Jump to content

Recommended Posts

Posted
elem u cetvrtak - LET THERE BE ROCK icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif .......can't wait.....SVI U KST icon_smile.gificon_smile.gif

Znaci cetvrtak-LTBR... Idem!

U utorak je gothic? Ako jeste-verovatno idem i na to...

U petak je "petak"... icon_smile.gif Ko ce pushtati u klubu? icon_confused.gif

Posted
I ljudovi sta nam je sa Moni,nit je ima na Yumu,nit se javlja na mob? icon_confused.gif

Znam da nema kredita! Idemo ona i ja danas da se prijavimo za depeche mode! icon_da.gif

i posle toga jos jedna, ono "I'm feeling like sunday morning..." za dalje ne znam!

Biljana, faith no more - easy! I to je bila poslednja pesma! icon_da.gif

Ja sam se raspilavila jer je dva puta bio queen! wub.gif

Posted
Biljana, faith no more - easy! I to je bila poslednja pesma! icon_da.gif

Ja sam se raspilavila jer je dva puta bio queen! wub.gif

Pih, ipak je trebalo da dođem sa sve onom fakin' klavijaturom, koj' sam je uopšte nosio. U suštini imao sam neki plan da me vi mene ubedite da idem jer će se davati džabe čvarci i kavurma, ali se to nije desilo...

E sad, načuh da je u sredu veče Azre. Ima li iko ikakve informacije? Ako bude, pretpostavljam da će biti kao za EKV - napolju normalna Domaćica, unutra Azra, ali možda i ne bude tako...

Posted
ja zelim na azru!!!!!!!!

zasto niko nece na azru??????? veeeeeeeeeeeeeliki no.gif

dudi, poslala sam ti mail sa apsolutno prelepom pozadinom wub.gif

Dodjavola! Postoji razlika kada neko nece i kada neko ne moze! icon_rolleyes.gif

Primila sam mail, ali me mrzi sad da ti odgovaram! icon_razz.gif

Posted (edited)

Кад се затвара башча и попушта овај "летњи" режим рада?

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee icon_mad.gificon_mad.gif .......necu mad.gif

ja bano' veceras na Gothic......nije bas vece po mom ukusu al ajde icon_smile.gif......nisam bio tako los icon_wink.gificon_smile.gif

a poenta ovog posta je.......

cetvrtak........ LET THERE BE ROCK icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif........nemo' neko da nije doso' icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by shock!
Posted (edited)

Taman sve isplaniram za LTBR, i zajebe me profesor, pomerio ispit!!!!! icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif (sto u neku ruku i nije lose mhihi.gif , but than again-LTBR! icon_sad.gif )

no.gif

wallbash.gif

icon_evil.gif

mad.gif

Edited by ALEXIE_AIC
Posted
Opeth??

DAAAA!!!!!! Na goth night-u Bogi pustio na kraju The Drapery Falls-celu!!!!!!!! icon_rockdevil.gif Ja mislim da sam se ja jedina malko gubila uz pesmu... icon_redface.gificon_smile.gif

Odushevila sam se kad je to pustio... I inache je bila dobra mjuza sinoc... icon_da.gif

I gde si ti?! icon_evil.gif Poslala sam ti poruku da dodjesh... icon_sad.gifpivopije.gif