Queen of Destruction Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 ma nije ni trebalo nista da se uklapa pustali su i Hammerfall, Tool, Korn, System Of A Down....tako da je sve u svemu bilo izmesano gomila pravaca... Auuu.... mozda sam i trebala da odem. Ali shta cesh ja nisam hiperaktivna ko neki... khmm, khmm... Quote
Aurora Calerva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 (edited) Šmrc... Šmrc... Nedostaja će mi kst. U njemu sam odrasla, oblikovala svoju pomalo čudnu ličnost.. Kako ću ja bez njega sledećih mesec dana??????? Šmrc... Šmrc... Kako ću ja bez njega sledećih 5 godina??????????? Ništa ja ga lepo, pre nego što krenem, zapalim (i pored toga sjebem zgradu fakulteta, ali to nije tako bitno) Kad ja ne mogu da se zajebavam tamo, NIKO NEĆE!!! Edited July 11, 2005 by Aurora Calerva Quote
MissionVao Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 I ja te ubijem jer treba tamo da studiram i izlazim Quote
shock! Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 jedva cekam cetvrtak i LTBR .....valjda ce da prestane kisa u picku materinu pada vec danima....ko da je jebeni decembar Quote
MissionVao Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Koji shit za bashtu sutra em ce pljustati kisa, em sto je vlaga 90% pa kad krene isparavanje mislim da cu ipak umesto toga u voodoo u sredu Quote
Kveld Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 bila ja na Devedesetim ...pametni DJevi su premestili svoju opremu na stage pa im se ista nakvasila shto ce reci da nije bilo muzike neko vreme u bashti...muzika nije bila losha ., mada da se ja pitam , pushtala bih malo manje komercijalne stvari...ma bilo je zanimljivo veche Quote
Wild Rose Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Meni bilo super sinoc u KST-u... Djuskala celu noc, bila bash dobra mjuza... Quote
Pretendress Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 pa ko to po prvi put ide na Domacicu ... samo se nadam da cu proci bolje nego na HB... Quote
Sinstrel Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Nacuo sam da je u sledeci utorak/cetrtak rokanje?! Quote
Tatyannahhh Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ja sam se smorila od KSTa za medalju...njah Quote
Wild Rose Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 ja sam se smorila od KSTa za medalju...njah Pa kad si tamo radila svaki drugi dan... Quote
Wild Rose Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Rokanje je 19-og, tj. u utorak! Nisam tu..... Ma bice svega toga opet i kad se vratim... Quote
:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Bilo je divno na domacici! Bas je pozitivno i ljudi su mnogo dobri! Tako je opusteno, ubedljivo najjace vece! Nedostajao je samo jedan decko! Quote
Pretendress Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 pa sta ja znam...bilo jeste dobro ali da je najjace vece...ipak su 90-e ostavile najjaci utisak na mene...mada ne poricem da je sinoc bilo extra veselo i pozitivno... Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 nisam bio na domacici .....smorio sam se juce.....ubi me u pojam ona kisa........zato veceras moze da pada sta hoce - konacno LTBR Quote
profa Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Bilo je divno na domacici! Bas je pozitivno i ljudi su mnogo dobri! Tako je opusteno, ubedljivo najjace vece! Ja sam se malo smorio kada sam ušao (a to je bilo u isto vreme kad i ti ) jer je bilo gotovo potpuno prazno - ne sećam se kada je u bašti bilo toliko malo ljudi u ponoć. A onda je počelo da deluje pivo, pa je sve ispalo ok. I da, Sale je pustio cele tri pesme EKV, bar negde do 2.30h kada sam otišao. No ipak mi je najlepše bilo kada je pustio "Profesor" od Smaka... Zaključak: domaćica nije ono što je nekada bila. Ali ljudi zaista jesu bili totalno opušteni... Quote
Pretendress Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 No ipak mi je najlepše bilo kada je pustio "Profesor" od Smaka... @Dea-sta sam ti ja rekla 'Ovo je pesma za profu!' Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 u subotu su 80e, right? nisu......u subotu je disco ........isti qrac Quote
:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Ja sam se malo smorio kada sam ušao (a to je bilo u isto vreme kad i ti ) jer je bilo gotovo potpuno prazno - ne sećam se kada je u bašti bilo toliko malo ljudi u ponoć. Meni je bio bedak da gubim, a bas sam zelela, nije bilo nikoga... I da, Sale je pustio cele tri pesme EKV, bar negde do 2.30h kada sam otišao. Svaka mu cast! Ali pustio je tvoje dve omrazene srce i sinhro! Ali ljudi zaista jesu bili totalno opušteni... Ljudi mi se mnogo svidjaju! @Dea-sta sam ti ja rekla 'Ovo je pesma za profu!' Da, da i ja sam pocela da se smejem u trenutku! Quote
profa Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Svaka mu cast! Ali pustio je tvoje dve omrazene srce i sinhro! Iju! Pu pu, pomakni se s mesta. Sinhro među omraženim pesmama?! Zapamti: Srce i Krug - Sinhro mi je jedna od omiljenih. @Dea-sta sam ti ja rekla 'Ovo je pesma za profu!' Da, da i ja sam pocela da se smejem u trenutku! E, pa ja sam baš pogledao bio ka vama kada je počela pesma, mislim da sam napravio neku grimasu ali nisam provalio da li me je iko primetio. @Pretendress: Hej, pa ja tebe ne upoznah. Quote
Pretendress Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Nema frke bice prilike ...kad god se negde pustaju Kelti ili bilo koji Irish ja sam ti tu Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 dzhez profesoreeeee....shta je bilo od ekv? Quote
Recommended Posts