Crusher Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Pozdrav Alister, Svirka u Paracinu je bila odlicna, niko i ne ocekuje nista manje od benda koji radi vec 10 godina! Pozdrav Dusanu, prvi nastup je bio odlican! Quote
ALISTER Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 STILLBORN u Kragujevcu i Jagodini 28.11. petak, sa pocetkom 21h, Kragujevac klub Cinema 29.11. subota, sa pocetkom u 21h, Jagodina klub DNK (gosti: Sarcophag, remmaH) Quote
ALISTER Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 U nedelju, 21. decembra posle nastupa u Vranju, Azazelov sivi metal (ford) karavan kreće za Jagodinu... posle više od pet godina opet medju Jagodincima. Ovoga puta Jagodinsko pivo is the name of the game, a posle koktela i zakuske, u klubu DNK domacin Stillborn ce zapoceti svirku u 21h, a zatim ce Azazel preuzeti dirigentsku palicu. Drž'te gaće ! Quote
StarbreakeR Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Ocemo svirkuuuuuuuuuuu!!!Bre! Dolazi li neko od vas na Morbidalije??? Quote
ALISTER Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Ocemo svirkuuuuuuuuuuu!!!Bre! Dolazi li neko od vas na Morbidalije??? Ce bude, al na prolece! Quote
StarbreakeR Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Dobro, prezivecemo valjda do tada Quote
AstralliS Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Drugari, moram da pohvalim onaj album teaser. Zvuči prejebeno opako i dobro. Čeka se full album nestrpljivo. Sve najbolje. @ Vučko "Kaži prvo ćao Marko, kako si?" Hahaha... Quote
ALISTER Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Bas mi je drago da ti se svidja! Bice jos teasera, prati space, detaljno cemo da izvestavamo! Quote
AstralliS Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Super. Za kad je planirano da se pojavi album? Quote
StarbreakeR Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Zvuci fantasticno...ako je to demo jebem li ga kako ce da bude studiski...al' jel stvarno na srpskom?? :ups: Quote
ALISTER Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Jeste, mi rekosmo expect the unexpected! A zvucace... trebalo bi... Quote
PuPaK Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Ej ljudovi a sto ako ce vec da bude masna produkcija na novom albumu ne snimite ponovo pesmu See you on the other side!?!? i da onaj teaser ubija jedva cekam album! Quote
ALISTER Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Tesko. Njoj je mesto na albumu Memories.. i sa svojom produkcijom. Za nas vec ima kultni status. Mada, mozda za 5-10 godina je stvarno snimimo ponovo! Pozdrav, drago mi je da ti se svidja teaser, bice novi tokom januara. Quote
Sale B.C. Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 zašto ja ne slušam domaću scenu??? ko zna kad mi se pojavilo nepoverenje i godinama sam izbegavao da čujem bilo šta sa ovih prostora (osim pera deformera). e sad, sticajem okolnosti neša iz stratusa i momci me upitali da li bih da popunim upražnjeno mesto na bubnjarskoj stolici, ja prihvatim, uzmem njihov album ''equilibrium?'' da preslušam (tek tada, iz istih gorepomenutih ''razloga'') i na naslovnoj pesmi čujem vokalni duel, a sad za vikend na probi stratusa saznam da ćemo zajedno svirati u skcu za nepunih mesec dana i konačno ubedim sebe da čujem o čemu se u alisteru radi!!! i bogme sam se prijatno iznenadio!!! ''večni'' me oduvala, a to je prilično teško za muzičkog slušaoca sa stažom od preko 20 godina i 120 kila žive vage!!! ljudi svaka čast Quote
ALISTER Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Hvala, prijatelju, na lepim recima. Izuzetno mi je drago sto cemo deliti stage! Inace, sokirao sam se kada sam cuo da i sviras i pevas, a da to jos odlicno zvuci! Svaka cast! Inace, da 'elte zvanicno najavimo: STRATUS Promocija novog albuma "Equilibrium" Specijalni gosti: ALISTER 27.02. Mala sala SKC Quote
ALISTER Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Elem, da prosirimo informacije, i doteramo temu u top! Petak 27.02.09 mala sala SKC- a 21 h promocija "Equilibrium" albuma Specijalni gosti: Uros - OSVAJACI Ciki - ALOGIA Igor - ALISTER Warm up: ALISTER Sta reci jos... Vidimo se... Stratus Quote
ALISTER Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 VESTI! VESTI! VESTI! VESTI! VESTI! VESTI! ALISTER MySpace Blog Quote
ALISTER Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 A evo i Teasera No.2 za predstojeci album! Alister Teaser No.2 Zivi bili! Quote
Sgt.Splatter Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Da iskomentarišem i ovde Super vam je video, a tekstovi na srpskom pun pogodak, odlično zvuči! Vidimo se uskoro valjda na nekoj bleji xD Kad bi ste da zasvirate uživo opet? Uzdravlje! Quote
ALISTER Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Aj i ja ovde. Hvala, prijatelji, hvala! Svirke? Sta je to? Salim se, bice, kad sve lepo snimimo... Navezbamo... Quote
Recommended Posts