shock! Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 jedva cekam cetvrtak i LTBR Jackie & Jovana*koja minira Egipat hehe.....znao sam ja da ona ima veze s tim Quote
Sinstrel Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Vecheras goticharenje u kst-u... bice smor! Quote
Jackie Brown Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 hehe.....znao sam ja da ona ima veze s tim Ona uvek minira stvari Quote
:Dea Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Akademija spava preko leta................................ Au, dodjavola! Ide mi se na neki rege ili jos bolje ska! Quote
Pretendress Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Irish night! a sto bre tako...ja se radujem ko luda a ti tako... Quote
Jackie Brown Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 a sto bre tako...ja se radujem ko luda a ti tako... Pa,Dunja na pravi nacin reaguje....Irish malcice smara...... Ubice me Milica Quote
:Dea Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 a sto bre tako...ja se radujem ko luda a ti tako... Pa, ok je za tebe ti to slusas... Ja mogu da cupkam uz to 15ak minuta i posle Ali vec sam ti rekla da cu bezobzira na to doci u KST! Pa ,Dunja na pravi nacin reaguje....Irish malcice smara...... Kada cemo da pravimo onu nashu zurku 90ih? Nabavila sam neke nase hitove iz tog vremena! Quote
MissionVao Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ima da ponesem tronozac da lepo sednem ko covek i gledam posto ce padati kisa a vidim ima puno entuzijasta pa eto, za slucaj da se neki skine basta puna mokrih irish-freakova could that be some kind of undiscovered fun? wait and see Quote
Pretendress Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ubice me Milica Ma sta Milica...JA CU DA TE UBIJEM!!!! Quote
amy_mccoy Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ona uvek minira stvari Tamaraaaaaaaaaaaaaa hoces na disco ? Quote
Sinstrel Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Vecheras goticharenje u kst-u... bice smor! Bio sam u pravu! Losa karma... srpski "goticar" - galerija pozera! Quote
shock! Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) posto ce padati kisa a vidim ima puno entuzijasta pa eto, za slucaj da se neki skine basta puna mokrih irish-freakova irish night je u klubu, tako da ne verujem da ce bas frikovi da bleje u basti jos malo krecem na LTBR ..... Edited August 11, 2005 by shock! Quote
Aurora Calerva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 (edited) He he, dolazim da mračim na LTBRu Edited August 11, 2005 by Aurora Calerva Quote
Jackie Brown Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Tamaraaaaaaaaaaaaaa hoces na disco ? Sa tobom uvek i svuda I onako sam htela da te zovem da se vidimo,kolizinice..... Pretendress Ma sta Milica...JA CU DA TE UBIJEM!!!! Nemoj jos i ti da me ubijas.... Svako kome sam to rekla je na nekoliko nacina zapretio atakom na moj zivot.... Ja vise ni sa kim od vas ne izlazim zbog svoje bezbednosti..... Quote
MissionVao Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 damn rain!!!! sad i ako dodjem moracu da visim unutra sounds like a drinkin' party to me Quote
Platina Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Hm, izlazim u ovaj kst godinama, mogla bih reći i ceo svoj život. Sinoć sam bila na Let there be rock večeri i zaklinjem se svečano da više neću ići u već pomenuti kst (ili barem u narednom dužem periodu jer ne znam na šta će me naneti život!) To naravno nema nikakve veze sa tom večeri.. Bilo je super i kao uvek ispunilo je moja očekivanja. Došla sam skroz u belom (pa nek neko kaže da sam gothičarka!!!) da iskažem svoje zadovoljstvo i da istaknem da ne želim više išta da imam sa metalom pogotovu sa našim domaćim metalom. Bilo je lepo.. Naravno neke stvari čoveka začude.. Kad pomislim da određena osoba koja je zakleta da neće ići u kst, dođe, eto tek tako, a kad se setim da sam ja tu osobu jednom zvala, a on nije hteo, zapitam se ko je budala! Ali to je život i to su ljudi! Mogu samo da te razočaraju! p.s. Ovaj post je pomalo istripovan, ali ko razume razumeo je! ~With the smiling face~ Quote
MissionVao Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ko razume naduvan je a i nista mu ne znaci ili te poznaje. svasta Quote
amy_mccoy Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Sa tobom uvek i svuda I onako sam htela da te zovem da se vidimo,kolizinice..... weeeeeeee ide se na disco jao mi smo koleginice...al ce biti kafenisanja od oktobra samo se nadam da cu ja tada biti druga, a ne ponovo prva, godina hihi Quote
Pretendress Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Ja vise ni sa kim od vas ne izlazim zbog svoje bezbednosti..... Yeah right,kao da ti meni mozes da odolis ... Vidimo se veceras...nadam se da ce sve biti onako kako se nadam da ce biti inace cu biti jako Quote
:Dea Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Irish, iskuliraj, veceras ce biti kako sam ti ja rekla da ce biti! Ti znas da se sve uvek ostvari kad je prognoziram! Znam da cu se opasno smoriti veceras, ali ipak dolazim! Quote
Гера Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ...samo se nadam da cu ja tada biti druga, a ne ponovo prva, godina hihi... svi se nadamo drugoj, ali jeba ga... jos uvek mogu da se nadam... Quote
amy_mccoy Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 svi se nadamo drugoj, ali jeba ga... jos uvek mogu da se nadam... samo relax, imamo josh 2 roka (neki i 3) @Jackie- sutra se kafenishe pre disco nighta ...imam savrshenu ogrlicu za sutra Quote
Jackie Brown Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 @Jackie- sutra se kafenishe pre disco nighta ...imam savrshenu ogrlicu za sutra A,ja imam savrsenu haljinu za sutra...... Jedva cekam..... Quote
Pretendress Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 znaci sinoc IPAK nije bilo kako sam se nadala ...u klubu je bilo kao da se nekome drzi pomen,svi su sedeli i kulirali...a i kada bi krenula neka brza muzika to su sve bili neki ocajni remix-i,igrala sam sve zajedno uz tri pesme...ovo je poslednji put da se nadam necemu u KST-u,od sada dolazim pa ako se lepo provedem bicu tek onda srecna... Quote
:Dea Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Pretendress - nemoj bre tako... Pa cak sam i ja cupkala sa tobom, ona 2.5 koraka koliko si me naucila! Meni je na kraju bilo supeeeeeeeeeeeer i lepo mi je bilo s obzirom da je bio petak... Eto veceras najverovatije prvi put na DISCO i msilm da cu obuti stikle! Quote
Recommended Posts