Kakashi Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Na D.I.S.C.O.-u je bilo zabavno... Uglavnom. Quote
shock! Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 dobar je bio disco ...bolji nego prosli..... Quote
Queen of Destruction Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 Shta ima u skorije vreme u kstu? Neki Gothic... Headbangers' mozda...? Quote
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Odlichno je bilo rokanje sinoc... Mene je recimo raspekmezilo kad je Chipi pustio Umbabarumba/Soulfly... Manje je bitna sama stvar... ali je bitno da ju je pushtao davnih prvih rokanja... .. tamo, 2002. ..... pa se setih prve postave... nekih ql ljudi koji su tada dolazili i tadashnje atmosfere... Me - hate - you! But then again... ja sam to vece slusao Opeth! Quote
ajsha69 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Me - hate - you! But then again... ja sam to vece slusao Opeth! ...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget ..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling.... Quote
ABIGAIL Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 (edited) ...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget ..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling.... Ha, on da kampuje?! Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu? Btw. poruq namenjenu Zeljku si poslala Simi Edited August 18, 2005 by ABIGAIL Quote
Wild Rose Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Ha, on da kampuje?! Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu? Zaboravila si i zvuk pomeranja stranica knjige... I onaj zlokoban ubilacki pogled u sred noci... Dobro nas nije ubio zbog "buke"! Drustvance vidimo se sutra u KST-u, a mozda i pre toga na BF-u... * Everybody knows that you are insane. Pesma Szigeta... Quote
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Alo bre tishe malo. Ne moraju svi da znaju koliko sam zajeban! Quote
ajsha69 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Btw. poruq namenjenu Zeljku si poslala Simi No shit??? Quote
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 (edited) Shit! Ma opusteno, svakako je poruka dosla na pravo mesto. Pogresio postar! Edited August 18, 2005 by Sinstrel Quote
ajsha69 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Shit! Ma opusteno, svakako je poruka dosla na pravo mesto. Pogresio postar! (Hell yeah!!!! Motherfuckin' postar!!! .... ) Quote
ABIGAIL Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 No shit??? Opusteno, slatko si nas nasmejala.. Quote
ABIGAIL Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 I onaj zlokoban ubilacki pogled u sred noci... Dobro nas nije ubio zbog "buke"! Ubilacki pogled nikad, ali nikad necu zaboraviti Zna neko kad su 90-e? Quote
Wild Rose Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Evo, doshla sam iz KST-a, i EXTRA sam se provela!!! Bilo je bash veselo, i tr00, i nostalgichno i komichno, ali na lep nachin... Slovenac je pustao, i naravno bila je to dobra stara lista, ali je meni sve to bilo taaakoooo veselo! Ekipica, i to skakanje i pevanje... Kao nekada... Bas mi je sve delovalo kao pre nekih godinu-dve dana... Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you... U svakom slucaju bilo je jako veselo i ja sam djuskala celu noc, i nisam skidala kez sa lica (po obicaju )... Quote
shock! Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 da, bilo lepo i veselo juce u kst-u.....blejali smo na metalu uglavnom.....u basti nije bilo zive duse........ Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you... takodje Quote
Jackie Brown Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Mene je uzasno mrzelo da odem,dosta petkova sam tamo provela...Jedan manje me nece ubiti...Drago mi je da vam je svima bilo lepo i nostalgicno....Mozda se i Slovenac vrati u KST Quote
Wild Rose Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Aaaaaaaa, boli me sad vrat od onolikog slemovanja! I mindjushu sam uspela da izgubim sinoc, ali mi je srecom ortak nasao... Quote
Wild Rose Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Mozda se i Slovenac vrati u KST Pa dobro, ne preterujmo sad... Quote
Sinstrel Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Saznah juce da Slovenac pusta. Ostao sam kod kuce. Quote
Wild Rose Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Saznah juce da Slovenac pusta. Ostao sam kod kuce. Ali bilo je baaaash komichno i veselooooo!! Hejteru! Quote
ajsha69 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Saznah juce da Slovenac pusta. Ostao sam kod kuce. Same here. (Jel to znachi da nisam true... ) Quote
Recommended Posts