Wild Rose Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 U utorak 13og, ROKANJE! Jeeeeeeeeeeee!!! Konachno! Quote
CrniBombarder Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Е па синоћ на Азри је стварно био врх.Поготово што је била гомила људи,а ја очекивао полупразно. Мењач плоча јес` да ради у КСТ-у,али брате треба бити фаца па пустити Кербер онако,но добро важно је да је за крај оставио ,,Мен` се душо од тебе не растаје". Quote
shock! Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) meni nije bilo nesto........ne volim ja bas Azru toliko za Azra night........i jos da mi neko objasni zasto nije radila basta ......bilo je bas mnogo ljudi i vrucina unutra veceras LET THERE BE ROCK krecem jos malo pravac Kalis da se izbleji i cirka ceo dan Edited September 8, 2005 by shock! Quote
Wild Rose Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 veceras LET THERE BE ROCK krecem jos malo pravac Kalis da se izbleji i cirka ceo dan "Chudi" me... Znachi opet te budim u sedmici kad se budemo vracali? Quote
Queen of Destruction Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Zna li neko bweeeee ko pushta ziku u klubu sutra!!! ???? Bash mi se ide!!! Quote
Wild Rose Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeb**o moje omiljeno veche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LTBR!!!!!!! KAKO JE BILO DOOOOBROOOOOOOOOO!!!!! Hocuuuuuuuuuuu joooosh!!!!!!! Ali onaj zavrshetaaaak!!!! Sve same moje omiljene pesme... I onoliko Whitesnake-a!!!!! Zashto je ovo veche tako retko.... Nije ovo veche zdravo po moju psihu... Jebeno je predobro, i previshe utiche na mene, josh ako ima ko da chasti... Aaaaaaaaaah.... Kad ce biti sledeci put neki rock???????? Da, i ko pushta stvarno sutra u klubu? Kapiram Bane ili Dushan, shto je svakom sluchaju extra... Quote
Jessy Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 bilo je bas fino Narocito kraj .A tek "posle-night-ni" obrok...vrrrrh @Wild Rose Koliko vidimShocka nema Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano Quote
Wild Rose Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 bilo je bas fino Narocito kraj .A tek "posle-night-ni" obrok...vrrrrh @Wild Rose Koliko vidimShocka nema Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano Videh da je na forumu, shto znachi da je ziv stigao... Ma pica je bila do ****... Jbt, mooooraaam da spavam... Quote
shock! Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 jaoj kako bilo dobro juce ......najaci night ubedljivo Koliko vidimShocka nema Nadam se da nije promasio broj stana,jer je pri izlasku iz busa delovao prilicno nepouzdano stigao sam nekako veceras opet zezanjeeeee Kapiram Bane ili Dushan, shto je svakom sluchaju extra... svejedno Quote
sabre Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 hm.. proslog petka sam prvi put posle 2398467 puta ushao pre pola 1 (oko 10 do 12) i dj (u bashti) je pustio sledece vrh stvari (koje inace nikad u zivotu nije pustio): foo fighters-e (best of.. killers-e - i to x2! n i n (bite the hand...) tako da… od sad svaki put ulazim u pola 12 ..kad bi se zezali Quote
:Dea Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Jel u sredu normalna domacica ili opet vece neke domace grupe? Quote
Jessy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 ljudi,kako je bilo nocas? Ovo se uglavnom odnosi na W.Rose&Shock ? Quote
Wild Rose Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 ljudi,kako je bilo nocas? Ovo se uglavnom odnosi na W.Rose&Shock ? Kako si znala da cu biti na netu? Nisam ni mislila da postujem, mrzelo me, ali ajde-samo za tebe... Bane je pushtao u klubu.... Bio je bash pun KST, i u toku cele vecheri se mogla ukombinovati dobra mjuza... Malo klub, malo bashta... E, gotivna stvar je shto su u bashti na video bimu pushtali spotove za neke pesme (za one koje imaju)... I tako... Pitali ljudi za tebe... Quote
shock! Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 stigosmo konacno kuci.....put od kst-a do kuce je trajao otprilike 2 sata jer uopste nije bilo tramvaja .........inace bilo dobro, gomila ljudi.......u basti je bio trip kao video projekcija sto je bilo do yaya......i tako...... Quote
Wild Rose Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 stigosmo konacno kuci.....put od kst-a do kuce je trajao otprilike 2 sata jer uopste nije bilo tramvaja ......... DA! Glupi prevoz! Quote
Jessy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 hehe,nadam se samo da nisi morala da nosis Shocka kuci,tj. da je bio u boljem stanju nego sinoc. Meni je drago da sam izbegla odredjena desavanja u cetvrtak,koje sam aktivirala jos u prosli petak Quote
shock! Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 (edited) hehe........shock veceras nije cirkao nista .......i nece naredne 2 nedelje .........ajd i to da vidimo Edited September 10, 2005 by shock! Quote
Jessy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 haha,ta ti je dobra Mada,sad se ima motivacija Stra disco u KSTu-nja,ne volim Quote
Wild Rose Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 hehe,nadam se samo da nisi morala da nosis Shocka kuci,tj. da je bio u boljem stanju nego sinoc. Meni je drago da sam izbegla odredjena desavanja u cetvrtak,koje sam aktivirala jos u prosli petak Ma jok-bili skroz trezni... I ja od petka izbegavam odredjena desavanja.... Dobro ajde-povremeno.... U svakom slucaju ne ono isto zlo... Quote
shock! Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Mada,sad se ima motivacija Stra disco u KSTu-nja,ne volim ide seeeeeeeee bio sam u kst-u proslu sredu,cetvrtak,petak pa subotu pa onda utorak pa sredu pa cetvrtak pa danas bio pa sutra idem.......ne bi bilo lose da kampujem u parku prekoputa i ljudi zasto mi blejimo na forumu u pola 7 ujutro!? Quote
Jessy Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 : i ljudi zasto mi blejimo na forumu u pola 7 ujutro!? ja licno - jer imam problema sa spavanjem...A uz to,zao mi je da se odvojim od kompjutera i slusalica iz kojih svira Lacrimosa Quote
Wild Rose Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 ja licno - jer imam problema sa spavanjem... Da, imam i ja tih problema... Vec tri meseca raspusta... I lechim se sada-tako shto idem na spavanje! (Ma KST je za sve to kriv.... ) Ne idem u KST do utorka-a tada-rokanje!!!! Quote
Natasha! Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Sinoć u kstu ništa posebno ali zato u utorak Rokanje!!! Quote
CrniBombarder Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Сад у среду опет домаћица или ...? Quote
:Dea Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Сад у среду опет домаћица или ...? To se i ja pitam! Quote
Recommended Posts