:Dea Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 zaista,mogli bi da pomere prorok i 80-e pa da svi lepo dodju na nas koncert Tvoj koncet mi je na prvom mestu! SKC, KST i prorok a drugom! Ocemo Nastic i ja da svratimo, da podrzimo nashu drugaricu! Hris, javi se idem i ja, pa da idemo zajedno. Nastica i tebe nisam videla od kako sam zavrsila skolu, a o Djoletu i Sanvili da ne pricam! UZELELA SAM VAS SE!!! Zasto moraju svi da se nabiju u tu subotu....Postoji jos subota u godini i kalendaru..... Bas me nerviraju, na kraju necu nigde otici! i ovi Irishovci su mnogo skupi, karta 200 kinti! Quote
Fiery Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ali biJo je KONj! Nije bio veliki S. Nisi falio da je bio i black. Aj' ko je bio proslog petka, sta je bilo od blacka? Quote
Jackie Brown Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Bas me nerviraju, na kraju necu nigde otici! i ovi Irishovci su mnogo skupi, karta 200 kinti! Ma,skupoca brate....... Odakle nam preterane pare da mozemo sve to i da platimo??????? Sada mi se jos i prijemni namestio za Maxov rodjendan..... Quote
:Dea Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ma,skupoca brate....... Odakle nam preterane pare da mozemo sve to i da platimo??????? Sada mi se jos i prijemni namestio za Maxov rodjendan..... I meni je prijemi na Maxov rodj! Ali, Max je bitniji naravno! I 3maju je taj dan prijemni! Lepo se provedi sutra na gotiku, ja cu da ucim! Quote
Pretendress Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 (edited) Tvoj koncet mi je na prvom mestu! SKC, KST i prorok na drugom! i ovi Irishovci su mnogo skupi, karta 200 kinti! nema vise wub-ova i sad necete dobiti VIP mesta...ali ipak dodjite Edited June 23, 2005 by Pretendress Quote
Aurora Calerva Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 OK, ko mi je to poslao SMS o obaveznom dolasku u KST ovog petka??? Stvarno je bolji trip od flajera! Quote
Jackie Brown Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 I meni je prijemi na Maxov rodj! Ali, Max je bitniji naravno! I 3maju je taj dan prijemni! Lepo se provedi sutra na gotiku, ja cu da ucim! Zmiki,znala sam da neces doci.....Mora da su one sarene stvarcice na pranju..... Izdala si poentu Zmiki,Zmiki Quote
shock! Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 znaci sutra nista od baste .........damn it....veceras ipak necu na gothic....gleda se NBA finale Quote
:Dea Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Zmiki,znala sam da neces doci.....Mora da su one sarene stvarcice na pranju..... Izdala si poentu Zmiki,Zmiki One stvarcice nisu na pranju, ali evo obecavam ako za sledeci gotik budem u BG-u IDEMO i to sve kako smo se dogovarale, ipak je sada prijemni najbitniji! Evo skidam Maxu za prijemni - video zapis testa za procenu osećaja za pokret i ritam i proveru muzikalnosti... Ladno za DIF treba da djuska! Bedak za bastu bas sam htela da banem sutra... Quote
magnus Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 ma ljudi kst je najopustnije mesto u gradu Quote
shock! Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 ma ljudi kst je najopustnije mesto u gradu naravno, volim kst vise nego ista u gradu .......i onaj lepi dragstor sto je blizu....i moju lepu klupicu iza kst-a....eh Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 @Dea....pa jel' dolazish na 80e? Quote
:Dea Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 @Dea....pa jel' dolazish na 80e? Pa, ako savatam nekoga... Svi strebaju. Ja ne mogu vise, moram malo da izadjem! Jel ti dolazis? Quote
Jackie Brown Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Pa, ako savatam nekoga... Svi strebaju. Ja ne mogu vise, moram malo da izadjem! Jel ti dolazis? Mozda ja dodjem...... Ako zelis,idemo zajedno.... Quote
amy_mccoy Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ne dolazim u KST u subotu odlozen mi je ispit za sredu (yess!!! ) pa moram da ucim Quote
:Dea Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Mozda ja dodjem...... Ako zelis,idemo zajedno.... Dodji, dodji!!! Da se druzimo! Ajde, ajde! Dolazi i 3maj, jos samo Maxa da ubedimo... Quote
Jackie Brown Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Dacu sve od sebe da se pojavim.....Joooj,imam sutra ispit iz spanskog,a onda u sredu mi pada prijemni.....Ko ce sve to polagati.... Izacicu da sebi dam malo oduska..... Quote
:Dea Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Dacu sve od sebe da se pojavim.....Joooj,imam sutra ispit iz spanskog,a onda u sredu mi pada prijemni.....Ko ce sve to polagati.... Izacicu da sebi dam malo oduska..... All work and no fun makes... zaboravila sam kako ide dalje! U svakom slucaju ne valja samo uciti! Srecno sutra na ispitu! I meni je prijemni u sredu, jedan, a drugi u petak! Quote
Pretendress Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 All work and no fun makes... makes John a dull boy sorry,nisam mogla da odolim... u svakom slucaju lepo se provedite veceras u KST-u pa se vidimo prvog jula Quote
Jackie Brown Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 All work and no fun makes... zaboravila sam kako ide dalje! U svakom slucaju ne valja samo uciti! Srecno sutra na ispitu! I meni je prijemni u sredu, jedan, a drugi u petak! Idemo Zmiki.....Neka mi 3majcek ili Max posalju poruku kada cemo se naci Quote
:Dea Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Bilo je! Gomila ljudi, previse, muzika smara 90's ZAKON! Quote
shock! Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) au prevelika guzva u basti.....mada opet basta konacno e jel neko video sta ide dalje(cetvrtak,subota)..... jao bila je "total eclipse of the heart" ....nista ne volim na osamdesetima ko tu pesmu Edited June 26, 2005 by shock! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 @dea...zhao mi je shto si se smorila . meni je bil odo jaja,djuskala sam ko nenormalna( chudno ?!) tako ,gurala ljude koji su mene gurali, smeshkala se svima , i gubila...jes vala da ima muzike koja malo smara...ali ono bashtaaaa Quote
Recommended Posts