Branislav Stankovic Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Bane drzim te za rec!!! Mislim ako neces nama da ispunjavas zelje... Pa mi jedini i djuskamo tamo uvek... Vidimo se sutra Vazhi se! Vidimo se vecheas pa da izdjuskamo! Quote
*One Wish* Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Dolazi mi se.. ali sam tako umorna... will see... Quote
Sinstrel Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Dolazim i ocekujem dobru muziku i ok ekipu! Branislave sine nemoj da mnogo da nas trujes sa trve metalom koji ni sam ne volis ok?! Quote
Nightwing Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 docicu eto prvi put na HB LJUUUUUUUUUUUBAAAAAAAAAAAAV Quote
profa Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 ' date='1. 8. 2005, 17:26'] Nije da nisam hteo, nego nisam ni imao taj CD....Misha ga odneo u bashtu...Pusticju ti sledecji put, mada retko pushtam domacje bendove jer je to prilichno zastupljeno u bashti...Poz! Jao, ja sam vas pomešao, izvini. I jesam molio Mišu u bašti, on je taj koji nije hteo da pusti! Grrrr... Inače ne bih smarao sa domaćim bendovima u klubu petkom. Quote
Kveld Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) ja bila u petak i bash mi je bilo super...nisam dolazila u petak jedno godinu dana (osim ako sam bila pa se ne secam toga )....totalno sam zaboravila kakva je sjajna atmosfera petkom....ah , ishla bih na HB ali sam oko 400km udaljena os KST-a ... Edited August 2, 2005 by Kveld Quote
Pretendress Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 A,ja se necu opet preci...HB will never see me again Quote
shock! Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 hm.......onako bilo.....ja se nesto smorio iz drugih razloga.......pa mi zato bedaq celo vece........inace bilo solidno Quote
:Dea Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 A,ja se necu opet preci...HB will never see me again Taj rad, sestro! Quote
Pretendress Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Taj rad, sestro! Da,ali zato sad u subotu...90-e...weeeeeeeeeee offtopic:evo,KST temi poklanjam svoj jubilarni 300 post Quote
Aurora Calerva Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 @[adept] Sinoć si me oduševio! Po ne znam ni ja koji put! Jeste da su ti prelazi bili katasftrofalni ali možda je to i dobro jer to uglavnom zna i da zadrži ljude, da ostanu da čuju šta je sledeće... Ali nisi me oduševio samo kao DJ, već i na nekom totalno višem i bitnijem nivou. Ona posveta pre Mother North... Dugo nisam puštala suze radosnice, predugo. One sinoć su to i bile! Ali to nije bilo prvi put da si me tako oduševio! Vrativši se malo unazad, prisećam se... Hellhammer leto, tada si počeo i nisi prestao do sada! Hvala ti za sve do sada, za apsolutno si učinio za mene! Neću ti želeti neku sreću u životu, jer je ti apsolutno zaslužuješ i bilo bi bespotrebno to želeti osobe kojoj je ona samo prirodan i najskromniji način da ti se isplati za sve dobre stvari i lepe trenutke koje si priredio ljudima oko sebe! Zapamti, sitne stvari sreću čine. Nemoj više trošiti svoje živce i kad god te neko iznervira, okreni se ka svojoj *ženici*, pogledaj u onaj divni osmeh koji je samo tvoj u uživaj u njegovoj lepoti. Mnoge stvari su trenutno, ali to načini večnim. Ljubim vas oboje! Quote
:Dea Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Da,ali zato sad u subotu...90-e...weeeeeeeeeee Ja nisam tu... I kako stvari stoje KST ce me videti tek posle 20og septemba... Quote
CrniBombarder Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 ja bila u petak i bash mi je bilo super...nisam dolazila u petak jedno godinu dana (osim ako sam bila pa se ne secam toga )....totalno sam zaboravila kakva je sjajna atmosfera petkom.... Ма оно у петак у клубу је било "чудо". Да не коментаришем што је у башти пуштен ,,Narcotic",то нисам чуо мали милион година. Вечерас на домаћици мора пасти губљење,друге нема. Quote
Pretendress Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 I kako stvari stoje KST ce me videti tek posle 20og septemba... cekaj,cekaj,sto tek posle 20. SEPTEMBRA??? Quote
:Dea Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 cekaj,cekaj,sto tek posle 20. SEPTEMBRA??? Jedina sansa da pre 20og septembra odem u KST, je ako sutra polozim testove, pa se vratim 11.8. da polazem voznju i tada dodjem na LTBR!!! Ali s obzirom da sam sad pocela da ucim, nema sanse da sutra polozim! Inace sutra idem na Kosovo, vracam se za beer fest, posle idemo na more, odmah posle palim u Bosnu i vracam se taman pred Sonatu... Quote
MissionVao Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Meni je bilo do jaja na HB! naravno, ni kst ni muzika nisu imali nikakve veze s tim Quote
shock! Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 veceras slucajno banuo na domacicu......bio na fudbalu pa mi doslo usput ......i bilo nikad bolje.....ispala mokra zurka jer smo svi pokisli ko misevi i tako....... Quote
CrniBombarder Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Одиста! Синоћ је била тотална лудница. Почевши од оних стренџера које је довуко бог те пита ко и који су прво формирали равнокраки правоугли троугао,да би се на крају вечери једна шачица њих покушавала губити и извалити речи уз ,,Само пар година за нас". Да не помињем кишу која је уместо да испразни "подијум",постигла потпуно други ефекат закрчивши га скроз,а при том је још једном показала зашто не треба облачити светле ствари у КСТ,барем не кад` си женско. Једино што сам ја већ другу среду подувао за губљење уз ,,Кенозоик",овог пута крив је мењач плоча,но бого мој видећемо наредни пут. Quote
Kakashi Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Metal najt je bio dosadnjikav... bar meni. Quote
shock! Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 а при том је још једном показала зашто не треба облачити светле ствари у КСТ .......ja sam bio onaj skroz u belom......neplanirano Quote
Uros Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 sta se veceras desava u svima nam dragom kst-u?!? Quote
MissionVao Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Četvrtak 4. avgust: Rock'n'Roll 60ih & 70ih dj Ciomi Petak 5. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 6. avgust: Devedesete dj's Mouse J & Duca Utorak 9. avgust: Gothic Night dj Stevie Sreda 10. avgust: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 11. avgust: Let There Be Rock dj Ciomi Petak 12. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 13. avgust: D.I.S.C.O. veče plesne muzike dj team: b2b dj krew Utorak 16. avgust: Rokanje veče modernog gitarskog zvuka dj C.H.I.P.I. Sreda 17. avgust: Domaćica veče domaće muzike dj salE Četvrtak 18. avgust: veče grupe ''The Doors'' dj Ciomi Petak 19. avgust: Da Li Ti Znaš Za Neki Drugi Ritam...? veče alternativne muzike dj Mouse J Subota 20. avgust: Osamdesete dj's Kuzma & C.H.I.P.I. citas li ti prethodne strane? Quote
Recommended Posts