Kakashi Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 makes John a dull boy sorry,nisam mogla da odolim... u svakom slucaju lepo se provedite veceras u KST-u pa se vidimo prvog jula Jack, not John. U bašči je bilo cool, ako izuzmemo gužvu i to što muzika nije bila neka . Quote
Wild Rose Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 U bašči je bilo cool, ako izuzmemo gužvu i to što muzika nije bila neka . Taj neki zdrav razum... Mislim, ljudima bi bilo cool i da im ne pustaju muziku uopste, i da stoje i guzvaju se u bashti... Dosla sam sinoc oko pola 3, posle Prorock-a... Nije bilo lose, bila sam uglavnom u klubu, vise su mi se svidele pesme koje su tada pustali... Malo su na kraju smorili (u klubu) sa preeevishe balada, i to bas onih najsporijih, al` ajde... U bashti-nista spec., guzva, i ne bas moja mjuza... Tek po neka pesma... Verovatno nekom drugom to vise odgovara... Quote
Gothic Angel Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 balade su bilo do jaja. Ne secam se kad mi je toliko prijalo da cujem baladicu neku! Quote
Pretendress Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Jack, not John. jest,jest...mudro zboris inacer cula sam da je bila STRAVICNA guzva...nadam se da ce sledeci put biti bolje Quote
Jackie Brown Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Meni je bilo fenomenalno.Nisam bila na samom pocetku jer sam kao i jos neki bila na prorock-u,ali sam brzo usla u fazon.Djuskala sam skoro celu noc i bas mi je bilo lepo.....U nasem coskicu baste i nije bila tolika guzva..... @shock! ''Total eclipse'' je neprevazidjena..... Quote
Kakashi Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) Taj neki zdrav razum... Mislim, ljudima bi bilo cool i da im ne pustaju muziku uopste, i da stoje i guzvaju se u bashti... Čekaj, vi ste bili u KST-u?! Eto dokaza da je bila gužva! @Jackie: Da, ali tek posle... Edited June 26, 2005 by Hérétique Quote
Wild Rose Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Čekaj, vi ste bili u KST-u?! Eto dokaza da je bila gužva! Pa, da... I ja se "zacudih" kako to da te nisam videla... Par ljudi je bilo celo vece u KST-u, a Irena i ja smo dosle kasnije... Mada smo uglavnom bili u klubu... Shto se baste tice, najdalje sto sam uspela da se provucem je negde do sredine, ali ipak blize vratima... Ma, kakva guzva? Quote
mirror Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 E, gajz, dal' se zna sta ima danas u KST-u i da li uopste ima nesto? Meni se ide. Jako. Quote
:Dea Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Nikad nisam videla onoliku guzvu u basti! Bas i nisam mogla da se ludo zabvaljam jer sam nervozna zbog jebenog prijemnog! Neko je pitao za program. E, ovako: U cetvrtak 30.6. electro U subotu 2.7. VIP zurka, veliko otvaranje baste (ma sta to bilo) Ja cu verovatno da idem, mada imam osecaj da je neki smor... Cetvrtak 6.7. DOMACICA! Jedva cekam, taman dan pre exita... Ala, ce da se slusa EKV! Quote
Sentinel Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 (edited) Nikad nisam videla onoliku guzvu u basti! Znachi ono je bilo strashnooooo!!!! Ko u autobusima gsp-a!! Edited June 26, 2005 by Sentinel Quote
miss Penny Lane Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 ja sam se juce super provela pustili su the smiths i nije mi nista drugo vazno jedva cekam domacicu!!! Quote
Kakashi Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Petak 1. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike (a u klubu Bogi) dj Mouse J Subota 2. jul: V.I.P. Žurka kst All Star dj team Utorak 5. jul: Headbangers Night dj's Bane & DDT Sreda 6. jul: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 7. jul: Rock'n'Roll 60ih i 70ih dj Ciomi Petak 8. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 9. jul: Devedesete dj's: Duca & Mouse J Utorak 12. jul: Gothic Night dj's Stevie Sreda 13. jul: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 14. jul: Let There Be Rock veče hard rock & heavy metal muzike 80ih dj's Goxy & Mancha Petak 15. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 16. jul: D.I.S.C.O. veče plesne muzike dj team: b2b dj krew Quote
Wild Rose Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 WOOOW!!!!! Ne mogu da verujem da su promenili program!!!!! Koliko samo ima domacice i rock-a, pa goth-a, a tu je HB night... Weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Konacno!!!! Quote
Platina Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Veselo, novi program. Jedva čekam domaćicu moje omiljeno večeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Quote
Queen of Destruction Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Utorak 5. jul: Headbangers Night dj's Bane & DDT Hell yeah!!!!!! Konachno da se sete!!! HB i nishta drugo nije vazno!!!! Ovo se ne propushta!!!! Quote
Jackie Brown Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 (edited) Petak 1. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike (a u klubu Bogi) dj Mouse J Utorak 5. jul: Headbangers Night dj's Bane & DDT Subota 9. jul: Devedesete dj's: Duca & Mouse J Ovo su nightovi koje ne planiram da propustim Edited June 27, 2005 by Jackie Brown Quote
:Dea Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 JES! LTBR opet! i puno domacice! Kad preodje prijemni eto mene svaki dan u KST-u! 90e su kada je exit... Quote
shock! Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 (edited) ja cu samo da kazem .konacno pravi program.e sad bilo bi lepo da naprave neke mesecne karte da mi koji ne izlazimo iz kst-a ustedimo neku paru Edited June 27, 2005 by shock! Quote
Pretendress Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 e sad bilo bi lepo da naprave neke mesecne karte da mi koji ne izlazimo iz kst-a ustedimo neku paru da,da i meni bi tako nesto dobro doslo u ovom periodu (posle prijemnog) Quote
Branislav Stankovic Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Samo da ponovim: 05.07.2005. UTORAK HEADBANGERS' NIGHT No. 4 23h DJ TEAM BANE & DDT Sve vrste METAL muzike + specijalni pokloni!!! Vidimo se tamo! Poz! Quote
Lukather Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ех, да, овако... Sintrel је говно! Тако, идемо даље... Quote
Queen of Destruction Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 ' date='30. 6. 2005, 14:39'] Samo da ponovim: 05.07.2005. UTORAK HEADBANGERS' NIGHT No. 4 23h DJ TEAM BANE & DDT Sve vrste METAL muzike + specijalni pokloni!!! Vidimo se tamo! Poz! Kakav sam retard, ja se istripovala da je 4-og pa da necu moci da idem na rodjendan 202-ke. E pa ovako se ide i na jedno i na drugo. Nadam se da ce biti mnoooogo power-a i black-a!!! Pozdrav naj DJ ekipi! Quote
:Dea Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Jel zna neko nesto vise o toj VIP zurkici sutra? Ja bih bas isla da vidim... Jel se placa ulaz nesto vise ili sta? Quote
Wild Rose Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 (edited) Pa to VIP obicno znaci da ti trebaju pozivnice i sl... Ja se sad vratila iz KST-a i bilo mi je superiska! Gothic je bio mnogo dobar, a u basti je bilo bas veselo... Odoh ja sad da . A, da! Ide se obavezno na HB night! Edited July 2, 2005 by Wild Rose Quote
Recommended Posts