Wild Rose Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 elem u cetvrtak - LET THERE BE ROCK .......can't wait.....SVI U KST Znaci cetvrtak-LTBR... Idem! U utorak je gothic? Ako jeste-verovatno idem i na to... U petak je "petak"... Ko ce pushtati u klubu? Quote
Hardmilos Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Cim izadjem iz fucking nocne smjene,dolazim da se razvalim i gonjam fishes. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 shta bre da radis u kstu? Quote
:Dea Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 I ljudovi sta nam je sa Moni,nit je ima na Yumu,nit se javlja na mob? Znam da nema kredita! Idemo ona i ja danas da se prijavimo za depeche mode! i posle toga jos jedna, ono "I'm feeling like sunday morning..." za dalje ne znam! Biljana, faith no more - easy! I to je bila poslednja pesma! Ja sam se raspilavila jer je dva puta bio queen! Quote
profa Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Biljana, faith no more - easy! I to je bila poslednja pesma! Ja sam se raspilavila jer je dva puta bio queen! Pih, ipak je trebalo da dođem sa sve onom fakin' klavijaturom, koj' sam je uopšte nosio. U suštini imao sam neki plan da me vi mene ubedite da idem jer će se davati džabe čvarci i kavurma, ali se to nije desilo... E sad, načuh da je u sredu veče Azre. Ima li iko ikakve informacije? Ako bude, pretpostavljam da će biti kao za EKV - napolju normalna Domaćica, unutra Azra, ali možda i ne bude tako... Quote
:Dea Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 E sad, načuh da je u sredu veče Azre. Ima li iko ikakve informacije? Jeste u sredu je azra... a ja moram da ucim! Quote
Buba :) Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 ja zelim na azru!!!!!!!! zasto niko nece na azru??????? veeeeeeeeeeeeeliki dudi, poslala sam ti mail sa apsolutno prelepom pozadinom Quote
:Dea Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ja zelim na azru!!!!!!!! zasto niko nece na azru??????? veeeeeeeeeeeeeliki dudi, poslala sam ti mail sa apsolutno prelepom pozadinom Dodjavola! Postoji razlika kada neko nece i kada neko ne moze! Primila sam mail, ali me mrzi sad da ti odgovaram! Quote
Queen of Destruction Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 oce li biti neki HB uskoro? Quote
Guardian_Angel Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Azra i atomci i ekv i ... ma bice zezanje Quote
:Dea Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 bice onome ko ode!!! Brate, iscimaj Shumara ili nekog drugog iz kraja... + ces imati sa kim da se vracas! Quote
Buba :) Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ma ide shumar ali mislim da ide s ribom! iscimacu jegdu, ako on ne bude prevelika penzija Quote
CrniBombarder Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Сутра вече,дефинитивно ултимативно губљење за крај лета. Кад се затвара башча и попушта овај "летњи" режим рада? Quote
shock! Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) Кад се затвара башча и попушта овај "летњи" режим рада? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .......necu ja bano' veceras na Gothic......nije bas vece po mom ukusu al ajde ......nisam bio tako los a poenta ovog posta je....... cetvrtak........ LET THERE BE ROCK ........nemo' neko da nije doso' Edited September 7, 2005 by shock! Quote
Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Dolazi se i u chetvrtak obavezno! Vec sam napisala na utiscima sa night-ova... Bilo extra nocas... Mnogo dobra mjuza... Opeth na kraju!!!!!! Quote
Jessy Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 cetvrtak rockic!!!Bas cu da banem malo...Ko je u klubu u petak? Quote
Queen of Destruction Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Bash bi bilo dobro da je Bane u klubu u petak! banula bi sigurno onda u neko doba da se malo razmrdam posle par sati u igraonici Daj boze da je Bane!!! On pushta mjuzu po mom ukusu Ili je to DDT... nikad necu skontati ko je od njih dvojce Quote
ALEXIE_AIC Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) Taman sve isplaniram za LTBR, i zajebe me profesor, pomerio ispit!!!!! (sto u neku ruku i nije lose , but than again-LTBR! ) Edited September 7, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
Slave To Moonlight Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Dolazi se i u chetvrtak obavezno! Vec sam napisala na utiscima sa night-ova... Bilo extra nocas... Mnogo dobra mjuza... Opeth na kraju!!!!!! Opeth?? Quote
Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Opeth?? DAAAA!!!!!! Na goth night-u Bogi pustio na kraju The Drapery Falls-celu!!!!!!!! Ja mislim da sam se ja jedina malko gubila uz pesmu... Odushevila sam se kad je to pustio... I inache je bila dobra mjuza sinoc... I gde si ti?! Poslala sam ti poruku da dodjesh... Quote
Recommended Posts