Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

,30. 5. 2005, 12:50] Sledecji put slobodno trazhi pesmu i bije ti pushtena... nije bash bilo mnogo ekipe za power na poslednjem HB, mozhda sledecji put bude drugachije...

Hvala svima koji su doshli, mi se vidimo na sledecjem HB-u!!!

POZ!!! orangelistening.gif  pivopije.gif

Mogu da seru shta 'oce, ti si meni pustio Death i to 'Iljadu ochiju!! Fala! icon_rockdevil.gif

@Queen Of Destruction

U petak je bilo sve od muzike, nema zamerki, samo da ti kazem da sam i ja skakala uz Guardian-e i Bright Eyes, i uz At The Gates i uz Behemoth samo ne znam ove NU pesmice ali O.K... E, a Slayer, Kreator, Sodom, Pantera i Sepultura za redom...UUUU....Kad je bio Blind Guardian mozda si od mene pomislila da sam bata jer se shisham na opasno icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_rockdevil.gif ...

Edited by genius
Posted
Mogu da seru shta 'oce, ti si meni pustio Death i to 'Iljadu ochiju!! Fala! icon_rockdevil.gif

@Queen Of Destruction

U petak je bilo sve od muzike, nema zamerki, samo da ti kazem da sam i ja skakala uz Guardian-e i Bright Eyes, i uz At The Gates i uz Behemoth samo ne znam ove NU pesmice ali O.K... E, a Slayer, Kreator, Sodom, Pantera i Sepultura za redom...UUUU....Kad je bio Blind Guardian mozda si od mene pomislila da sam bata jer se shisham na opasno icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_rockdevil.gif ...

Chek, chek... o kom petku sad prichamo? Ako mislish na pretproshli, bilo je FENOMENALNO!!! Shto sam i napisala pre nekoliko postova!!! Proshlog nisam bila jer su u chetvrtak bili HB, ali mislim da cu ovaj doci sigurno! icon_da.gificon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

@Queen Of Destruction

Petkovi su ok, znash kako nam je bilo onda..

icon_cool.gif

Posted
Po drugi put, huh? laugh.gif

Zajebavao sam se za Napoj, jer je najfensija pesma na abumu icon_da.gificon_mrgreen.gif Sto se mene tice, moze i Rave, Kloner, Ring... Ma, votevr sa RH-! icon_rockdevil.gif

Pa nisu se svi upoznali, valjda ima jos neko, tu negde, skriven icon_smile.gif

Sto samo Rh-? Klinik bi, na primer, takodje odlicno legao.

Ko ne dodje na Siddhartu na Exitu, celavi mu svi ukucani icon_da.gif

Posted
A, da, a mogli bi i svi fani Doticnog Benda da se upoznaju, radi udruzivanja snaga icon_da.gificon_smile.gif

Ako udruzimo snage kao za Crimson, nikad necemo cuti drugu pesmu od Siddharte... icon_smile.gif

Posted
Zaboravio si kako izgledamo? icon_surprised.gifno.gif Ccc, zar takve lepote da zaboravis icon_smile.gif Ma ok, ako dolazis veceras na rokanje, utvrdicemo ko je ko.

Jes' najbolje da sam znao da je rokanje icon_smile.gif

Posted (edited)

Rokanje sinoc... bilo je ql ali bilo je i boljih rokanja do sad. Mnogo je forsiran Tool, APC isl. istripovani depresivci. A veceras je Tool vece a akademiji... icon_mrtav.gificon_rolleyes.gificon_mrgreen.gif

Edited by Sinstrel
Posted
Znaci LET THERE BE ROCK je 368763894146 puta bolji u KST-u. U Akademiji, sranje i smor!

Kada ce da bude u KST-u?

Let there be rock je bio nikad bolji....ti si rano otisla.....od tada pa do kraja bilo je jebeno dobro.....znaci gomila Judasa, Maidena, Whitesnake-a, Thin Lizzy-a, Bon Jovi-a, Europe-a.......zakon vece icon_rockdevil.gif

Posted
Let there be rock je bio nikad bolji....ti si rano otisla.....od tada pa do kraja bilo je jebeno dobro.....znaci gomila Judasa, Maidena, Whitesnake-a, Thin Lizzy-a, Bon Jovi-a, Europe-a.......zakon vece icon_rockdevil.gif

E, jbg, sad. icon_sad.gif

A, da sam ostala sigurno bi bilo lose! icon_mrtav.gif

Nego kad ce u kst-u ltbr?

Posted

pojma nemam.......mozda nikad.....sad se zatvorio krug nightova u kstu bez ltbr-a a u akademiji se ustalio svake 2 nedelje.....

inace veceras u kst-u..........malo ljudi....na momente dobar metal.....unutra onako........ceka se basta.......svaka cast za Needles And Pins zadnju pesmu........obozavam tu pesmu icon_twisted.gificon_twisted.giflaugh.gifbiggrin.gif