:Dea Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Pa to VIP obicno znaci da ti trebaju pozivnice i sl... Imam pozivnice! Quote
Jackie Brown Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Electro je bio savrsen Bilo je odlicno..... Quote
SaraH Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Electro je bio savrsen Da, da.... Za spavanje! Quote
Sinstrel Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ех, да, овако... Sintrel је говно! Тако, идемо даље... Pojedesh me! Quote
Sinstrel Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Electro je bio savrsen Postao si elektricar... ajoj qq kuda vodi ovaj svet?! Quote
shock! Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Da, da.... Za spavanje! bas tako ....izbegavacu electro ubuduce Quote
Platina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Šta fali electru?? Ima i on svoje dobr momente kao u ostalom i sva muzika.. Važno je da je u sredu domaćica! Quote
shock! Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) Šta fali electru?? Ima i on svoje dobr momente kao u ostalom i sva muzika.. Važno je da je u sredu domaćica! pa ko voli nek izvoli......nemam ja nista generalno protiv tog night-a samo kazem da mene smara i da cu ga ubuduce zaobilaziti.......ali zato u utorak HB Edited July 3, 2005 by shock! Quote
Machka Naopachka Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 petak je moje veche komercijala i mlacenje glavom dok me posle dva dana ne boli vrat, nishta nisam uradila koliko je dobro u kstu od kad radi bashta! hvala bogu da se vishe ne onesveshcujem! Quote
:Dea Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Važno je da je u sredu domaćica! Vazno je da je od sada SVAKE srede domacica! Quote
shock! Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 dok me posle dva dana ne boli vrat, nishta nisam uradila taj rad Quote
Jessy Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 petak je bio divan,vratio me u zivot...nishta bolje od gaytica u klubu i meshavine rocka,hippie mjuze i metalchine u bashti... @Shock Pozdrav chovek!Jesi li stigao ziv kuci? Quote
shock! Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) @Shock Pozdrav chovek!Jesi li stigao ziv kuci? poz!.......jedva ....spavao sam ceo dan sutra ......a petak je stvarno bio do yaya....mnooooogo bolji nego kad radi samo klub Edited July 3, 2005 by shock! Quote
ABIGAIL Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Postao si elektricar... ajoj qq kuda vodi ovaj svet?! A kuda vodi ovaj svet, kad nema tebe petkom u kstu.. Sima i ja smo izgledali neupotpunjeno Dolazis u utorak? Quote
genius Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ех, да, овако... Sintrel је говно! Тако, идемо даље... Preterao si, brate. Elem, 'ste primetili da se KST pretvara u Siti Blej Voch??? Quote
Platina Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Vazno je da je od sada SVAKE srede domacica! Da ali ja ću samo ove srede biti tu.. Putujem na ko zna koliko! Na žalost verovatno neću moći da odem na HB. Mada ja lično nisma na "metal večeri u kst-u" kročila preko godinu dana! A i ponosim se time! Quote
Aurora Calerva Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Preterao si, brate. Elem, 'ste primetili da se KST pretvara u Siti Blej Voch??? Nemoj tako, radi se na "popularizaciji" kluba.... Žele da dovedu ljude! Mada to što će brdo ljudi prestati da dolazi baš zbog toga je totalno nebitno! Quote
Buba :) Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 eto mene sigurno na HBu konacno!!!! kako cu da se izivim mamu im njihovu bolje bi im bilo da me prime na treci sprat!!!!!!! Quote
:Dea Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 eto mene sigurno na HBu konacno!!!! Eto i mene sutra na hb-u! Ne znam stvarno kako ste me naterali... Mislim da cu biti jedina osoba koja ce da se smori... Quote
Sinstrel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 A kuda vodi ovaj svet, kad nema tebe petkom u kstu.. Sima i ja smo izgledali neupotpunjeno Dolazis u utorak? Ma jok... radim. Ali dobro skupljam kesh za Sziget. Quote
Pretendress Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Mislim da cu biti jedina osoba koja ce da se smori... a neces,neces...ako nista smisljacemo scenario za nastavak filma (citaj blejacemo napolju,ionako ce biti lepo vreme) Quote
:Dea Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 a neces,neces...ako nista smisljacemo scenario za nastavak filma (citaj blejacemo napolju,ionako ce biti lepo vreme) Rekla sam ti da me taj film vise ne zanima! Kako cu se unistiti! Jbt, SVI SMO UPISALI FAX!!! Quote
Jackie Brown Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Zmiki,dok je tebi mene,neces se smoriti na metalu... Quote
:Dea Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Zmiki,dok je tebi mene,neces se smoriti na metalu... I ti dolazis? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jebes metal, 90e su zakon! Bedak sto padaju na exit. Quote
Recommended Posts