Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dodjavola! icon_mad.gif

Mi imamo samo aparat za kafu. Nema sokova, nema cekoladica, nema kikirikija... icon_sad.gif

Ah well. Zadovojlicu se sa MCSD diplomom uz standardnu fakultetsku po zavrsetku cetvrte godine icon_mrgreen.gificon_cool.gif

Posted
Ako pod 'pio kafu' podrazumevas 'sedeo pored tebe dok ti je koleginica Ruzica objasnjavala nesto sa konfuznim pravougaonastim grafovima, platio tebi za kafu a sebi za caj od nane i onda taj caj popio', onda da icon_mrgreen.gif
Posted
' date='23. 4. 2004, 16:01'] Bice, bice... icon_biggrin.gif

Ja hocu da se u KST-u pusti jednom nesto od Immortal-a a da nije sa ovog poslednjeg Sons itd. Da se pusti Borgir a da nije obrada i Cradle takodje, Moonpell bi dobro dosao, Death sa Symbolic-a too, Satyricon i Emperor (bilo sta)...U jeee...a koliko kosta ovo "narucivanje" pesama? icon_confused.gifzuba.gif

Posted (edited)

Ja hocu da se u KST-u pusti jednom nesto od Immortal-a a da nije sa ovog poslednjeg Sons itd. Da se pusti Borgir a da nije obrada i Cradle takodje, Moonpell bi dobro dosao, Death sa Symbolic-a too, Satyricon i Emperor (bilo sta)...U jeee...a koliko kosta ovo "narucivanje" pesama? icon_confused.gif  zuba.gif

Bio i Emperor i Death, i Cradle i Borgir...Satyricon i Immortal sledeci put kada budem radio icon_wink.gif

Malo je bilo cudno veceras....Ne znam ni sam sta se pustalo???

Nego, Biljana-ako citas ovov - bio ti je i Opeth i Tiamat, a umalo i Saturnus...ali tebe nije bilo...Sledeci put mi se javi ako odlazis da bi ti pustio na vreme...Ponecu i Ark sledeci put..nisam procitaso na vreme...

Ajd vidimo se u KST-u za jedno mesec dana icon_wink.gif ..

Sledeci petak radi Dusan, a onaj posle Slovenac....

P.S. Za zainteresovane- sledeci put pravim specijalni mix za kraj veceri icon_twisted.gifmrred.giforangelistening.gif

Edited by [Cy_b_eR_S.T.A.R.]
Posted
' date='24. 4. 2004, 04:57'] Nisi daleko od istine...neces verovati sta ljudi nisu prepoznali veceras..uostalom, znas i sam...sedeo si samnom u nekoliko navrata :bigblue:

khm... a shta to :) ?

Posted
' date='24. 4. 2004, 03:52']

Bio i Emperor i Death, i Cradle i Borgir...Satyricon i Immortal sledeci put kada budem radio icon_wink.gif

Malo je bilo cudno veceras....Ne znam ni sam sta se pustalo???

P.S. Za zainteresovane- sledeci put pravim specijalni mix za kraj veceri icon_twisted.gifmrred.giforangelistening.gif

O.K thanx...Muzika je bila O.K, svidelo mi se sto si pustio Bite the Pain od Death-a. Za Satyricon i Immortal te drzim za rec, znas!!! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

BTW, imao si svojih trenutaka sa mixetom icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif . Sta je pucalo sve vreme?