shock! Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Hvala na informacijama,ali videla sam po gradu plakate- osamdesete, subota 30. Ne verujem da bi pravili dve subote zaredom osamdesete... mislim da su sad u subotu osamdesete a seldece subote domacica osamdesetih Quote
MissionVao Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) @Doublefire - jel je ovo tvoja maca na avataru il si je skinula od nekud? ma gde moja... sa neta Jedina mokra stvar sinoc bese pivo... od prokletog smrza napolju nisam ni usla ne mogu da verujem da sam zdrava Edited July 22, 2005 by Double Fire Quote
Jackie Brown Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Svi koji nisu bili su se zestoko zajebali!!! JA SE NIKADA NISAM ONAKO DOBRO PROVELA U KST-u!!! Ni na jednim 90im, ni na jednoj EKV veceri, ni na prvim 80im ili LTBR-u!!! Ma, nikad!!! Muzika je bila bas za prskanje latino, hip hop i tako to... Mada je meni bilo najjace uz Rammstein! Joj, kako smo se pogubili! I kad su pustili od Nellyja Hot in here, a mi mrznemo! Kada su nam rekli u KST-u sada cemo da vam ukljucimo grejalice i da vam skuvamo cajeve mislila sam da nas zajebavaju, ali NE! Tako su svi bili pozitivni i srecni! Jeste nas bilo malo, ali posle je bio pun klub kada smo se susili! I besplatan caj! Bio je odlican! I konobar u japankama i sorcu sa keceljom, bas je bio kul! I sve od muzike domace, 80e, 90e, ma sve... Igrala sam bosa! Bilo je super,ali bi bilo mnogo bolje da ja nisam tolika kukavica.....Iz nekog razloga se uzasno plasim prskanja..... Quote
profa Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Svi koji nisu bili su se zestoko zajebali!!! Eto... a ja sam na onom splavu bio jedan od četvorice "gostiju". Znači, strašno - na celom splavu je bilo 4 čoveka (+konobari), eeeeeej... a inače otkud ti ideja da je trebalo da svira neki bend? Bilo je puštanje muzike, i nije bilo samo EKV/Haustor/Oktobar 1864, već cela Domaćica. Nemam s kim da idem večeras u KST. Quote
:Dea Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) eeeeeej... a inače otkud ti ideja da je trebalo da svira neki bend? Zato sto bas postoji jedan bend koji svira EKV/Haustor/Oktobar 1864, pa sam pomislila da je to to! Samo jos da dodam da je sinoc bilo predivno jer sam po prvi put u KST-u cula samostalne referente! Edited July 22, 2005 by dea Quote
Kakashi Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Po mojoj proceni bice 6.8. Čini mi se da sam video da je baš tad... Inače, d.i.s.c.o: prava je misterija što sam otišao opet ali ovaj put je bilo čak i cool. 80e sinoć su bile super, mada više zbog društ(a)va nego zbog muzike, koja je bila standardna... I stvarno smaraju sa tom buđavom domaćicom 80ih! Zašto to njesra nije sredom kad i obična domaćica?! (treba li naglasiti da je to svake srede?) Quote
profa Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 kad ce HB?! ocu HB!!!!!! 2. jula. A inače (za ljubitelje) 18. avgusta je veče Doors-a. Ne mogu da verujem - taj dan će na Beer Festu biti Tanja Jovićević i Darko Rundek. Zašto uvek moraju ovakve stvari da se poklope?, Quote
:Dea Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 A inače (za ljubitelje) 18. avgusta je veče Doors-a. Ne mogu da verujem - taj dan će na Beer Festu biti Tanja Jovićević i Darko Rundek. Zašto uvek moraju ovakve stvari da se poklope?, Onda posle Rundeka pravac KST! Sta je sutra u KST-u? Quote
shock! Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 jeste electro....me don't likey electro.... na 80-tima bilo dobro.....solidna zika.....jedino na kraju nisam cuo neke pesmice koje sam hteo.....crap Quote
Queen of Destruction Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 2. jula. Uuuu, al si ti neki duhovit! Quote
:Dea Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Uuuu, al si ti neki duhovit! Hris, nemoj da si takva, opusteno! Bice HB uskoro! Icicemo svi! Quote
profa Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 2. jula. Uuuu, al si ti neki duhovit! Iju, lapsus! 2. avgust. Što me napade odma', pa valjda je jasno da sam se za'ebao? Quote
shock! Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 sta je sledeci utorak/cetvrtak?........samo da ne zapadne LTBR dok budem na moru Quote
CrniBombarder Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 I stvarno smaraju sa tom buđavom domaćicom 80ih! Zašto to njesra nije sredom kad i obična domaćica?! (treba li naglasiti da je to svake srede?) Па разлика је у томе што нема "панк" блока,тј. неће ти пустит` Идијоте па да га `беш,али ће зато бити свега другог чега и синоћ. Солидна је атмосфера била синоћ на домаћици,има то неку драж кад сви стоје са стране,а само се један лик губи. Quote
profa Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 sta je sledeci utorak/cetvrtak?........samo da ne zapadne LTBR dok budem na moru Četvrtak 28. jul: koncert alternativne muzike: reSound, Broken Strings, Theativ organizacija BAG (ex bGrunge) Petak 29. jul: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 30. jul: Domaćica Osamdesetih dj Lapac Utorak 2. avgust: Headbangers Night dj's Goxy & Bogy Sreda 3. avgust: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 4. avgust: Rock'n'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 5. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 6. avgust: Devedesete dj's Mouse J & Duca Utorak 9. avgust: Gothic Night dj Stevie Sreda 10. avgust: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 11. avgust: Let There Be Rock dj Ciomi Petak 12. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 13. avgust: D.I.S.C.O. veče plesne muzike dj team: b2b dj krew Utorak 16. avgust: Rokanje veče modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Sreda 17. avgust: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 18. avgust: veče grupe ''The Doors'' dj Ciomi Petak 19. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 20. avgust: Osamdesete dj's Kuzma & C.H.I.P.I. Quote
:Dea Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Četvrtak 11. avgust: Let There Be Rock dj Ciomi Tog dana polazem voznju ako polozim castim pivom sve koje znam! Quote
Queen of Destruction Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Što me napade odma', pa valjda je jasno da sam se za'ebao? Izvini, mislila sam da je zapravo prozivka. Zaista mi je zao. Ali sve jedno, opet moram da kazem DODJAVOLAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 3. ujutro putujem, pojma nemam da li cu moci da idem. TJ. dal ce me keva pustiti. Verovatno nece!!! Oh brate, bice to prvi koji propushtam. A ionako nisu isti DJevi. Zaista, a shto nisu isti DJevi? Quote
Recommended Posts