genius Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 (edited) ,30. 5. 2005, 12:50] Sledecji put slobodno trazhi pesmu i bije ti pushtena... nije bash bilo mnogo ekipe za power na poslednjem HB, mozhda sledecji put bude drugachije... Hvala svima koji su doshli, mi se vidimo na sledecjem HB-u!!! POZ!!! Mogu da seru shta 'oce, ti si meni pustio Death i to 'Iljadu ochiju!! Fala! @Queen Of Destruction U petak je bilo sve od muzike, nema zamerki, samo da ti kazem da sam i ja skakala uz Guardian-e i Bright Eyes, i uz At The Gates i uz Behemoth samo ne znam ove NU pesmice ali O.K... E, a Slayer, Kreator, Sodom, Pantera i Sepultura za redom...UUUU....Kad je bio Blind Guardian mozda si od mene pomislila da sam bata jer se shisham na opasno ... Edited May 30, 2005 by genius Quote
Queen of Destruction Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Mogu da seru shta 'oce, ti si meni pustio Death i to 'Iljadu ochiju!! Fala! @Queen Of Destruction U petak je bilo sve od muzike, nema zamerki, samo da ti kazem da sam i ja skakala uz Guardian-e i Bright Eyes, i uz At The Gates i uz Behemoth samo ne znam ove NU pesmice ali O.K... E, a Slayer, Kreator, Sodom, Pantera i Sepultura za redom...UUUU....Kad je bio Blind Guardian mozda si od mene pomislila da sam bata jer se shisham na opasno ... Chek, chek... o kom petku sad prichamo? Ako mislish na pretproshli, bilo je FENOMENALNO!!! Shto sam i napisala pre nekoliko postova!!! Proshlog nisam bila jer su u chetvrtak bili HB, ali mislim da cu ovaj doci sigurno! Quote
Lara_84 Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Mogu da seru shta 'oce, ti si meni pustio Death i to 'Iljadu ochiju!! Fala! @Queen Of Destruction U petak je bilo sve od muzike, nema zamerki, samo da ti kazem da sam i ja skakala uz Guardian-e i Bright Eyes, i uz At The Gates i uz Behemoth samo ne znam ove NU pesmice ali O.K... E, a Slayer, Kreator, Sodom, Pantera i Sepultura za redom...UUUU....Kad je bio Blind Guardian mozda si od mene pomislila da sam bata jer se shisham na opasno ... Petkovi su ok, znash kako nam je bilo onda.. Quote
Fiery Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Po drugi put, huh? Zajebavao sam se za Napoj, jer je najfensija pesma na abumu Sto se mene tice, moze i Rave, Kloner, Ring... Ma, votevr sa RH-! Pa nisu se svi upoznali, valjda ima jos neko, tu negde, skriven Sto samo Rh-? Klinik bi, na primer, takodje odlicno legao. Ko ne dodje na Siddhartu na Exitu, celavi mu svi ukucani Quote
Lara_84 Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Ko ne dodje na Siddhartu na Exitu, celavi mu svi ukucani ili svi nosili dredove Quote
ABIGAIL Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 A, da, a mogli bi i svi fani Doticnog Benda da se upoznaju, radi udruzivanja snaga Ako udruzimo snage kao za Crimson, nikad necemo cuti drugu pesmu od Siddharte... Quote
ABIGAIL Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 (edited) Dupli post Edited June 1, 2005 by ABIGAIL Quote
Fiery Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Pa kad se niko ne javi kad naidje u KST. A ja sam zaboravio kako ko izgleda od poznanika Quote
ABIGAIL Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Zaboravio si kako izgledamo? Ccc, zar takve lepote da zaboravis Ma ok, ako dolazis veceras na rokanje, utvrdicemo ko je ko. Quote
ajsha69 Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 VECERAS JE ROKANJE!!! Eto to... .... Aj ćao... Quote
:Dea Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Znaci LET THERE BE ROCK je 368763894146 puta bolji u KST-u. U Akademiji, sranje i smor! Kada ce da bude u KST-u? Quote
Fiery Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Zaboravio si kako izgledamo? Ccc, zar takve lepote da zaboravis Ma ok, ako dolazis veceras na rokanje, utvrdicemo ko je ko. Jes' najbolje da sam znao da je rokanje Quote
Sinstrel Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) Rokanje sinoc... bilo je ql ali bilo je i boljih rokanja do sad. Mnogo je forsiran Tool, APC isl. istripovani depresivci. A veceras je Tool vece a akademiji... Edited June 3, 2005 by Sinstrel Quote
Fiery Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Ma rokanje generalno smara. Covek pusta samo "old school nu metal", pored ovoliko novih new wave izdanja. Quote
Fiery Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Nije bas, ali jeste dovoljno da mene smori Quote
Fiery Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) Klupi komp. Edited June 3, 2005 by Fiery Quote
shock! Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Znaci LET THERE BE ROCK je 368763894146 puta bolji u KST-u. U Akademiji, sranje i smor! Kada ce da bude u KST-u? Let there be rock je bio nikad bolji....ti si rano otisla.....od tada pa do kraja bilo je jebeno dobro.....znaci gomila Judasa, Maidena, Whitesnake-a, Thin Lizzy-a, Bon Jovi-a, Europe-a.......zakon vece Quote
:Dea Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Let there be rock je bio nikad bolji....ti si rano otisla.....od tada pa do kraja bilo je jebeno dobro.....znaci gomila Judasa, Maidena, Whitesnake-a, Thin Lizzy-a, Bon Jovi-a, Europe-a.......zakon vece E, jbg, sad. A, da sam ostala sigurno bi bilo lose! Nego kad ce u kst-u ltbr? Quote
shock! Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 pojma nemam.......mozda nikad.....sad se zatvorio krug nightova u kstu bez ltbr-a a u akademiji se ustalio svake 2 nedelje..... inace veceras u kst-u..........malo ljudi....na momente dobar metal.....unutra onako........ceka se basta.......svaka cast za Needles And Pins zadnju pesmu........obozavam tu pesmu Quote
Queen of Destruction Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ko ce pushtati sledeceg petka ziku na metalu, zna li se? Quote
Jessy Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 vecheras DEPECHE MODE posle toliko dugo vremena!!!!Finally! Quote
ABIGAIL Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Jes' najbolje da sam znao da je rokanje E pa sad, ja sam htela da te iscimam, sl. put ti moras da trazis i cimas, na tebe je red Quote
Recommended Posts