shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 razvedrilo se ........bice gubljenje u basti Quote
:Dea Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Cekaj, bre, Profo ako ti je sinhro jedna od omiljenih sto nisi hteo da nam je sviras? Ja ne pondosim krug, jedina pesma od ekva koju ne podnosim! Srce volim! @Veronika - bile su srce, sinhro i modro i zeleno! Ajde sledece srede sa nama! Quote
shock! Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 sto niko ne voli "Krug" .......jest malo smorio al opet ga volim Quote
Jessy Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 evo upravo se vratih iz KSTa...Reci cu samo Guarana je spasila vece,jer sam bez nje bila isuvise umorna za bilo kakav provod i djuskanje...Mancha je pustao ok stvarcice,najbolje za kraj-Scorpionsi-Send me an angel i Queen-Show must go on... Sve u svemu,bilo mi je fino... Quote
shock! Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 evo i ja se vratih........blo dobro.....mada jao pijan sam sad sutra cu da pisem ......u svakom slucaju sad cu da kazem Mancha je picka drugo vece za redom me ispaljuje prvo za She Wolf a onda veceras za Out In The Fields.........i na kraju nema The Idol-a ni Sailing Ships.........cccc.... Quote
Jessy Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) evo i ja se vratih........blo dobro.....mada jao pijan sam sad sutra cu da pisem ......u svakom slucaju sad cu da kazem Mancha je picka drugo vece za redom me ispaljuje prvo za She Wolf a onda veceras za Out In The Fields.........i na kraju nema The Idol-a ni Sailing Ships.........cccc.... jbga,trazila sam mu WHitesnake,a on pustio samo Fool for you lovin' no more...Moja omiljena pesma od njih-Sailig ships nije bila A tebi je zato bilo onako ludo i veselo... ;)zbog alkohola sramoto,gde je vaspitanje ? Edited July 15, 2005 by Jessy Quote
:Dea Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 sto niko ne voli "Krug" .......jest malo smorio al opet ga volim Nije MALO smorio, nego je jebao kevu! Mrzim ga zato sto gomila ljudi zna samo tu pesmu i nema pojma ko je izvodi ili jos gore kada mi neko kaze - iskljuci taj van gogh smorio je! Dodje mi da ubijem nekog! Queen-Show must go on Do jaja! Zasto je nikad ne puste kada sam ja tamo?! Quote
profa Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Cekaj, bre, Profo ako ti je sinhro jedna od omiljenih sto nisi hteo da nam je sviras? Pa svirao sam Sinhro, nisam hteo da sviram Krug i Srce. Slabo te služi pamćenje... Sećaš se da smo Ketty i ja probali da skinemo onaj početak na klavijaturi, da bismo mogli da je sviramo u duetu? Ja ne pondosim krug, jedina pesma od ekva koju ne podnosim! ... Nije MALO smorio, nego je jebao kevu! Mrzim ga zato sto gomila ljudi zna samo tu pesmu i nema pojma ko je izvodi ili jos gore kada mi neko kaze - iskljuci taj van gogh smorio je! Dodje mi da ubijem nekog! Vezano za ovo, moram da napomenem da ja Krug ne mrzim, čak naprotiv - ali ne želim da ga sviram (kao ni Srce) upravo iz razloga koje si pomenula. Već sam pričao o napaljenim tinejdžerkama koje vrište isključivo kada krene neka od ove dve pesme... (aaaaaa /zvuci klanja mladog praseta/, Krug, to mi je omiljena pesma EKV-a, druga omiljena mi je Srce, a to su inače jedine dve njihove pesme koje znam... ). Mada, kapiram ja to. Postoji dosta bendova od kojih veliki broj populacije zna do dve pesme (Led Zeppelin - Stairway To Heaven, Europe - The Final Countdown, Animals - House Of The Rising Sun, Pink Floyd - Another Brick In The Wall i Wish You Were Here, Dire Straits - Money For Nothing i Sultans Of Swing, Metallica - Nothing Else Matters i Unforgiven, ako ih posluži sreća i One , Black Sabbath - Paranoid, The Stranglers - Golden Brown...). To su uglavnom ljudi koji na pitanje "Šta slušaš?" odgovaraju sa "Pa slušam sve...". Nego, na temu: da li petak i dalje smara, ili se popravio? I da li iko zna hoće li praviti veče Haustora u neko skorije vreme? Quote
:Dea Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 (edited) Pa svirao sam Sinhro, nisam hteo da sviram Krug i Srce. Slabo te služi pamćenje... Sećaš se da smo Ketty i ja probali da skinemo onaj početak na klavijaturi, da bismo mogli da je sviramo u duetu? Zivota mi, ne secam se da si svirao sinhro... Nego, na temu: da li petak i dalje smara, ili se popravio? MRZIM petak!!! U poslednjih godinu dana tamo sam bila dva puta i to sam bilo odvucena! I da li iko zna hoće li praviti veče Haustora u neko skorije vreme? E, pa mogli bi stvarno! Cini mi se da je poslednji put bilo u februaru ili martu... Edited July 15, 2005 by dea Quote
shock! Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 A tebi je zato bilo onako ludo i veselo... nah....meni je uvek ludo i veselo na LTBR-u zbog alkohola sramoto,gde je vaspitanje ako je tako......onda sam ja mnooooogo nevaspitan decak bas me nervira DJ na LTBR-u.......redovno me ispaljuje za pesme.......i sto je najgore bar odmah da ti kaze nema nego ide,ide......ide qrac barem je pustio Slayera........to mi je bio highlight veceri...... Quote
Queen of Destruction Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 barem je pustio Slayera........to mi je bio highlight veceri...... Ok Slayer na LTBR? Shta sam ja tu propustila? Quote
MissionVao Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 nisu......u subotu je disco ........isti qrac jeeeeeeeee whatever Quote
:Dea Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ok Slayer na LTBR? Shta sam ja tu propustila? Eto ti ga sad... Ti koja si uvek u fazonu LTBR smara... Inace sinoc me odvukose na petak... Zivote... Dva dobra trenutka queen - we eill rock you i doorsi - people are strange... Ovo me je odusevilo nisamo mogla da verujem... Inace celo vece je bilo krajnje neocekivano i tuzno... Quote
profa Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Inace sinoc me odvukose na petak... Zivote... Dva dobra trenutka queen - we eill rock you i doorsi - people are strange... Ovo me je odusevilo nisamo mogla da verujem... A odmah pre Doorsa One od Metallice... to je meni bio definitivni highlight, do jaja sam se primio. Ali spojiti One i People Are Strange... svaka mu čast. A bilo je i Srce. Da, i What A Feeling iz Flashdancea. Nažalost, uopšte nije pušten klasičan domaći-rok deo, kakav se inače ubacuje oko pola 2 - 2. Oko 1 je krenuo ex-domaći pank, kasnije nešto malo roka, i to je bilo to. A i inače je muzika bila užas, ako izuzmemo par stvari. Petak je definitivno propao. E da, bila je i neka mala polugotičarka koju je startovalo jedno 50 ljudi. Znači ne znam kako je izržala, oni likovi su užasni smarači (ili je bar tako ona mislila, sudeći po izrazu lica), tako da sam se celo veče zabavljao posmatrajući te scene. A i slatka je. A i imala je mnogo lepe mrežaste čarapice. Inace celo vece je bilo krajnje neocekivano i tuzno... Zašto tako? Nije valjda opet nešto muško u pitanju? Quote
shock! Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 E da, bila je i neka mala polugotičarka koju je startovalo jedno 50 ljudi. Znači ne znam kako je izržala, oni likovi su užasni smarači (ili je bar tako ona mislila, sudeći po izrazu lica), tako da sam se celo veče zabavljao posmatrajući te scene. A i slatka je. A i imala je mnogo lepe mrežaste čarapice. to su klasicne scene u kst-u oduvek......dodje neka dobra riba i startuje je 508640938 likova za jedno vece....... Quote
MissionVao Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 disco je bio sve osim toga, a meni muka (as usual), ali mnoooogoo opustenija atmosfera, i ljudi naravno. Eto, prvi utisak mi je skroz pozitivan Quote
shock! Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 uglavnom sam bio napolju ali ono malo sto sam bio unutra bilo je fino....nije bilo nesto puno ljudi Quote
:Dea Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Zašto tako? Nije valjda opet nešto muško u pitanju? Nazalost, ajde necemo ovde o tome, dodji na nas forum! A, sta je u utorak i cetvrat? U sredu se ne propusta domacica!!! Nažalost, uopšte nije pušten klasičan domaći-rok deo Tome sam se i ja nadala, ali nista... Nije mi bilo eyesburna... Quote
Queen of Destruction Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Jel zna neko kad ce HB? Verovatno ne uskoro? Quote
shock! Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 (edited) Jel zna neko kad ce HB? Verovatno ne uskoro? ne zna se kada ce biti.....nece do kraja meseca sigurno Edited July 18, 2005 by shock! Quote
Jessy Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 sta je u cetvrtak? i ko u petak pusta u klubu? Subota-80-te... Quote
MissionVao Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 A kakva muzika se pusta na tim mokrim zurkama? I jel obavezno prskanje? Quote
Jessy Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 mokra zurka!?!?!?!?! Jao...za ovo mora da se iscima ekipa!!! Quote
Recommended Posts