Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Dodjavola! Mi imamo samo aparat za kafu. Nema sokova, nema cekoladica, nema kikirikija... Ah well. Zadovojlicu se sa MCSD diplomom uz standardnu fakultetsku po zavrsetku cetvrte godine Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ha... Na ETF-u ima jedan aparat koji izbacuje chak i chaj sa limunom! Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Pa i nas aparat za kafu ima caj sa limunom. A i toplu cokoladu. Cak i jedno dugme na kojem pise "jaka cokolada" i to me evo vec drugi semestar maksimalno fascinira. Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 E pa to ima i kod nas... Ja se josh nisam usudio da pijem bilo shta od toga ( pogotovo ne tu JAKU chokoladu )! Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ja se davim u beloj kafi Sa JAKOM cokoladom imam sporazum. Ne diram ja nju, ne dira ona mene. Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Hm... Ja se toga plashim... Drugarica ( slava Joj ) je jednom prilikom ( tek kad su ga postavili ) uzela kafu! Bolje bi bilo da je polizala patos u KST-u! Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ovaj... daa... zamisli... ko bi jos lizao patos u KST-u... Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ako pod 'pio kafu' podrazumevas 'sedeo pored tebe dok ti je koleginica Ruzica objasnjavala nesto sa konfuznim pravougaonastim grafovima, platio tebi za kafu a sebi za caj od nane i onda taj caj popio', onda da Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 (edited) E pa onda si osetio tu karakteristichnu aromu KSTovskog patosa u jutarnjim chasovima! Edited April 23, 2004 by Fatal Eror Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Pa naravno... Toliko je jaka aroma da jedno popodne necje ugroziti njenu jutarnost! Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 U tom slucaju mog uzakljuciti da KST-ovski pod ide bas fino uz vece kolicine secera Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 (edited) Shecjera??? Oh, ti jadno, sludjeno dete!!! There IS no sugar! Edited April 23, 2004 by Fatal Eror Quote
Dawngreeter Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ok, now I'm scared... Sta sam onda ja sipao u caj? Quote
genius Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 ' date='23. 4. 2004, 16:01'] Bice, bice... Ja hocu da se u KST-u pusti jednom nesto od Immortal-a a da nije sa ovog poslednjeg Sons itd. Da se pusti Borgir a da nije obrada i Cradle takodje, Moonpell bi dobro dosao, Death sa Symbolic-a too, Satyricon i Emperor (bilo sta)...U jeee...a koliko kosta ovo "narucivanje" pesama? Quote
Gothic Angel Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 kada bi se pustilo nesto sto rulja ne zna napamet Mesec bi se srusio na Zemlju.... Quote
Chlan 787 Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Dobro, evo i jedne izvodljive zelje: moze li nesto od Ark sa albuma Burn the sun? Thanx unapred! Quote
Fatal Eror Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ok, now I'm scared... Sta sam onda ja sipao u caj? You... don't... wanna... know! ...Let's just say, walls in KST have ears... And eyez! Quote
Sentinel Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 kada bi se pustilo nesto sto rulja ne zna napamet Mesec bi se srusio na Zemlju.... ... a i klub se ne bi vishe zvao kst... Quote
Branislav Stankovic Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 (edited) Ja hocu da se u KST-u pusti jednom nesto od Immortal-a a da nije sa ovog poslednjeg Sons itd. Da se pusti Borgir a da nije obrada i Cradle takodje, Moonpell bi dobro dosao, Death sa Symbolic-a too, Satyricon i Emperor (bilo sta)...U jeee...a koliko kosta ovo "narucivanje" pesama? Bio i Emperor i Death, i Cradle i Borgir...Satyricon i Immortal sledeci put kada budem radio Malo je bilo cudno veceras....Ne znam ni sam sta se pustalo??? Nego, Biljana-ako citas ovov - bio ti je i Opeth i Tiamat, a umalo i Saturnus...ali tebe nije bilo...Sledeci put mi se javi ako odlazis da bi ti pustio na vreme...Ponecu i Ark sledeci put..nisam procitaso na vreme... Ajd vidimo se u KST-u za jedno mesec dana .. Sledeci petak radi Dusan, a onaj posle Slovenac.... P.S. Za zainteresovane- sledeci put pravim specijalni mix za kraj veceri Edited April 24, 2004 by [Cy_b_eR_S.T.A.R.] Quote
Branislav Stankovic Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 kada bi se pustilo nesto sto rulja ne zna napamet Mesec bi se srusio na Zemlju.... Nisi daleko od istine...neces verovati sta ljudi nisu prepoznali veceras..uostalom, znas i sam...sedeo si samnom u nekoliko navrata Quote
lunja Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 ' date='24. 4. 2004, 04:57'] Nisi daleko od istine...neces verovati sta ljudi nisu prepoznali veceras..uostalom, znas i sam...sedeo si samnom u nekoliko navrata khm... a shta to ? Quote
genius Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 ' date='24. 4. 2004, 03:52'] Bio i Emperor i Death, i Cradle i Borgir...Satyricon i Immortal sledeci put kada budem radio Malo je bilo cudno veceras....Ne znam ni sam sta se pustalo??? P.S. Za zainteresovane- sledeci put pravim specijalni mix za kraj veceri O.K thanx...Muzika je bila O.K, svidelo mi se sto si pustio Bite the Pain od Death-a. Za Satyricon i Immortal te drzim za rec, znas!!! BTW, imao si svojih trenutaka sa mixetom . Sta je pucalo sve vreme? Quote
Recommended Posts