ABIGAIL Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ali dobro skupljam kesh za Sziget. Jeeeeeej, znaci idemo Moracemo po vize, javicemo ti kad, osim ako ti vec imas... Imas li Danas kupismo karte za Exit, II dan... Quote
Sinstrel Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ma nemam vize, nabavicemo ih nekako... Drugi dan EXIT-a blah... najdosadniji dan ubedljivo! Quote
shock! Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 jest' drugi dan najdosadniji ......veceras HB Quote
ABIGAIL Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ma nemam vize, nabavicemo ih nekako... Drugi dan EXIT-a blah... najdosadniji dan ubedljivo! E vidis, sta se sve izdesavalo za ova 2 sata... Siddharta pomerena za deseti (mi nismo znali ), tako da smo sad jurcali, prodali karte i kupili za IV dan.. Bolji dan milion puta.... Ja sam cak mislila da nam niko nece kupiti za drugi dan, koliko je bzvz..... Samo je Siddharta vadila prosek....dok nisu pomerili Koji dan ides? Quote
Pretendress Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Jbt, SVI SMO UPISALI FAX!!! skoro svi ... Quote
Buba :) Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 irish, ajde cirkas s nama veceras ajde ajde jao kako cu da se pogubim! Quote
Jackie Brown Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 I ti dolazis? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jebes metal, 90e su zakon! Bedak sto padaju na exit. Zmiki,ja tebe da ostavim samu.....To nikada.... Quote
Sinstrel Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 E vidis, sta se sve izdesavalo za ova 2 sata... Siddharta pomerena za deseti (mi nismo znali ), tako da smo sad jurcali, prodali karte i kupili za IV dan.. Bolji dan milion puta.... Ja sam cak mislila da nam niko nece kupiti za drugi dan, koliko je bzvz..... Samo je Siddharta vadila prosek....dok nisu pomerili Koji dan ides? Prvi i treci. Kao i vecina metalaca! Quote
:Dea Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Zmiki,ja tebe da ostavim samu.....To nikada.... Jao, divna si! Inace, Bibili, ja se ipak pridrzavam prvobidnog plana! Irish MORA da pije, posto 3maj i Max nece, tako da ce nas oni paziti! HB! Quote
ABIGAIL Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Najgori HB.... Power + pesme a la Slovenac Malo dobrih stvari.... posle smo nestali u mracnim hodnicima kst-a Jel dosla struja kasnije? Quote
shock! Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Jel dosla struja kasnije? dosla je .......bilo je onako.....nije lose, mada treba to mnogo bolje.....veceras domacica Quote
Queen of Destruction Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Meni je bilo fenomenalno!!!! Za razliku od proshlog puta, sinoc je bilo extra!!! Gomila powera i ostale dobre mjuze ma nemam reci, odlicno sam se provela!!! Quote
Kakashi Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Playlist-a se nije baš mnogo promenila, ali kako nisam bio jedno 100 godina, bilo mi je okej. Nestanak struje bio je izuzetno tr00. Quote
Old Smuggler Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) Nije bilo tolko loše na kraju, al očekivao sam bolje, ... previše trivijaliteta, stvarno je bilo a la Slovenac dobrim delom Al kad je nestalo struje, pa su svi krenuli da urlaju ... to je bilo do jaja troones all the way Edited July 6, 2005 by SoulForged Quote
Jackie Brown Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Bilo je jako zanimljivo...Nestanak struje i pijane bibili i dea su mi ulepsali vece.... Quote
dusk Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Aaaa, bilo je strava! Ne znam, meni je bilo bolje nego prosli put. Jedino kad je nestalo struje moja ortakinja je izvrnula clanak pa je copala citavo vece... Veceras domacica, sutra Exit... Quote
:Dea Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) Bilo je jako zanimljivo...Nestanak struje i pijane bibili i dea su mi ulepsali vece.... Ne spominji! Imam dve modrice (ne znam odakle mi)... Ne secam se da sam pala... Znaci, 'ladno smo popile litar ruma, ovo nam je rekord, ali tako i treba, jednom upisujes fax! Ti si bila divna kako si pevala, mnogo lepo pevas, sada cu stalno da te smaram ili cu ja da pevam! Nestanak struje je bio najjaci deo veceri! Ja sam sinoc bila prvi put na HB-u i verovatno i poslednji... Nije to za mene... Nemam ja tri cuke sa metalom. Veceras domacica, sutra Exit... Bas, tako! Jedva cekam, bas sam srecna! Edited July 6, 2005 by dea Quote
Jackie Brown Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Ne spominji! Imam dve modrice (ne znam odakle mi)... Ne secam se da sam pala... Znaci, 'ladno smo popile litar ruma, ovo nam je rekord, ali tako i treba, jednom upisujes fax! Ti si bila divna kako si pevala, mnogo lepo pevas, sada cu stalno da te smaram ili cu ja da pevam! Nestanak struje je bio najjaci deo veceri! Ja sam sinoc bila prvi put na HB-u i verovatno i poslednji... Nije to za mene... Nemam ja tri cuke sa metalom. Bas, tako! Jedva cekam, bas sam srecna! Zmiki,Zmiki.....Mislim da si na pragu da postanes alkos..... Quote
:Dea Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Zmiki,Zmiki.....Mislim da si na pragu da postanes alkos..... Ma, cini ti se! Bedak mi je sto nisam bila sinoc na domacici, ali nije bilo sanse, inace ne bih stigla da uradim nista za exit, a kamoli da se naspavam! Ali, dolazim sledece srede na domacicu, vi se lepo provedite na 90im bez mene (ako je to moguce )! Quote
Wild Rose Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Al kad je nestalo struje, pa su svi krenuli da urlaju ... to je bilo do jaja troones all the way Da stvarno, najtr00 momenat u KST-u, definitivno... Jos da su svi tada zapevali Fear of the dark... Bilo je dobro na HB-u, mada me je generalno power deo smorio, a gotivim to donekle... Mada ok, kapiram da mora i to da bude... Bile su super pesmice koje je Dusan pushtao u poslednjem delu veceri. Bila sam sinoc i na domacici, i bilo je bas dobro, skroz veselo vece, bashta, fina atmosfera... Uglavnom super mjuza, ali bi bilo bolje da vise potenciraju malo jaci zvuk... Neke pesme su mi bile jako dosadne, ali je vecina veceri bila odlicna. Nego, nije bio Osmi Putnik???? Trazila sam par puta, i cini mi se da nije bio, ili sam ga mozda propustila ako je bio kada sam izlazila... Quote
shock! Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 (edited) bilo je lepo,veselo na domacici mada sam dosta bio i napolju......hvala za "Sve jos mirise na nju" na kraju..... veceras R'N'R ......al sam udario ritam......HB,Domacica,R'n"R pa onda petak u kst-u pa odmah ujutro na exit pa onda na metallica night u kst opet ...... .......samo da ne smara kisa Edited July 7, 2005 by shock! Quote
shock! Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 @Wild Rose - fon mi je bio na silentu promasio sam stanicu Quote
Wild Rose Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 @Wild Rose - fon mi je bio na silentu promasio sam stanicu E ne verujem.... A ja taman mislila opusteno, cimam te u vreme kad ti je stanica... Mene CVE boli od sinoc, i ovaj put sam ja bas malo spavala, budila se nesto rano... Kako cu ja veceras izdrzati na Exit-u pojma nemam... .....al sam udario ritam......HB,Domacica,R'n"R pa onda petak u kst-u pa odmah ujutro na exit pa onda na metallica night u kst opet Taj fazon... Samo sto ja veceras ne idem na R`n`R vec na Exit... Quote
shock! Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 vec na Exit... ...ocu i ja Mene CVE boli od sinoc, takodje....s tim sto me vrat boli jos od HB-a Quote
Recommended Posts