Jump to content

Recommended Posts

Posted
Odlichno je bilo rokanje sinoc... icon_rockdevil.gif

Mene je recimo raspekmezilo kad je Chipi pustio Umbabarumba/Soulfly... Manje je bitna sama stvar... ali je bitno da ju je pushtao davnih prvih rokanja... icon_da.gif .. tamo, 2002. ..... pa se setih prve postave... nekih ql ljudi koji su tada dolazili i tadashnje atmosfere...

Me - hate - you! icon_mad.gifno.gif

But then again... ja sam to vece slusao Opeth! biggrin.gif

Posted

Me - hate - you!  icon_mad.gif  no.gif

But then again... ja sam to vece slusao Opeth!  biggrin.gif

icon_cool.gif

...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget icon_frown.gif..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling.... icon_wink.gif

Posted (edited)

icon_cool.gif

...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget icon_frown.gif..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling....  icon_wink.gif

Ha, on da kampuje?! icon_smile.gif

Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu? icon_smile.gificon_biggrin.gif

Btw. poruq namenjenu Zeljku si poslala Simi icon_smile.gif

Edited by ABIGAIL
Posted

Ha, on da kampuje?!  icon_smile.gif

Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu?  icon_smile.gificon_biggrin.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Zaboravila si i zvuk pomeranja stranica knjige... icon_smile.gif

I onaj zlokoban ubilacki pogled u sred noci... icon_smile.gif Dobro nas nije ubio zbog "buke"! icon_smile.gif

Drustvance vidimo se sutra u KST-u, a mozda i pre toga na BF-u...

* Everybody knows that you are insane.

icon_smile.gif Pesma Szigeta... laugh.gif

Posted

Evo, doshla sam iz KST-a, i EXTRA sam se provela!!! icon_mrgreen.gif

Bilo je bash veselo, i tr00, i nostalgichno i komichno, ali na lep nachin... icon_smile.gif

Slovenac je pustao, i naravno bila je to dobra stara lista, ali je meni sve to bilo taaakoooo veselo! icon_smile.gif Ekipica, i to skakanje i pevanje... Kao nekada... icon_smile.gif

Bas mi je sve delovalo kao pre nekih godinu-dve dana...

Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you... icon_wink.giforangelistening.gif

U svakom slucaju bilo je jako veselo i ja sam djuskala celu noc, i nisam skidala kez sa lica (po obicaju icon_smile.gif )... icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_wink.gifpivopije.gif

Posted

da, bilo lepo i veselo juce u kst-u.....blejali smo na metalu uglavnom.....u basti nije bilo zive duse........

Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you...  icon_wink.gif  orangelistening.gif

takodje icon_da.giforangelistening.gif