Guardian_Angel Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 hm...ska... to bi se moglo posetiti...ako ne zaboravim Quote
CrniBombarder Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Мм да, волим кад ми у сред испитног рока улети оваква недеља у КСТ-у. Среда дефинитивно,неопходна је контаминација. Quote
Hardmilos Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 LJudi,nisam skoro tamo bio,a mozda me neko od vas i zna... Quote
Natasha! Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 Evo vam jedna slika iz Ksta, mada ih imam tonu kuci... Mislim da imam 50% ljudi iz Ksta...Glupo je sad da vas sve stavljam... Boze, kako smo smesni I jel neko zna ko ce pustati u petak? Dal Bane, Dusan ili onaj smarac Bogi?... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 beshe sinocj na elektru slatko,kako smo se zvonchica i ja gubile,u jednom trenutku,mislila sam da samo ona i ja igramo.....hahaha jessy.....nice to meet ya.... bio je i ahh... Quote
Jackie Brown Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Bilo je jako lepo...Jovana i ja smo se savrseno provele i iskakale ko blesave.... Cini mi se da je bilo znatno manje ljudi nego obicno....steta... Quote
amy_mccoy Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 propustila sam electro zbog gluposti jebeno sam sad ljuta i razocarana ...pocinjem da pizdim (Jessy i moni znaju zasto ) Quote
Wild Rose Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Bila u gradu, ali nisam otishla... Mrzelo me... Mozda neki drugi put... Quote
shock! Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) nah.....ostao kuci, kao i veceras i sutra......al jedva cekam petak zato.....kakav smor ovih dana .....ubija me da ostajem kuci i "ucim" Edited August 24, 2005 by shock! Quote
MissionVao Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ti barem uchish, meni je samo smor Quote
Sinstrel Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ja nisan bio na elektru ja sam bio na M.Mansonu! Quote
Gothic Angel Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) bolje da si bio na elektru Edit: ovo nije prozivka MM fanovima... samo sam se salio Edited August 24, 2005 by Gothic Angel Quote
Sinstrel Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ne bolje da sam bio na Nightwishu... Edit: Ovo nije prozivka Nightiwish fanovima samo zajebavam Goth Angela. Quote
Wild Rose Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ne bolje da sam bio na Nightwishu... Edit: Ovo nije prozivka Nightiwish fanovima samo zajebavam Goth Angela. Shta ti imash protiv NW fanova? Ti to hocesh da se kachish sa nama? Ako jedenog uvredish, uvredio si CVE! Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 mozhda banem vecheras na domacjinku.. anyway.....27.08 preko puta Vuka na velikom plakatu ,kak se to vecj zove,pishe EKV VECHE....ali, kada sam ulazila u kst dobila sam letak na kome pishe domacjica 80ih.....zbunjena sam.. dakle...da li ima neko ko je kompetentan da mi objasni situaciju................da li je eeeeekkkkkv?? Quote
CrniBombarder Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Да стварно шта је по среди? ЕКВ или Домаћица? Таман сам пао у искушење да одем на СКА и да се погубим до лудила тоталног,кад оно говеда рекламирају и промовишу усташку мафију,срамота. Quote
profa Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Да стварно шта је по среди? ЕКВ или Домаћица? Poslah poruku drugu koji radi tamo, pa sad čekam... Baš bi mi leglo veče EKV, nakon sviranja na Kališu kod Alkos banje i Beer Festa koji je, za mene, protekao u sećanju na tu grupu (zbog Tanje, zbog Rundeka, zbog EKV Tribute-a i zbog svih ljudi sa kojima sam bio tamo). Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 e,vala da znash............ sinstrellllllllll .............. molim te,bar postuj po jednom,moram da idem 5 puta na tvoj avatar i da odklikujem ono play Quote
profa Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 (edited) Brz mi je drug. Dakle: Subota, 27.08.2005. - EKV u klubu, Domaćica '80 u bašti! Weeeeeeee, biće sjajno. Edited August 25, 2005 by profa Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Brz mi je drug. Dakle: Subota, 27.08.2005. - EKV u klubu, Domaćica '80 u bašti! Weeeeeeee, biće sjajno. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............. Quote
Wild Rose Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Guys, you suck! Nego, ljudovi, ko sutra (petak) pushta u klubu? Bogi, Dushan, ili mozda opet(h) Slovenac? Quote
Recommended Posts