samo ne mozes vise da je podignes za vreme nighta vec moras da se iscimas preko dana Sta je u subotu?????? osamdesete opet Edited April 26, 2005 by shock! Quote
Jessy Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 sigurno ti je clanska tamo osamdesete opet ja volim 80-te al mrzim da se guzvam u pretrpanom kstu...ici cu zbog drugarice,wish me luck... Quote
shock! Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 (edited) bilo solidno na 80-tima....pogotovo na kraju The Show must go on i Still Loving You ......kako mi je to lepo doslo Edited May 1, 2005 by shock! Quote
Jessy Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 meni je bilo diiiivno na 80-tima.Bilo je guzve,mada manje no obicno,al o5 dovoljno da stojimo jdni drugima na glavama.Bilo je dosta stvari koje se pustaju po gotiku,a odusevilo me je sto su mi pustili Ultravox-Dancing with tears in my eyes i Vienna,Black-Wonderful life,Queen-Show must go on i naravno za kraj moju omiiiiljenu pesmu od Scorpionsa-Still loving you... Quote
:Dea Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 bilo solidno na 80-tima....pogotovo na kraju The Show must go on i Still Loving You ......kako mi je to lepo doslo Ne seri da su pustili the show must go on? Znaci ne verujem! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 i ja bila na 80ima,ali nissam chula show must go on....jbg.. bilo je sooper!Ja se bar uvek iskachem tamo ............ btw,jel' zna neko u vezi sa onim chlanskim kartama da mi kazhe neshto? Quote
Chlan 787 Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Ultravox-Dancing with tears in my eyes himna leta 04. Quote
shock! Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 moju omiiiiljenu pesmu od Scorpionsa-Still loving you... ] i meni je Still loving you omiljena od njih Ne seri da su pustili the show must go on? sledeci cetvrtak u kst-u Electro ali zato na Akademiji Let There Be Rock!! can't wait Quote
Queen of Destruction Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Da li se sluchajno zna kada ce biti ponovo Headbanger's night?! Ja se iskreno nadam da ce dobri ljudi na ovom sajtu obavestiti nas zainteresovane na vreme! A mozda ovo nekako i dodje do ushiju ljudi koji organizuju dotichne veceri u KST-u, ALO BRE LJUDI, MOZE LI MALO CHESHCE HEADBANGER'S! Zashto non stop LTBR, a ovo jednom u 3 meseca!? Ja sam rekla svoje Quote
:Dea Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 ALO BRE LJUDI, MOZE LI MALO CHESHCE HEADBANGER'S! Zashto non stop LTBR, a ovo jednom u 3 meseca!? Ja sam rekla svoje E, Hris, sad me razocara... Kako bre LTBR non-stop (kamo lepe srece)? Hajde, hadje uci malo, zavrsi XIII-u pa posle idi u KST! I hocu da imas 5 iz psihologije! Quote
Queen of Destruction Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Hajde, hadje uci malo, zavrsi XIII-u pa posle idi u KST! I hocu da imas 5 iz psihologije! Hahahahahaha!!! Dacu ti ja bre A shto se psihologije tiche, ma zapalicu onu Maju bre samo da mi zakljuchi ocenu Nego Dunja jel znash jesu li pochele da se prodaju karte za Exit? Quote
SerbZmaj Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Maja jos predaje...heheh smor A cek, el ona baba Mila predaje soc i dalje ? Strasno Quote
Branislav Stankovic Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 HEADBANGERS' NIGHT cje se odrzhati 26.05. sa pochetkom u 23h!!! DJ TEAM DDT & BANE Vidimo se tamo! Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Au.... Ovog puta, Bane, ne mogu da obecam da cu doci... Quote
:Dea Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Hahahahahaha!!! Dacu ti ja bre A shto se psihologije tiche, ma zapalicu onu Maju bre samo da mi zakljuchi ocenu Nego Dunja jel znash jesu li pochele da se prodaju karte za Exit? Nemoj Maju da mi diras, to mi je bila omiljena profanka! A, volela je i ona mene jer sam joj stalno radila neke referate... E, nemam pojma za exit, ja cu da idem samo na apocalypticu i slayer! I sta je to u subotu? Samo ekv ili ne? Pustanje muzike ili svirka? Quote
shock! Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 ' date='4. 5. 2005, 12:28'] HEADBANGERS' NIGHT cje se odrzhati 26.05. sa pochetkom u 23h!!! DJ TEAM DDT & BANE Vidimo se tamo! ovog puta nista od mene ....to vece je NW u Budimpesti Pustanje muzike ili svirka? pustanje muzike Quote
Buba :) Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 e pa hris pile moje hocemo li na ovaj headbangers 26og, nama je tad gotova skola pa ima da se izivljavam dok jos ne postanem previse nervozna zbog prijemnog Quote
Queen of Destruction Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Headbangers' JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naravno da idemo Bibs i jos idemo popodne u shkolu (tachnije ja ). Jedva chekam! Jeeeeeeeeee!!!!! Ima da umrem od slemovanja, ima malo za promenu ti mene da nosish kuci E dunja sad tek videh shto ti je dobra fotka u potpisu vidimo se i Nastic i ja Quote
:Dea Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 E dunja sad tek videh shto ti je dobra fotka u potpisu vidimo se i Nastic i ja Pa, da ima jos mnogo takih opasnih slika naseg gubljenja!!! Ajde, ajde mozda vam se i ja pridruzim na tom metalu! Quote
Buba :) Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 (edited) ima malo za promenu ti mene da nosish kuci sad treba da budes ponosna na mene. vec vise od mesec dana (ski stazu ne racunamo ) E dunja sad tek videh shto ti je dobra fotka u potpisu vidimo se i Nastic i ja ma svi se vidimo donecu ti disk sa tim slikama. tako cemo i sad 26og idemo na metal, idemo na metal... jeeeeee Edited May 4, 2005 by bibili Quote
Jackie Brown Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Jebo vas metal. EKV EKV!!! EKV zakon..... Quote
Recommended Posts