Jump to content

Recommended Posts

Posted

Е па синоћ на Азри је стварно био врх.Поготово што је била гомила људи,а ја очекивао полупразно.

Мењач плоча јес` да ради у КСТ-у,али брате треба бити фаца па пустити Кербер онако,но добро важно је да је за крај оставио ,,Мен` се душо од тебе не растаје".

Posted (edited)

meni nije bilo nesto........ne volim ja bas Azru toliko za Azra night........i jos da mi neko objasni zasto nije radila basta icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif ......bilo je bas mnogo ljudi i vrucina unutra

veceras LET THERE BE ROCK icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

krecem jos malo pravac Kalis da se izbleji i cirka ceo dan icon_mrgreen.gif

Edited by shock!
Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeb**o moje omiljeno veche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LTBR!!!!!!! icon_rockdevil.gif

KAKO JE BILO DOOOOBROOOOOOOOOO!!!!!

Hocuuuuuuuuuuu joooosh!!!!!!!

Ali onaj zavrshetaaaak!!!! Sve same moje omiljene pesme... I onoliko Whitesnake-a!!!!! wub.gifmusik20.gificon_cry.gificon_mrtav.gif

Zashto je ovo veche tako retko.... wallbash.gif

Nije ovo veche zdravo po moju psihu... Jebeno je predobro, i previshe utiche na mene, josh ako ima ko da chasti... ph34r.gif

Aaaaaaaaaah.... Kad ce biti sledeci put neki rock????????

Da, i ko pushta stvarno sutra u klubu? Kapiram Bane ili Dushan, shto je svakom sluchaju extra... icon_da.gifpivopije.gif

Posted

bilo je bas fino icon_da.gif Narocito kraj icon_mrgreen.gif .A tek "posle-night-ni" obrok...vrrrrh icon_razz.gif

@Wild Rose

Koliko vidimShocka nema icon_smile.gif Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano biggrin.gif

Posted
bilo je bas fino icon_da.gif Narocito kraj icon_mrgreen.gif .A tek "posle-night-ni" obrok...vrrrrh icon_razz.gif

@Wild Rose

Koliko vidimShocka nema icon_smile.gif Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano biggrin.gif

Videh da je na forumu, shto znachi da je ziv stigao... icon_smile.gif

Ma pica je bila do ****... icon_da.gif

Jbt, mooooraaam da spavam... ph34r.gif

Posted

jaoj kako bilo dobro juce icon_cool.gif ......najaci night ubedljivo icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Koliko vidimShocka nema  Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano

stigao sam nekako icon_smile.gifbiggrin.gif

veceras opet zezanjeeeee icon_mrgreen.gifalkos.gif

Kapiram Bane ili Dushan, shto je svakom sluchaju extra...

svejedno icon_da.gif

Posted

hm..

proslog petka sam prvi put posle 2398467 puta ushao pre pola 1 (oko 10 do 12)

i dj (u bashti) je pustio sledece vrh stvari (koje inace nikad u zivotu nije pustio):

foo fighters-e (best of..

killers-e - i to x2!

n i n (bite the hand...)

tako da…

od sad svaki put ulazim u pola 12 ph34r.gif ..kad bi se zezali mhihi.gif

Posted

ljudi,kako je bilo nocas? Ovo se uglavnom odnosi na W.Rose&Shock icon_wink.gif ?

icon_smile.giflaugh.gificon_smile.gif Kako si znala da cu biti na netu? ph34r.gificon_smile.giflaugh.gif

Nisam ni mislila da postujem, mrzelo me, ali ajde-samo za tebe... icon_wink.gif

Bane je pushtao u klubu.... Bio je bash pun KST, i u toku cele vecheri se mogla ukombinovati dobra mjuza... Malo klub, malo bashta... E, gotivna stvar je shto su u bashti na video bimu pushtali spotove za neke pesme (za one koje imaju)... icon_da.gif

I tako... Pitali ljudi za tebe... icon_smile.gifpivopije.gif

Posted

stigosmo konacno kuci.....put od kst-a do kuce je trajao otprilike 2 sata jer uopste nije bilo tramvaja icon_mad.gif .........inace bilo dobro, gomila ljudi.......u basti je bio trip kao video projekcija sto je bilo do yaya......i tako...... icon_smile.gif

Posted

hehe,nadam se samo da nisi morala da nosis Shocka kuci,tj. da je bio u boljem stanju nego sinoc.

Meni je drago da sam izbegla odredjena desavanja u cetvrtak,koje sam aktivirala jos u prosli petak icon_wink.gif

Posted (edited)

hehe........shock veceras nije cirkao nista icon_da.gif .......i nece naredne 2 nedelje icon_da.gif .........ajd i to da vidimo icon_uhoh.gif

Edited by shock!
Posted

hehe,nadam se samo da nisi morala da nosis Shocka kuci,tj. da je bio u boljem stanju nego sinoc.

Meni je drago da sam izbegla odredjena desavanja u cetvrtak,koje sam aktivirala jos u prosli petak  icon_wink.gif

Ma jok-bili skroz trezni... icon_da.gif

I ja od petka izbegavam odredjena desavanja.... icon_smile.gif Dobro ajde-povremeno.... icon_smile.gif U svakom slucaju ne ono isto zlo... no.gifph34r.gificon_smile.gif

Posted

Mada,sad se ima motivacija

mhihi.gifmhihi.gif

Stra disco u KSTu-nja,ne volim

ide seeeeeeeee icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

bio sam u kst-u proslu sredu,cetvrtak,petak pa subotu pa onda utorak pa sredu pa cetvrtak pa danas bio pa sutra idem.......ne bi bilo lose da kampujem u parku prekoputa icon_smile.gificon_smile.gif

i ljudi zasto mi blejimo na forumu u pola 7 ujutro!?

Posted
:

i ljudi zasto mi blejimo na forumu u pola 7 ujutro!?

ja licno - jer imam problema sa spavanjem...A uz to,zao mi je da se odvojim od kompjutera i slusalica iz kojih svira Lacrimosa icon_mrgreen.gif

Posted
ja licno - jer imam problema sa spavanjem...

Da, imam i ja tih problema... Vec tri meseca raspusta... ph34r.gif

I lechim se sada-tako shto idem na spavanje!

(Ma KST je za sve to kriv.... mhihi.gificon_smile.gif )

Ne idem u KST do utorka-a tada-rokanje!!!! icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gif