shock! Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 dobro bilo sinoc ....veceras na disco....i opet ja zaglavih u kst-u sreda,cetvrtak,petak,subota Quote
Jackie Brown Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 (edited) Pretendress - nemoj bre tako... Pa cak sam i ja cupkala sa tobom, ona 2.5 koraka koliko si me naucila! Meni je na kraju bilo supeeeeeeeeeeeer i lepo mi je bilo s obzirom da je bio petak... Eto veceras najverovatije prvi put na DISCO i msilm da cu obuti stikle! Ooooo,kako je to swatko....Mali Dunja na stiklama..... Bolje se nemoj pesti na stikle,prakticnije je u ravnoj obuci.... Disco je jako veselo i simpaticno vece u kst-u....Ja se uvek lepo provedem.... @ shock! U procentima gledano,tebi je uvek lepo..... Edited August 13, 2005 by Jackie Brown Quote
shock! Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 @ shock! U procentima gledano,tebi je uvek lepo..... o da Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Eto veceras najverovatije prvi put na DISCO i msilm da cu obuti stikle! oh,to jedva chekam da vidim idemo da pleshemo TUNAJT :smajliKojiDjuska: Quote
Jackie Brown Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Veceras ce biti ludo i nezaboravno..... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Veceras ce biti ludo i nezaboravno..... yeap!Potrudicjemo se da tako bidne Quote
Pretendress Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Pretendress - nemoj bre tako... Pa cak sam i ja cupkala sa tobom, ona 2.5 koraka koliko si me naucila! Meni je na kraju bilo supeeeeeeeeeeeer i lepo mi je bilo s obzirom da je bio petak... Eto veceras najverovatije prvi put na DISCO i msilm da cu obuti stikle! znam i hvala ti zbog toga,MNOGO si me usrecila time i drago mi je sto si se ti lepo provela,to mi je ulepsalo vece i nadam se da cete se svi lepo provesti veceras na DISCO-u... I molim vas da mi slikate Deu u stiklicama,please!!! Quote
Jackie Brown Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 I molim vas da mi slikate Deu u stiklicama,please!!! Nije nosila stikle U svakom slucaju bilo je jako zanimljivo...... Lepo sam se iskala sa svojom drugaricom i jos nekim njenim drustvom.... Amy me je ostavila.... Quote
scissors Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 bilo je interesantno sinoc nikad nisam bila na disco najt-u imam 2 leve noge i to kuvane...mora da sam smesno izgledala Quote
amy_mccoy Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Amy me je ostavila.... sorry sweety za sve je Milos kriv, zbog njega sam bila na stiklama (i naravno, onda nisam mogla da se gubim po KSTu) da se on ne bi ni pojavio ....stoga, dalji bes cemo iskaliti na njemu Quote
Platina Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 ko razume naduvan je a i nista mu ne znaci ili te poznaje. svasta E pa neki ljudi su ipak razumeli.. Samo me ne poznaješ i to je to.. ~With the smiling face~ Quote
ajsha69 Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Ljudi, sad proverih iz prve ruke... VECHERAS (ponedeljak 15.8.2005.) JE ROKANJE!!! Vidimo se.... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 do jaja...ne idem.. Quote
ajsha69 Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Da, da jeste rokanje vecheras.... I meni je bilo chudno jer je ponedeljak... ali malopre mi je dj himself rekao da jeste vecheras. Quote
shock! Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 jeste rokanje veceras....video sam i ja .......sutra je Krisium, pa domacica pa The Doors Night Quote
shiny Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Da li neko zna kada ce biti ELECTRO ? Quote
shock! Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 E, shock!, dobar ti potpis ! tnx!....jedna od omiljenih balada Quote
Natasha! Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Sinoc u Kstu je bilo strava! Nije bilo guzve i ljudi su bili ok-standardna Rokanje ekipa. Muzika je bila fenomenalna, dj je car, sve je pustio sta smo hteli... Najjace mi je bilo kad je na kraju pustio Children of the KoRn Sve u svemu ovo je najbolje vece u kstu! Quote
ajsha69 Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Odlichno je bilo rokanje sinoc... Mene je recimo raspekmezilo kad je Chipi pustio Umbabarumba/Soulfly... Manje je bitna sama stvar... ali je bitno da ju je pushtao davnih prvih rokanja... .. tamo, 2002. ..... pa se setih prve postave... nekih ql ljudi koji su tada dolazili i tadashnje atmosfere... Quote
Recommended Posts