Mariyeta Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) ....ma nije stvar u muzici... LOVE IS IN THE AIR... ja idem da si nadjem nekog zanimljivog kolegu da mi bude decko 90e i 80e su prepune ETFovaca sala mala...dobra je zika...a i atmosfera je skroz vesela Edited June 11, 2005 by Mariyeta Quote
Stanko Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nisam bio godinama kakve su to price o clanskim kartama - ili sta mi treba da bi usao? Quote
profa Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Sutra konacno 90e! Sinoć je lik na razglasu rekao da je večeras otvaranje bašte - u bašti bi trebalo da bude domaća muzika, a unutra 90-ete. Doći il' ne doći... Quote
:Dea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 devedesete!!!!!!!!!! jos tako malo Yes! Bice nama lepo. (moto iz Budimpeste ) jebote kako se lozite na devedesete.......ajd meni neko da objasni sta je tu tako dobro????? Bas kako je Mariyeta rekla sve je tako LOVE IS IN THE AIR, pozitivno i opusteno i nije puno kao na 80im i zivlje je! Sinoć je lik na razglasu rekao da je večeras otvaranje bašte - u bašti bi trebalo da bude domaća muzika, a unutra 90-ete. Uh, pa ne onda cu biti rastrzana na dve strane. A, ako bude kisa? Quote
Buba :) Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ma jeeeeeeeeeeeee... ako bude kisa, neces biti rastrzana pa ne moras da brines. a ako je ipak ne bude, veselices se gde ti odgovara ili da kisnemo kao proslu subotu Quote
Pretendress Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 tonight is the night sa kisom ili bez nje ima da se provedemo...onako...loodo Quote
Buba :) Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 @pretendress: smanji na kompu avatar pa ga stavi tako sredjenog da ti bude jasnija slika Quote
Jessy Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 BASHTA!?!Konachno! Sad ce u KSTu biti mnogo lagodnije...Shto se tiche Bogija u hodniku meni je bilo ql i kad bi svaki petak bila alternativa u klubu,a u hodniku Bogi-to bi mi bilo naj veche za izlazak,jer tad dolaze najrazlichitiji ljudi,a muziku mogu da biram-ako mi kojim sluchajem neshto iz Bogijevog repertoara ne odgovara tu je klub i malo necheg drugachijeg.Josh sad i bashta!!! Svaka chast na Bogijevom izboru negotik mjuze,hvala za Nightwish!!! A domacia u klubu je bila vrh! Za ekipu koja ide na 90-te lepo se provedite!!! Quote
:Dea Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 (edited) Dodjavola! Zasto domacica i 90e u isto vreme? Sta ako u isto vreme bude queen i ekv?! Ubicu se! Za ekipu koja ide na 90-te lepo se provedite!!! TNX! Valjda ce biti tako... Edited June 11, 2005 by dea Quote
Mariyeta Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 nisam bio godinama kakve su to price o clanskim kartama - ili sta mi treba da bi usao? ne treba ti clanska karta....ja je jos nisam izvadila, bruka i sramota ulazis na index ili na studentsku povlasticu ili tako nesto da znaju da si student....e ne znam jel' moze sa licnom karom...valjda moze....kako ovi punoletni sto nisu studenti......nisam ni ja bas u toku, povlastica rulz Quote
profa Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Uh, pa ne onda cu biti rastrzana na dve strane. A, ako bude kisa? Neće biti kiše. Ja preferiram domaćicu, tako da neću imati problem sa rastrzavanjem ukoliko uspem da dođem. Quote
Platina Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Kako mi nedostaje kst, sva ta divna muzika... Šmrc.. Ebem ti rok, nisam izašla trista godina! Quote
Fiery Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 ne treba ti clanska karta....ja je jos nisam izvadila, bruka i sramota ulazis na index ili na studentsku povlasticu ili tako nesto da znaju da si student....e ne znam jel' moze sa licnom karom...valjda moze....kako ovi punoletni sto nisu studenti......nisam ni ja bas u toku, povlastica rulz A kako ovi maloletni (maloletne) sto nisu studenti? Samo treba da se uzme "pozivnica" u toku dana, i to je to "Sva ta divna muzika" Quote
DDT Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ... i? Kako su vam se dopale 90-e? ... aludiram na blok domacice koji je krenuo oko 2:20h ... Quote
:Dea Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 ... i? Kako su vam se dopale 90-e? ... aludiram na blok domacice koji je krenuo oko 2:20h ... EXTRA!!! Svi ti hitovi moje mladosti i secanja na cuvenu 1993., prvi osnovne i prva rekreativna. Bunda, 200 na sat, Idemo na Mars itd. Bas je bilo kul kako su se svi ljudi pogubili! i strane su bile kul. Bas je bilo kul vece! LET THERE BE ROCK u cetvrtak Moje omiljeno vece! Quote
Mariyeta Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Bunda, 200 na sat, Idemo na Mars itd. itd? itd? Pa ne spomenu dve najebolje....samo u snu i opsesijaaaaaaa, opsednut sam jaaaaaaaaaaa strani blok je biyo fenomenalan....i bi stvarno LOVE IS IN THE AIR....OOOOHHHH....LOVE IS IN THE AIR.... e nikad u zivotu nisam vise skakala....svaka cast DJevima, ko god da je sinoc pustao Quote
Mariyeta Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 A kako ovi maloletni (maloletne) sto nisu studenti? ee znas kako....lepo nadju neekog studenta koji im da clansku kartu a taj student udje na povlasticu....tako radi mja ortakinja koja pokupi kartice od ovih studeenata koji ih imaju i da svojoj maloletnoj sestri i njenom drustvu Quote
Jackie Brown Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 EXTRA!!! Svi ti hitovi moje mladosti i secanja na cuvenu 1993., prvi osnovne i prva rekreativna. Bunda, 200 na sat, Idemo na Mars itd. Bas je bilo kul kako su se svi ljudi pogubili! i strane su bile kul. Bas je bilo kul vece! LET THERE BE ROCK u cetvrtak Moje omiljeno vece! Bilo mi je savrseno.....Nikada bolje se nisam provela.... Quote
:Dea Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Dobila sam cd sinoc! posle smo se okupili kod mene i posto smo cd obrnuli tri puta, svi su zakuntali i evo ja sam sad ustala! Jos jednom - mnogo mi je bilo dobro! Pogotovo domaci blok! Zaboravila sam da pomenem gde si ti - secanje me nocas ubija sama sam u ovom gradu, luda noc niko ne spava, gde si, gde si, gde si ti? uz tu pesmu sam docekala 19i rodj... Quote
~MaX~ Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Moram priznati da je bilo extra.....veche dostojno godishnjice devedesetih.....sada kada znam shta je bilo na domatjici zhao mi je shto bar malo nisam svrno i tamo.... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 sad kad chutam ovo bash sam tuzhna shto nisam ishla ,nisam bila na 90im 100 godina Quote
Jackie Brown Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Moram priznati da je bilo extra.....veche dostojno godishnjice devedesetih.....sada kada znam shta je bilo na domatjici zhao mi je shto bar malo nisam svrno i tamo.... Mi smo vas zvale,ali vi niste hteli da dodjete....Sad se jedi od muke dragi prijatelju.....Mozda ovo postane night u KST-u,cemu se nadam......Onda ima da ''ludujemo sve do zore'.... Quote
Recommended Posts