ABIGAIL Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 ' date='4. 5. 2005, 12:28'] HEADBANGERS' NIGHT cje se odrzhati 26.05. sa pochetkom u 23h!!! E bas ludo, 26. to, 27. jedan rodjendan, 28. drugi rodjendan, 29. FAITHLESS Ko ce to da izdrzi... Quote
Demonic_Alliance Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 JA znam da ja ovo zadnje (Faithless) ne bi izdrzao... Quote
Tristania Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 E bas ludo, 26. to, 27. jedan rodjendan, 28. drugi rodjendan, 29. FAITHLESS Ko ce to da izdrzi... Njaaaaaahhhh!!! Ide se na Nightwish Quote
ABIGAIL Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) Da, kao iskreni metalci, jel? Njaaaaaahhhhh vi ste na gubitku, i to vam svako ko je bio na koncertu Faithless-a moze reci, jer ljudi naprave nevidjenu atmosferu Edited May 7, 2005 by ABIGAIL Quote
Tristania Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Njaaaaaaaahhhhh!!! Kako sam se samo odvali sinoc!!!! Opet sam se valjao po patosu KST-a... Quote
Demonic_Alliance Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Da, kao iskreni metalci, jel? Njaaaaaahhhhh vi ste na gubitku, i to vam svako ko je bio na koncertu Faithless-a moze reci, jer ljudi naprave nevidjenu atmosferu Neverovatno gay atmosferu Quote
Jackie Brown Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Faithless....Hocu i ja da idem....Koliko su karte? Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Kako lepo bese na EKV-u veceras... Ne znam da sam se ovako dobro provela na nekoj drugoj veceri u KST-u. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
ABIGAIL Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Faithless....Hocu i ja da idem....Koliko su karte? Nisam sigurna, mislim da su 1000 din... Quote
Wild Rose Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ovog puta nista od mene ....to vece je NW u Budimpesti Ma jadan ti.... Hoces da se menjamo? Bice veselo na HB night-u... Quote
Buba :) Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Kako lepo bese na EKV-u veceras... Ne znam da sam se ovako dobro provela na nekoj drugoj veceri u KST-u. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znam ja zasto je tebi bilo lepo Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 znam ja zasto je tebi bilo lepo Ma, nemas ti pojma! He, he, sad videh Zeeja u potpisu... Quote
Jackie Brown Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Kako lepo bese na EKV-u veceras... Ne znam da sam se ovako dobro provela na nekoj drugoj veceri u KST-u. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Drago mi je sto je bilo lepo....Sledeci put moram da odem...Mozda naprave u basti vece i bude cak i prijatno....Ja sam zelela da odem,ali sam ipak otisla na rodjendan.... Ne kajem se,a i sada slusam EKV Quote
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Jao, basta! Jedva cekam!!! Kada ce bre da je otvore? Quote
Jackie Brown Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Jos su u fazi pregovaranja.....Ma,sa njima se nista ni ne zna...Valjda treba da bude kraj maja-pocetak juna... Quote
:Dea Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 A kad ce LTBR? Ajde nek iskuliraju jos ove dve nedelje da popravim ocene, pa posle moze! Quote
Queen of Destruction Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Bice veselo na HB night-u... Devojko, dolazish li ti ovaj put na HB? Idemo popodne u shkolu! Mada ustvari vi matorci tad vishe necete ni ici! Joj nedostajace mi IV-4 i IV-8 mnogoooooo Quote
shock! Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 A kad ce LTBR? Ajde nek iskuliraju jos ove dve nedelje da popravim ocene, pa posle moze! bio u cetvrtak na 'demiji....bilo solidno .....sad u cetvrtak u kst-u r'n'r pa onda domacica Quote
:Dea Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Idemo popodne u shkolu! Mada ustvari vi matorci tad vishe necete ni ici! Joj nedostajace mi IV-4 i IV-8 mnogoooooo HE! Hris, ti ces biti jedina osoba koja ce mi nedostajati iz XIIIe! Ali, iskuliraj vidjacemo se mi jos! Eto idem i ja na taj HB, ubedili me... Majkooooooooooo, smoricu se! Mislim ja i metal! Hello? Quote
Buba :) Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ma veselicemo se, bice nam lepo. samo da prodju ove dve nedelje i ja srecna HB! Quote
:Dea Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Kako mozes uz metal da se veselis? Ajde posle vas ja vodim na neki ska! Quote
Wild Rose Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Devojko, dolazish li ti ovaj put na HB? Idemo popodne u shkolu! Mada ustvari vi matorci tad vishe necete ni ici! Planiram da se pojavim tamo! Tada ce vec biti kraj ove skole, tako da ce biti veselo... Quote
Buba :) Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Kako mozes uz metal da se veselis? Ajde posle vas ja vodim na neki ska! pa mogu ja uz sve. i ti to dobro znas Quote
Jessy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Kako mozes uz metal da se veselis? Ajde posle vas ja vodim na neki ska! Ska?!?Nikako...to uopshte nije za veselje...mada ni metal nije...zavisi shta... Hippie je ql za veselje,kao i neki luckasti rokic... Quote
Recommended Posts